Reklama

Reklama

Svatební cesta

Trailer

Novomanželé Paul a Bea vyrazí na svatební cestu k odlehlému jezeru, aby si tu užili trochu romantiky. Brzy po příjezdu najde Paul Beu uprostřed noci v lese, zcela zmatenou. Bea se mu začíná vzdalovat, chová se čím dál podivněji. Paul pomalu tuší, že té noci potkalo Beu v lese něco mnohem děsivějšího než jen pouhá náměsíčnost. (Cinemax)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (179)

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Rozhodně je to moje krevní skupina. Atmosférické sci-fi s touhle tématikou fakt můžu, takže naladění bylo hodně pozitivní. Ale přes všechny sympatické klady to má i pár zádrhelů hlavně co se týče tempa, nešikovně napsaných dialogů (hlavně v těch vypjatých situacích) a nedostatečné gradace kdy celý film v nekonečných roztržkách a dohadování vyšumí tak něják do prázdna, díky čemuž působí i těch střízlivých 85minut jako věčnost... Sympatické, sežvýkatelné ale víc než silné 3 ze mě asi nikdo nevytříská. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Mrazivé, v závěru až překvapivě intenzivně vyhrocené hororové nezávislé drama. Režisérka spolehlivě drží divákovu pozornost, předkládá atmosféricé dusno a znepokojivé hororové výjevy, aniž by předčasně odkrývala jejich původ. Herci sympaťáci a zásadní vaginální scéna působivá. Trochu zamrzí mdlé závěrečné vypointování, které nepředvede nic nevídaného. Ale co taky pořád vymýšlet, že. Celkově spokojenost. ()

Reklama

Ten Druhy 

všechny recenze uživatele

Nevýrazný, mdlý a nezáživný film s neujasnenými cieľmi, ktorý je žánrovo nevyhranený, no smeruje k hororu a ešte viac k sci-fi. Nechcem spoilerovať, ale skutočnosť, že príbeh pointuje vo chvíli, keď mladoženáč odkrýva "strašné" tajomstvo potom, čo manželke strčí ruku do vagíny, považujem za katastrofu. Možno nemám zmysel pre humor, ale na toto si o pár rokov už nikto nespomenie. Na dobrý nápad netreba vysoký rozpočet, na financie by som to nezvaloval. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Super prostredie, pôsobivá atmosféra, až kým chalan babu holú nepristihne v nočnom lese. Niečo sa začína diať. Ale čo? Správanie ženy je čoraz neznesiteľnejšie, až by ste jej jednu flákli. A to by ste ani muche neublížili. Vysvetlenie „toho všetkého“ som odhalil už na začiatku a to nie som žiadny génius, ale keď vám začne v noci blikať elektrika, „tak nejako“ sa dopracujete práve k takému vysvetleniu, aké zvolili aj tvorcovia. Ale zachrániť človeka zviazaním a hodením do jazera fajn nápad. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Romantický úvod velmi rychle přerůstá ve velice znepokojivý thriller, který dokáže za pomocí minimalistických prostředků velmi slušně napnout a vyděsit. Atmosféra houstne až do docela drsného vyvrcholení, které mi už však přišlo spíše zvráceně vtipné, než děsivé. Samotná pointa navíc nepřekvapí a úplný finiš je takový nedotažený a působí zbytečně béčkově. Nicméně do poslední chvíle dost dobrý a funkční horor s velmi sympatickou ústřední dvojicí. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (3)

  • Film byl kompletně natočen v USA, přesně v Severní Karolíně. (herr_carter)
  • Ve scéně, kdy Paul (Harry Treadaway) svazuje provazem na posteli Beu (Rose Leslie), tak jde vidět, jak ji provaz váže kolem nohou dost nesystematicky. V dalším střihu je vidět, jak má Bea provaz dokonale obvázán. (Jimmy15)

Reklama

Reklama