Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

První česká cestovatelská reality show. Po africké cestě v roce 2009 vyráží cestovatel Dan Přibáň vstříc novým dobrodružstvím po Jižní Americe. Tentokrát se výprava rozšířila na dva trabanty, polský fiat a stařičkou Jawu 250. Mezinárodní posádka složená ze čtyř Čechů, dvou Poláků a jednoho Slováka se řídí heslem: Když se chce, tak to jde! Tento tým snů projel za čtyři měsíce 20 tisíc kilometrů tím nejkrásnějším a nejnáročnějším, co může Jižní Amerika nabídnout. (Česká televize)

(více)

Videa (2)

TV spot 2

Recenze (153)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Asi jsem si měl rovnou na začátek pustit tuhle seriálovou verzi. Dohromady celkem pět hodin cestopisu po Jižní Americe v trabantech. Není to už tak strhující a je to místy trochu hluché, ale stejně si nemůžu pomoct, ty lidi mě baví. A ta spousta nepoužitých scén, které se nedostaly do výrazně kratšího filmu, stojí za to vidění, protože celkově dokresluje atmosféru a vztahy. ()

mira.l 

všechny recenze uživatele

Po filmu jsem si pořídil i seriál a je to nesčetněkrát lepší!!:) Neuvěřitelná podívaná, neskutečný blázni v tom nejlepším smyslu slova. Nepřestávala mě překvapovat kvalita záběrů, nádherný krajinky. K tomu výborné hlášky jak přímo účastníků, tak i v doprovodném komentáři:). Cestovat s těma Polákama a Slovákem musí být fakt zábava:). ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Mám dobrodružnou povahu a na cestu trabantem po Jižní Americe bych se klidně vydal taky, ale s jednou drobnou změnou. Vzal bych si s sebou několik kamiónů náhradních dílů a doprovodný tým složený z kuchařů, hoteliérů, mechaniků z automobilky Sachsenring a jednoho MacGyvera, kdyby došlo na nejhorší. Protože při sledování tohoto putování došlo k tolika trablům, že bych se odtamtud vrátil pěšky, bohatší o tři infarkty či nějakou tu malárii a zase takový dobrodruh nejsem. Takže hodně štěstí a doufám, že příště už ta splašená trsátka dosáhnou některého z vrcholu v Himalájích. Určitě na to mají a kdyby náhodou ne, tak je tam chlapi určitě vynesou. Blázni jsou na to dost velcí. ()

Jinny 

všechny recenze uživatele

Drkotavá cesta pralesem a horami, kde opět není nouze o opravy a drama. Od obligátních otravných úřadníků, kterým všechno dlouho trvá, v jihoamerické díře jménem Guayana po ledovce a čaj na argentinské vojenské základně... visegrádská parta si ty čtyři měsíce očividně užila do posledního kilometru. A i když je to až na druhém místě, vzbuzují chuť navštívit přinejmenším dvě nejhezčí země, kam trabantová parta zavítala - totiž Peru a Chile. ()

Rakosnicek77 

všechny recenze uživatele

Tuhle sérii, jsem zvládal úplně celou na jeden zátah a vůbec mi nevadila celková stopáž! Sledoval jsem totiž tak úžasné dobrodružství party skvělých lidí, že bylo celkem dost okamžiků, kdy bych si to chtěl vyzkoušet taky! S tím co bylo k dispozici se vydat na takovouhle cestu, to už člověk musí mít duši blázna, mozek dobrodruha a tělo sportovce. Já nesplňuji ani jedno kritérium, takže budu sedět doma a prožiju si to v teple a pohodlně doma :-) ()

Galerie (179)

Zajímavosti (10)

  • Dan se pokusil na solné pláni dosáhnout rychlostní rekord trabanta, nakonec dosáhli 80 km v hodině a oslavovali to jako rekord. Ve skutečnosti je maximální rychlost trabanta 110 km v hodině. (sator)
  • Píseň ze seriálu je „Trrrabant“ a pochází z hudební dílny skupiny Wohnout. (sator)
  • Celkem bylo natočeno 480 hodin materiálu. (mikinhoo)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno