Reklama

Reklama

Když je manažer rizikového milionářského investičního fondu James King (Will Ferrell) dopaden za podvod a má jít sedět do San Quentinu, dá mu soudce 30 dnů, aby si mohl dát do pořádku své záležitosti. Zoufalý James se obrátí na Darnella Lewise (Kevin Hart), aby ho připravil na život za mřížemi. Ale navzdory Jamesovu názoru na motorkáře, Darnell je tvrdě pracující živnostník, který nikdy nedostal ani pokutu za špatné parkování, natož aby byl kdy ve vězení. Oba muži společně dělají všechno, aby se z Jamese stal „tvrďák", a během této přípravy zjišťují, jak se v mnoha věcech mýlili - včetně názoru jeden na druhého. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (215)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem z toho větší sračku, než mi nakonec byla nabídnuta. Dalo se na to určitě koukat, přestože si nemyslím, že by šlo o nějaký skvost. Několik vtipných momentů (hlášek) by se tu našlo – zvláště pak když se hlavní hrdina začal připravovat do vězení pod taktovkou snad ještě většího sráče, než byl sám. Will Ferrell i Kevin Har podali slušné herecké výkony, přesto si myslím, že klasické průměrné ohodnocení tomu musí bohatě stačit. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Scenár a z neho vytvorený film bez väčších nápadov. Dvojica W. Ferrel a K. Hart nie je zlá, ale teraz ich herecká hra nebola príliš presvedčivá. Film s podobnou tematikou s R. Schneiderom bol kedysi mnohonásobne lepší. Osobné hodnotenie: 58% (*) ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

i přesto,že ani Ferrell ani Hart nepatří mezi moje oblíbence a Get Hard jde v pár momentech zbytečně přes hranu (jak je dobrým zvykem soudobé komedie),musím uznat,že mě tenhle kousek hodně mile překvapil a pobavil asi nejvíc od Interview.Nějaké to klišátko by se sice našlo (natvrdlý běloch,ukecaný černoch),ale v tomhle případě to s klidným srdcem přehlédnu.Na letní večer ideální kousek...70% ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

Po Wedding Ringer jsem si řikal "čéče, vždyť na tom Hartovi neni nic až tak špatnýho". Chyba lávky. Ze všeho nejhorší je, že o tom getting hard to vlastně vůbec nemuselo / nemělo bejt - šlo spíš jen o hodně zoufalou výplň stopáže. V první řadě to zde bohužel bylo o getting Hart; a to ve stěží únosných dávkách... ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Kevin Hart a Will Ferrell jsou docela dobrá dvojka. Popravdě se mi dlouho nestalo, abych ze dvojky, kde jeden je bílej a druhej je černej, měl takovou radost, jako právě tady. Sice to občas bylo bláznivý až moc, což se právě u těhlech dvou blbců dá čekat, ale na druhou stranu to splnilo moje očekávání a i když tam bylo pár slabších scén, celkově vzato jsem se u Zocelovací kúry suprově pobavil. ()

Galerie (63)

Zajímavosti (4)

  • Postava, kterou hraje Kevin Hart, se jmenuje Darnell, což je Hartovo pravé prostřední jméno. (Káronoš)
  • Natáčení probíhalo v New Orleans v USA. (willy1)

Související novinky

Shakespearovská rivalita po ferrellovsku

Shakespearovská rivalita po ferrellovsku

02.12.2014

Will Ferrell se naposledy objevil ve dvojce Zprávaře a příště ho uvidíme v komedii Get Hard, kde si zahraje milionáře, který se svědomitě chystá na pobyt v base. Na cestě pak má i ztřeštěné… (více)

Reklama

Reklama