Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V New Yorku se objeví nová zákeřná droga. Danny žádá Colleen o pomoc a Claire zjišťuje, že kreditní karty mají spoustu využití. (Netflix)

Recenze (6)

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizoda v duchu prolínání s Darevevilem (nebo řekněme s Marvel universem). Uznávám, že výskyt Claire a čínské tetky šéfující Triádám je milá věc. Bohužel zbytek je tak nějak spíš o ničem a to nic je ještě degradované hloupostmi (nejen těmi co předvádí ústřední postava bohužel) ()

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další, dle mého názoru relativně zbytečná epizoda. Celá příběhová linka s heroinem je zvláštní, včetně neskutečně prapodivného začátku, a řekl bych, že je i celkem zbytečná, její jediný účel je dovést hlavní postavy do mola, kde se odehraje relativně důležitá část pro děj. Když už jsme u těch postav, vrací se zde Claire a já nevím, čím to je, jestli to je scénářem seriálu nebo už jsem touhle postavou celkem přesycený, ale Claire mi připadala neskutečně otravná a nesympatická. To samé bych mohl říct i o Colleen, u které jsem mimochodem v minulých dílech nezmínil její podle mě naprosto nesmyslné rozhodnutí účastnit se nelegální zápasů, které se v této epizodě snaží nějak obhájit a tvůrci se strašně moc snaží z ní udělat takový polo-tragický charakter, ale moc to nefunguje. Každopádně, celá chemie a dynamika mezi Dannym, Colleen a Claire je hrozná :D Jejich dialogy jsou otravné, nezajímavé, mnohdy i celkem trapné. Další postavy jsou taky celkem průměrné. Hlavně Ward je dost mdlý. Možná je to tím, že ho vidíme prakticky jenom ve 3 scénách, přičemž v jedné z nich je zfetovaný a v té druhé asi půl minuty ukazuje fakáče na celou místnost, ale i tak :D Ještě chci zmínit Gao, která působí taky hrozně podivně. V Daredevilovi to byla taková ta milá paní, u které jste ale cítili, že prostě s ní je něco špatné a jenom se přetvařuje. Tady už si na nic moc nehraje a je z ní reálná záporná postava a podle mě to ubírá na její zajímavosti. Jestli na epizodě chci něco pochválit, tak je to vyzobrazení the Hand, které je mnohem lepší a mystičtější než v Daredevilovi a to je alespoň fajn. Hodnocení: 54% ()

darthvader77 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tohle bylo skoro na odpad. Tohle už nepůsobí jako součást Marvelu, ale parodie.  Ward ukazující prostředníčky a zfetovaný herákem je důkaz toho, že na něčem jedou scénáristi. Danny a Colleen jsou horší love story než Twilight a fakt, že po několika epizodách scénáristických hoven se tvůrci rozhodli pro romantickej subplot ukazuje, že si s diváka dělají prdel. Takže to zase masivně zachraňuje jako vžd šarmantní Rosario Dawson a Madam Gao s rukou. To je jediné, co to drží od odpadu. ()

micle21 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ta scénáristická klička s Calire hodně šustila papírem a vůbec mě nepřesvědčila a konec s Madam Gao taktéž ne, třebas jako v DD. Nicméně i tak se seriál neskutečně drží, ta chemie mezi dvěma hlavními protagonisty je neskutečná a už dlouho se mi nestalo, že by mě takto pohltil příběh. Akční scény totiž tak tíživě strhující nejsou, ale zatím to nevadí. Snad v Defenders všichni ze sebe vymáčknou maximum. ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama