Reklama

Reklama

Constantine

(seriál)
Trailer
USA, (2014–2015), 9 h 18 min (Minutáž: 42–44 min)

Předloha:

Jamie Delano (komiks), Garth Ennis (komiks), Alan Moore (komiks)

Hudba:

Bear McCreary

Hrají:

Matt Ryan, Charles Halford, Angélica Celaya, Harold Perrineau, Michael James Shaw, Jeremy Davies, Lucy Griffiths, Julian Lehmann, Leisha Hailey, Lisa Darr (více)
(další profese)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Constantine dokáže v ľuďoch vidieť anjelov a démonov, no jeho duša je upísaná peklu. Rozhodne sa život plný zla opustiť, no toto rozhodnutie mu nevydrží dlho. Démoni sa totiž zamerajú na dcéru jeho kamaráta Liv (Lucy Griffiths známa z True Blood) a jemu nezostáva nič iné, než sa vrátiť späť do boja.
Tvorcovia obsadili do role hlavného hrdinu Matta Ryana (Myšlienky vraha, Vikingovia) a sľubujú návrat ku koreňom komiksu. (Refresher.sk)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (188)

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Po pilotu: Po prvním díle docela překvapení, do jaké míry seriálová podoba Hellblazera funguje. Otázkou však zůstává, jestli si onu lákavou podivnost, kterou seriál má, udrží Goyer v celé jeho šíři. A já doufám, že ano. Matt Ryan je skvělý coby titulní hrdina a vůbec celkově to i přes slabší trikovou stránku funguje překvapivě dobře a rozhodně tomu dám další šanci na podzim. EDIT: Oficiální verze pilotu je ještě o ždibec lepší. Takže snad vědí co dělají. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Kdo viděl film, tak ho nemůže seriál ani v nejmenším přesvědčit o svých kvalitách, které prostě nemá.Pilot byl zoufalej a já sem spíš hlavně z nudy pokračoval v sledování dál, zatim jsem skončil osmým dílem a můžu vám říct, že opravdu dobrý byl třetí, šestej a o právě zatím poslední osmý díl, jinak je to převážně bída a nuda.Hlavní představitel nesahá Keanu Reevesovi ani po kotníky a je mi úplně u prdele, že je blonďatej a angličan.Comix sem nikdy nečetl a pro mě je prostě John Constantine Keanu Reeves.Ostatní postavy mají nudně napsané charaktery a tak plochý scénář, jaký má seriálová postava Chase jsem snad ještě nezažil.Do seriálu nateklo spoustu peněz, to je vidět.Efekty jsou vynikající, ale celé je to špatně napsané i zahrané a jediný díl, který mě opravdu bavil byl šestý od řezníka Marshalla.Constantine je moc lidskej, nekouří vole skoro vůbec a jeho hlášky sice občas pobaví, ale drtivá většina je křeč.Kdybych neviděl film, možná bych byl nadšenější, ale z fleku můžu říct, že tenhle seriál do světa díru neudělá a předpokládám, že po 13. díle skončí.Zklamání.55%. ()

Reklama

HAL 

všechny recenze uživatele

Podle pilotu seriálová zívačka, která víc než Constantina (ať už toho s Reevesem, nebo toho od Moora), připomíná starou Buffy. Průměrná duchařina amerického teen stylu, na rozdíl od komiksu vyměklá díky televizním ratingovým restrikcím, a na které není punková režie Neila Marshalla vidět ani v nejmenším. 5/10 ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Pilot: Uspěchaný, neosobní a vůbec tragicky napsaný úvod tedy zrovna moc neláká k dalšímu sledování, ale uvidíme. Matt Ryan není úplně marný, hlavní postavy se ale neuvěřitelně nešťastným způsobem setkávají ve chvílích, kdy se to zrovna scénáristům hodí a na kterých místech jim to z ničeho nic vyhovuje, a nad tím zejména kroutím hlavou ještě teď. Každý střih jakoby skákal po týdnech, ne po hodinách či dokonce minutách (vteřinách!). ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Pilot: Což o to, Neil Marshall je prostě šikulka a hlavně díky němu je pilot svižný, vcelku zábavný a comicsový hrdina zde dokonce utrousí i nějakou tu povedenou hlášku. Již z pilotu je ovšem cítit silná televizní lacinost a hlavně fakt, že NBC si chce zde spíš vytvořit druhé duchařské Grimm, než poctivou temnou podívanou pro comicsové fandy. Obzvláště když televizní Constantine Matta Ryana má toho s tím comicsovým společného tolik, jako já se Sylvestrem Stallonem. Na děle jak sezónu to nevidím. 60% ()

Galerie (475)

Zajímavosti (9)

  • Původně se měla postava Liv Aberdine (Lucy Griffiths) objevit nadále v hlavní ženské roli v seriálu, ale scénáristé se rozhodli postavu vyškrtnout a vyměnit do hlavní role pasovat jinou ženskou postavu - Zed (Angélica Celaya), protože chtěli zápletku seriálu vést do trochu jiného směru. Liv se tak objevila pouze v pilotním díle. (Shadowspark)
  • Telefonní číslo uvedené na Constantinově vizitce (404) 248-7182 je funkční. Po vytočení se spojí s odchozí hlasovou zprávou od Constantina (Matt Ryan). 404 je také předvolba Atlanty, kde se seriál natáčel a odehrával. (LUKICKK)

Související novinky

J. J. Abrams chystá reboot Constantinea

J. J. Abrams chystá reboot Constantinea

18.02.2021

Produkční společnost Bad Robot režiséra a producenta J. J. Abramse (Star Wars: Vzestup Skywalkera, Star Trek) oznámila, že chystá televizní reboot komiksového Constantinea. Oblíbená postava má jedno… (více)

Seriálový Constantine hlásí comeback

Seriálový Constantine hlásí comeback

21.03.2018

V roce 2014 se rozjel seriálový Constantine, jehož na NBC zrušili po pouhých třinácti epizodách. Sledovanost holt nebyla taková, v jakou se doufalo, hrdina s tváří Matta Ryana ale fanouškům náramně… (více)

Constantine definitivně končí

Constantine definitivně končí

08.06.2015

Americké televize zruší každý rok řadu seriálů, které si nenajdou fanouškovskou základnu. Obvykle jde o zcela originální projekty, o to podivnější je tedy osud seriálového Constantinea. Momentálně na… (více)

Reklama

Reklama