Reklama

Reklama

Lights Out

(festivalový název)
  • Švédsko Lights Out
Krátkometrážní / Horor
Švédsko, 2013, 3 min

Obsahy(1)

Niekedy je lepšie, keď necháte na noc rozsvietené... (sochoking)

Recenze (118)

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Taková milá, rozkošná zábavnost, která dobře funguje na třech minutách, je tu dostatek atmosféry, pár krásně potemnělých výjevů a ... A to je vlastně všechno, jen je škoda, že si zde tvůrce nedal víc práce s maskama, leč stále je to v rámci amatérských filmů (a tohle JE amatérský film, co udělali dva lidi) je to technická špička. ()

Sayko 

všechny recenze uživatele

Po zhlédnutí filmové verze mi to nepřijde tak strašidelné. Co například nechápu- zhasne, rozsvítí, zhasne, rozsvítí, uvidí cizí postavu- zalepí si vypínač světla. WTF?! To mi nedávalo žádný smysl teda. Celý ty tři minuty jsem čekal na to, až se přede mnou objeví ta obludka. Ha! A ono se stalo, nic moc, předvídatelné. ()

Reklama

borec999 

všechny recenze uživatele

Film, vďaka ktorému sa Sandberg dostal od točenia 3-10 minútových amatérskych kraťasov rovnými nohami do Hollywoodu. Pôsobí to až neuveriteľne, keď si zoberieme, že Sandberg Lights Out natočil vo svojom vlastnom byte a jedinou herečkou filmu (a aj väčšiny jeho krátkych hororov) je jeho manželka Lotta Losten. Ale je to pravda a tiež dôkaz toho, že ak máte originálny nápad a aspoň trocha talentu, netreba vám na prerazenie obrovské finančné prostriedky či herecké hviezdy vo filme. Vynikajúci horor, ktorého námet si Sandberg o 3 roky naplno rozvinul v Holywoode. 90% ()

messi@h 

všechny recenze uživatele

Úvod na chodbě byl za absolutních 100 %, tam se v člověku probouzejí všechny jeho podvědomé a zasunuté fóbie ze tmy, a to naprosto na animální úrovni. Upřímně, skoro jsem se bál infarktu, pokud si film udrží tuhle hororovou úroveň až do samotného konce - a vlastně se mi ulevilo, že nakonec si ji neudržel :) I tak je to ale hororová špička, kde mi ty tři minuty přišly mučivě dlouhé, jako aspoň půlhodina :) ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Tento nápaditý kraťas je vskutku brilantní ukázkou toho, jak z ničeho udělat něco s parádní atmosférou. Ač není dokonalý a mírně zavání amatérskou rukou, rozhodně se může pasovat i s takovými velikány, jako jsou třeba veledíla uživatele Korbiče22, který nejenže nedokáže natočit ani homevideo šukajících křečků, ale dokonce je to takový čurák, že v komentáři k jinému filmu ve čtyřech pětinách hovoří o sobě a o tom, jaký je to kůl gáj, mistr kamery a střihu a jak na něj svět ještě není připraven! Och.. tímto ho samozřejmě zdravím. 90% ()

Zajímavosti (6)

  • Film se zúčastnil celosvětové online soutěže "Who's there?", která se zaměřovala na tříminutové hororové filmy. (Borda01)

Reklama

Reklama