Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vražda bezdomovce přivede detektivy Gordona s Bullockem na stopu únosů dětí bez domova. Jednou z dívek, po které únosci pasou, je také Selina Kyleová zvaná Cat, která je zároveň svědkyní vraždy manželů Waynových. Oswald Cobblepot, jehož život detektiv Gordon ušetřil, se uchýlí do přívěsu za městem a potají osnuje plán svého velkolepého návratu do Gothamu. (TV Nova)

(více)

Recenze (4)

mourek10100 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naprosto mě dostal Alfred a líbí se mi, že postavu pojali jinak než doposud. Sean Pertwee je neskutečně charismatický člověk a věřím mu každé slovo. Jinak, Penguin je super, ale u mě i nadále vede Selina (sry Cat) a Bruce, ačkoliv linka s Cat mě příliš neoslovila (ty dva únosce bych nejraději profackoval), stále žeru, jak pojala Camren tu postavu (ačkoliv mě trošku zklamal hojně využívaný fakt, že starší herci hrají mladší postavy a měla by hrát minimálně 15ti letou)... Gotham mě baví i po druhém dílu a fakt jsem zvědavej, jestli si nastavenou laťku podrží i nadále, ()

Joker99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Viděla jsem, kdo skutečně zabil Waynovi. Viděla jsem ho jasně jako den." Linka s únosci byla trochu nudnější. Nebýt Alfreda dal bych asi jen 3 hvězdy, ale to, jak ho pojal Sean Pertwee je senzační. V Temném Rytíři to byl spíš takový starší strýček, ale tady se umí i dobře porvat. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Lehce mě zklamala dějová linie s únosy a klidně bych snesl více prostoru pro Fish Mooney, ale jinak jsem byl opět spokojen, zejména proto, že se tvůrcům podařilo vytvořit opravdu výbornou atmosféru. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama