Reklama

Reklama

Volejte Saulovi - Série 1

(série)
Trailer 1
USA, 2015, 7 h 54 min (Minutáž: 43–54 min)

Kamera:

Arthur Albert

Hudba:

Dave Porter

Hrají:

Bob Odenkirk, Jonathan Banks, Rhea Seehorn, Patrick Fabian, Michael Mando, Michael McKean, Julie Ann Emery, Jeremy Shamos, Miriam Colon, Raymond Cruz (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Jimmy McGill býval neúspěšný právník, který měl co dělat, aby dal dvě a dvě dohromady. Ale při pátrání po svém osudu se jeho dráha protíná s příběhem Saula Goodmana. (Netflix)

Zajímavosti (12)

  • V 1. sérii se Jimmy (Bob Odenkirk) rozhodne specializovat na seniorské právo. Pracuje pro lidi v domově důchodců. Je to stejný domov důchodců, ve kterém bydlí Hector Salamanca (Mark Margolis) v seriálu Perníkový táta (od r. 2008). Když si JImmy stěžuje na svůj plat za případ u soudu, ukáže pokladní na přepážce šek, na kterém je napsáno, že bydlí v ulici 160 Juan Tabo. Je to stejná ulice, kde v seriálu Perníkový táta bydlí Gale Boetticher (David Costabile). V pilotu si můžeme na věšáku v soudní budově všimnout světlé bundy a klobouku, které nosil Walter White (Bryan Cranston) v Perníkovém tátovi. (Axarus)

Volejte Saulovi (2015) (seriál)

  • Produkce seriálu stanice AMC byla po skončení natáčení 1. série přerušena. Ještě před premiérou byly však práce na seriálu obnoveny. (grosek)

Reklama

Reklama