Reklama

Reklama

Unesení vetřelci

  • USA Alien Abduction
Trailer

Mladý Riley odjede s rodinou kempovat do "Brown Mountain" v Severní Karolíně. Oblast je proslulá neuvěřitelnými historkami a nevysvětlitelnými úkazy, kdy na tam zmizelo nejméně 27 lidí. Brzy si rodina uvědomí, že toto místo nebylo nejlepší volbou pro dovolenou... (TV Horor Film)

Videa (2)

Trailer

Recenze (72)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Jeden z najlepších hororov všetkých čias. Tá atmosféra! Tá kamera! Ten strach! Ten nápad! Len som sa pozrel na túto stránku, nehovoriac o recenziách a skutočne som pocítil potrebu napísať jednu pre tento film. Narazil som na tento film a som tak rád, že som mu dal šancu. Videl som veľa nájdených filmov a zriedka zachytávajú takú strašidelnú atmosféru, ako je táto. Vidím, že niektorí považujú tento film za hrozný a každý má právo na vlastný názor. Po scéne v tuneli by ste mali už vedieť, či sa vám bude snímok nakoniec páčiť alebo ho budete nenávidieť. Od vizuálnych efektov po zvukové efekty a hudbu, všetko robí skvelú prácu. Tiež sa mi veľmi páči úvodná a záverečná scéna, kde vidíte, čo sa robí s kamerou. To bolo jednoducho skvelé. Nezabudnite tiež sledovať až do konca titulkov. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Projekt Modrá Kniha......... a je to jasný!Mark Zuckerberg je mimozemšťan! Film natočený desetiletým autistou, napsaný osmiletým autistou a zrežírovaný....prostě debilem.Found footage žánr šel za poslední tři roky strašlivě dolu.Originální náměty jsou pryč a těch vysokorozpočtovějších FF už se moc nedělá a na tyhle levný se nedá skoro dívat.V celym filmu jsou asi dvě působivý scény a to především začátek v tunelu, lekačka v chatě a únos matky, jak ji to louplo vejpůl to byla celkem švanda.Možná bych dal 2*, jenže Alien Abduction je vlastně pouze prach sprostá vykrádačka Extraterrestrial a to z 80%.Extraterrestrial sem vyčítal odlehčený scény s ujetým samotářem a pubertální vyjadřování hlavních postav a jasnou zaměřenost na mladší publikum, no tak Alien Abduction se zase bere smrtelně vážně, bohužel místy je to nechtěná parodie.V tomhle ohledu teda vede Kanada.Penetrování šedivými mužíčky je poslední dobou v módě, ale tenhle film nešahá Extraterrestrial ani po kotníky a navíc ho brutálně vykrádá a takové Temné Nebe nedostižně vede.Neusnul sem u toho a jak řikám, možná bych v hodnocení přitlačil, ale plagiátorství režiséra mi v tom prostě brání.Kdyby to byl aspoň lepší plagiát, tak možná, ale takhle.....20%. ()

Reklama

schizmo 

všechny recenze uživatele

Film, který naznačuje, že found footage škatule začíná jít pomalu, ale jistě do kytek, pokud už tam nějakou dobu není. Téma mimozemských únosů nicméně nějaký čas ještě vzrušující bude, takže proč by se i na tomto poli nedalo ždímat, dokud to půjde - ostatně "autentické" záběry obsahuje film Čtvrtý druh a celkem přísně bylo téma nakousnuto v poslední epizodě V/H/S/ 2 a to i s děsivým zvukovým doprovodem. Alien Abduction je ale takový slabý odvar toho, s čím by se dalo pracovat - strašně plochý a nenápaditý děj, spousta nelogického chování a pro found footage degradujicí aspekty jako moc čistý obraz a kvalitní kamera, vizuální efekty, takže film začíná být spiš obtěžujicí než zábavný a uvěřitelný. Až na pár povedených lekaček je to spíš bída s nouzí... ()

juta 

všechny recenze uživatele

První film mého hororového týdne a hned příjemná podívaná. Byl jsem až mile překvapen, co se nakonec z toho filmu vyklubalo. Herci vůbec nevadili, i když nebyli nikterak zajimaví, sem se naprosto hodili. Slušný průběh, který mě dokázal držet v napětí, FF byl uvěřitelnej a naštěstí se to nezvrhlo v hepyjend. ()

zolo23 

všechny recenze uživatele

Niektorý tvorcovia found footage by si mali uvedomiť, že nie každé "FF" musí byť zákonite "nepozerateľné" ,ale dá sa natočiť i s citom. Bohužiaľ v tomto filme je "niečo" vidieť priam raritou. Najlepšie na všetkom bola vyslovená veta niekde v prvej polhodinke, citujem : "Na tej kamere sa ruší signál vždy keď sú nablízku Oni?".....Vtedy je Vám jasné, že si z mimozemšťanov veľkú srandu neužijete. ...Alebo sa tu zakrýva fakt, že tie mimozemské masky stoja za hovno...? Jediná dobre vymyslená scéna je pád kamery z mimozemského korábu..To je docela slušný nápad za ktorý poležiačky tlieskam. Ostatné je "len" podpriemerná rozprávka. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (3)

  • Při scéně v tunelu je zmíněno, že z automobilů jsou vytrženy bezpečnostní pásy, které se opravdu povalují po zemi. Při pohledu do interiérů vozů jsou však pásy na svých místech bez vyditelného poškození. (Tony-Z)
  • Autor hudby Ben Weinman je jeden ze zakládajících členů kapely The Dillinger Escape Plan, skladatel a post hard coreový a math coreový kytarista. (bohhous22)
  • Po titulcích a během nich se objevují ještě dvě scény. (MiniRecenze)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno