Reklama

Reklama

Naše dovolená a jiné pohromy

  • Velká Británie What We Did on Our Holiday (více)
Trailer 3

Doug (David Tennant) a Abi (Rosamund Pike) vyrazí s dětmi na rodinnou dovolenou. Jenže děti ve společnosti dalších příbuzných nechtěně prozrazují jedno rodinné tajemství za druhým. Nezastaví se ani před vyloženě intimními podrobnostmi ze života rodičů. Rychle začíná být jasné, že když jde o zachování toho největšího tajemství ze všech, vlastní potomci jsou ti poslední, komu se dá věřit. Jak se s tím vyrovná zbytek rodiny? A kdy už bude téhle rodinné pohromy konec? (TV Prima)

(více)

Videa (4)

Trailer 3

Recenze (94)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Prvotne som sa obával, že to bude ďalšia zo ságy komédií odohrávajúcich sa pri udalosti stretnutia celej rodiny, keď ožijú staré spomienky a potlačované krivdy. Našťastie, toto ten prípad nebol a mňa osobne tento film svojou zápletkou a vývojom vzťahov medzi postavami celkom zaujal. Aj keď ono to bola skôr čierna komédia, miestami krížená s drámou. Za tou celou zápletkou stojí trojica detí, ktoré ešte stále žijú v tom svojom naivnom detskom svete, a tak si všetko vysvetlia po svojom. Ale o tom to práve je... A Briti opäť ukázali, že komédia sa dá postaviť aj na prirodzenosti a detskej nevinnosti. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Konečne komédia, na ktorej som sa naozaj zasmial a pobavil. Rosamund Pike bola vtipná a rovnako aj jej manžel v podaní Davida Tannanta. Najfascinujúcejšie je ale asi sledovať ich deti a starého otca Gordieho. Sú tu dobré myšlienky, je tu dobrý humor, sú tu uveriteľné situácie a postavy na mňa pôsobia úprimne. Je to radosť sledovať a pre všetkých, ktorí veľmi chcú konečne vtipnú komédiu, pozrite si tento film ()

Reklama

JimmyII 

všechny recenze uživatele

Pro mě jeden z nejkrásnějších filmů, který jsem v poslední době viděl. Je to takový ten vzácný obraz lidskosti přinášející mix humoru, tragiky a dojetí - tak jako v životě. Příběh donutí k zamyšlení, ale hlavně celou dobu baví i dojímá, to vše v kulisách léta na nádherné skotské vysočině. Varování: pobrečíte si, a to jak smíchy, tak dojetím a smutkem. Ale smích naštěstí převládá - feel good movie s příchutí hořkosti, pěkně po britsku (skotsku). ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Procenta dostatečná ke zkouknutí, ale po shlédnutí bych je očekával vyšší. Sice jde spíše rozpočtem, vizualizací, kamerou, hudbou a dalšími technickými parametry o průměrný televizní film, ale hlavní téma se povedlo. Okolní tlachání je také dost laciné, ale když na řadu přijdou děti a další rodinné pohromy, je film hodně vtipný a nápaditý. Jak děti většinou ve filmech moc nemusím nebo si mé sympatie získají až po čase, tak zde dětské postavy jsou tak skvěle napsané, že jim nešlo odolat hned od začátku. ()

campix 

všechny recenze uživatele

Nějak nevím, co tímhle chtěl básník říci. Bohužel bez větších spoilerů by nešlo úplně vysvětlit proč mě to celé bytostně štvalo. Jde o hlavní premisu, o to dětské ''tajemství'' a další úplně absurdní chování všech zúčastněných. Narvch absolutně divný cast, který sice na papíře vypadá slušně, ale dohromady vůbec nefunguje. Tohle pro mě není feelgood komedie. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama