Reklama

Reklama

We Are Still Here

Trailer 1

Paul a Annie sú zdrvení zo smrti ich syna, ku ktorej došlo pri autonehode pred dvoma mesiacmi. Odsťahujú sa do nového domu, ktorý sa nachádza na pokojnom mieste, aby tam začali nový život. Onedlho však zistia, že si nevybrali dobre, lebo dom má temnú minulosť a v jeho pivnici striehne temnota. Oni ako aj ich blízki priatelia, ktorí ich prišli navštíviť, sa ocitnú vo veľkom nebezpečí. Nie je to ale iba temnota, ktorá ich naozaj ohrozuje... (Astaroth12)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (180)

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Kde sú tie časy, keď mali duchárske horory tajomné príbehy prepletajúce minulosť a prítomnosť a končili sa šokujúcimi pointami? Na jednej strane oceňujem, že We Are Still Here sa vymanil z klišé múkou posypaných duchov á la Japonsko/Wan, na strane druhej je to stále to hrozné klišé o škrípajúcich dverách, lacných ľakačkách a seánsach s ghostbustermi. Ten "tajomný" príbeh som im nezožral, lebo to nebolo oldschool neznáme zlo, len lenivosť vymyslieť poriadnu mytológiou a znesiteľnou formou ju podať divákom. Kto tu ale čosi zožral, tak to bol Larry Fessenden, ktorý zožral ponožku. Really. To mi je horor... ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

No, nedá se tomu upřít, že v rámci moderní duchařiny je to silně hnuté směrem který je relativně neokoukaný a pro mě příjemný. Už jen Karimova kamera tomu dodává jistou přidanou hodnotu. Když si k tomu přičteme docela zajímavé bubáky (kteří rozhodně nejsou vystřižení podle aktuálně IN šablony), vcelku poutavý děj a překvapivě roztomilý skluz do vod splatteru ve finiši, výsledný dojem je pozitivní.. Asi to nebude nic co potřebuju uchovávat na exterňáku pro případ dalších projekcí, ale aspoň mě to trošku uklidnilo, že duchařina ještě není úplně vyhořelý subžánr. ()

Reklama

Korbitch 

všechny recenze uživatele

Stál, tlel jeden starý dům. A ten dům dostal jednou za třicet let takový hlad, že snědl mámu, tátu, bráchu i ségru. Jenže posledně se to moc nepovidlo, protože do grilovací omáčky přidal moc chilli, a spálil rodinku na uhel. Takže při další příležitosti na to jde od lesa, nechává si je řádně uležet, jenže čekání nemá nikdo z nás rád. Takže hodinu spálená rodinka tu udělá kuk, tam zase baf, ale jinak jen smrdí po baráku a do ničeho pořádného se nemá. Ve finále to domek ale rozjede na plný koule, pač se tentokrát probudil řádsky hladový. Bohužel mě tahle kulinářská laskomina nijak neoslovila a celou dobu jsem ji prohláškoval. ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo pro mě celkem překvapení. Na začátku oldschool vypadající duchařina, která se ve finále zvrhne v celkem povedené gore orgie. Má to spád, má to nápad, má to gore. Lekaček se sice nedočkáme, ale film má celkem ucházející atmosféru, která diváka pohltí, stejně tak jako zajímavý příběh. Není to obyčejná duchařinka a to se cení. ()

matestlust 

všechny recenze uživatele

Váhal jsem mezi 3 a 4, nakonec větší hodnota zvítězila, přeci jenom je tohle povedený kus, který je sice značně tuctový co se námětu týče, navíc má opravdu zdlouhavý rozjezd, na druhou stranu buduje příjemně mrazivou atmosféru ( docela tomu pomáhá feeling osmdesátých let - hudba, kamera, prostředí ) a poslední půl hodinka je náser jako prase ! Vše ostatní už běžný fanda hororu viděl stokrát, ne-li tisíckrát, ale co, v téhle době přijít s něčím originálním je těžká dřina a raději se vždy juknu na ověřenou klasiku z rukou zručných filmařů...což je přesný případ We Are Still Here. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (6)

  • Šaty ze sedmdesátých let byly nakoupeny v second handu. (hladass)

Reklama

Reklama