Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Elizabeth pracuje ako testujúca užívateľka novej "web chat" siete The Den. Počiatočná nuda spojená s komunikáciou s akýmkoľvek užívateľom alebo užívateľkou z celého sveta sa razom mení po zmiznutí jej priateľa Damiena. Keďže polícia je bezradná, Elizabeth sa púšťa do hľadania svojho partnera za pomoci kohokoľvek, online pripojeného na novovytvorenej sieti. S odstupom času si však začína uvedomovať, že to ona sama sa ocitla v pasci. Je skutočne pripravená postaviť sa tvárou v tvár narušenému psychopatovi? (*CARNIFEX*)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (151)

Zeck 

všechny recenze uživatele

Nezkrotné virutální teenky, které na sebe s minutovými intervaly na asku práskají aktuální přírůstek jejich koz ve vývinu, přes instagram je ilustrativně vyblejsknou, na facebooku na ně upozorní ve statusu a na omegle o tom ještě pro sichr pokecají se záběrem pumpovaného anonymního pedo péra, které jim u oduševnělých monologů o jejich kozách na oplátku ukáže svůj stařecký výron, ty jistě ocení tento místy až výsměšný film celé této zdegenerované generaci. Nadrženou slinu ale utře i běžný stalker a americký bojovník za demokracii a svobodu z NSA, který při závěrečných titulcích zváží zda místo Zuckerberga raději neplatit tyto řemeslné online vrahy. Na poli found footage je to totální krok mimo. Natáčení v situacích, ve kterých by nikdo nenatáčel zde nabírá zcela nový rozměr. Přesto je to v rámci hodně tolerantních mezí celkem efektivní a baví to od začátku až do konce. Nyní mě omluvte, jdu si pohonit na omegle. 60% ()

Khalesi 

všechny recenze uživatele

Nie je to zlé, to čo mi nesadlo bol sposob akým to natočili. Nemám tieto experimenty s kamerou či v tomto prípade webkamerou rada. Koniec bol napínavý a celkom nečakaný, chvílkami to vyzeralo na happyend a možno by ma to ani nesklamalo, ale teraz som rada, že to dopadlo presne ako to dopadlo. Znova si to nepozriem, ale ani neľutujem, že som to videla. ()

Reklama

Seabeast 

všechny recenze uživatele

Lehce nadprůměrný found footage počin, odehrávající se prakticky jen přes web kameru. I když v pozdějším dějství dojde samozřejmě na prostřídání objektivů. Když už se tu v příběhu nakousává to "nebezpečí internetu", tak jsem si vzpomněl na o dva roky starší psychárnu Megan Is Missing. The Den mi ale přišlo závěrem o dost intenzivnější a napínavější. Nejedná se sice o žádnou bombu, ale působivé to bylo. Kór ta skutečnost, jak to z nevinně vyhlížejícího úvodu o studii sociální chatové sítě přejde do takového organizovaného teroru. S rozklepanou a chaotickou kamerou je třeba počítat, protože bez toho by to logicky nebyl found footage. Na to, že se jedná o prvotinu neznámého režiséra Zachary Donohue smékám, ale doufám, že v budoucnu příjde s něčím o dost nápaditějším. ()

zolo23 

všechny recenze uživatele

Kto nemá rád FF nepozerajte, pretože "ručnú" kameru strieda webkamera t.j. trasľavý obraz strieda sekavý, ale to je pri CHATe asi normálne. Priznám sa prvých 30 minút som sa nudil, film má "samozrejmý" oboznamovací úvod, ktorý trval na môj vkus (pri tak krátkej stopáži) až príliš dlho. Sem tam nejaký vstup vraha, no a potom sa film posunie tým správnym smerom. Avšak mám problém s jedným faktom a t.j. neustála potreba natočiť (tento) film len pomocou webkamery (áno je to o tom), v niektorých momentoch to bolo priam zbytočné - nasilu. Záver filmovo šokujúci ,ale predvídateľný. ()

uiu 

všechny recenze uživatele

Pro všechny milovníky Saw nebo I spit on your grave je tu další sado maso teror, tentokrát v hávu techniky 21. století. Studentka se natáčí na webkameru ve web chatu, kde si ji vyhlédne nějaký vrah, unese jejího přítele, zabije její kamarádku a nakonec zabije i ji. Jak jsem již uvedla, pokud se vám líbí tyhle horory postavené na mučení postav, tak se budete tetelit blahem, ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • V súbore, do ktorého si Elizabeth (Melanie Papalia) zapisuje vykonané videochaty, je zapísaná aj osoba z Českej republiky. (Marceloo)

Reklama

Reklama