Reklama

Reklama

Svatební cesta

Trailer

Novomanželé Paul a Bea vyrazí na svatební cestu k odlehlému jezeru, aby si tu užili trochu romantiky. Brzy po příjezdu najde Paul Beu uprostřed noci v lese, zcela zmatenou. Bea se mu začíná vzdalovat, chová se čím dál podivněji. Paul pomalu tuší, že té noci potkalo Beu v lese něco mnohem děsivějšího než jen pouhá náměsíčnost. (Cinemax)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (179)

heyda 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že jsem měl fakt těžký den, přijel jsem unavený z Rakouska, ale stejně jsem si pustil tenhle malý filmeček, který je zároveň debutem režisérky Leigh Janiak a jediné, co jsem nečekal, že u toho vydržím až do konce, protože dokoukávat filmy se mi už delší dobu nedaří, ale tady to prostě nešlo. Velmi precizně zvládnutá atmosféra, která si prvních 50 minut hezky hraje s divákem a v druhé půli spustí poměrně silnou salvu emocí (ač se mi to občas zdálo trošku přehnané), každopádně skvělý nízkorozpočťák, který má sympatickou ústřední dvojici, fajn nápad, bad-end, ale bohužel taky otevřené finále a množství nezodpovězených otázek, což mi nedovoluje udělit maximum. 57% je hrubě podceněné... ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Na začiatku vidíme zamilovaný novomanželský pár,ktorý si to užíva ale ako plynie dej tak ich láska dostáva veľké zadrheli. Film si ide svojou kludnou cestou,sem tam nejaká psychická zátaž na organizmus ale najväčšiu devízu vidím v mysteriózne okolo toho čo sa tam deje a je to schopne prepracované.Aj keď je to nizkorozpočták z nanajvýš zo 4 hercami aspoň herci vedeli hrať a aj kamera na ten rozpočet bola dobrá.Aj keď príbeh sa opiera o dobrý nápad ale nieje to celkom pretavené do filmu,lebo čakal som kedy už príde nejaké vysvetlenie a nič.Film skončil z najmenej dvoj zmyselným záverom.Nie takto som si ten koniec určite nepredstavoval a u mňa o 1* menej. ()

Reklama

Lama.Lama 

všechny recenze uživatele

Uf, atmosféra tohoto snímku by se dala krájet. Obvykle se nepouštím do filmů s hororovým nádechem, ale nelituji, že jsem si tohle pustila (i když jsem si to mohla pustit jindy než ve 2 ráno za bouřky). Ústřední herecké duo je perfektní, atmosféra (jak už jsem zmiňovala) je dokonalá - plíživá a znepokojující, závěr je úžasně vygradovaný. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Rozhodně je to moje krevní skupina. Atmosférické sci-fi s touhle tématikou fakt můžu, takže naladění bylo hodně pozitivní. Ale přes všechny sympatické klady to má i pár zádrhelů hlavně co se týče tempa, nešikovně napsaných dialogů (hlavně v těch vypjatých situacích) a nedostatečné gradace kdy celý film v nekonečných roztržkách a dohadování vyšumí tak něják do prázdna, díky čemuž působí i těch střízlivých 85minut jako věčnost... Sympatické, sežvýkatelné ale víc než silné 3 ze mě asi nikdo nevytříská. ()

Othello 

všechny recenze uživatele

Brr. Až mě mrzí, že tenhle film nemá ani v US distributora, protože by se krásně hodil do kin ve stejném období, kdy by orala multiplexy nějaká stejnojmenná komedie s Jennifer Anniston a Vincentem Vaughnem. Honeymoon vám totiž docela pěkně dokáží zkazit večer, a to pěkně po Cronenbergovsku. I zde béčkové body horror schéma rámuje nehezký případ rozpadu jedince i vztahu, což zde hezky funguje nejenom díky zručné dynamické režii, ale hlavní díky naprosto prvotřídní Rose Leslie v hlavní roli. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (3)

  • Film byl kompletně natočen v USA, přesně v Severní Karolíně. (herr_carter)
  • Ve scéně, kdy Paul (Harry Treadaway) svazuje provazem na posteli Beu (Rose Leslie), tak jde vidět, jak ji provaz váže kolem nohou dost nesystematicky. V dalším střihu je vidět, jak má Bea provaz dokonale obvázán. (Jimmy15)

Reklama

Reklama