Reklama

Reklama

iZombie

(seriál)
  • Austrálie iZombie
Trailer 1
USA, (2015–2019), 49 h 50 min (Minutáž: 41–43 min)

Hudba:

Josh Kramon

Hrají:

Rose McIver, Malcolm Goodwin, Rahul Kohli, Molly Hagan, Nick Purcha, David Anders, Bryce Hodgson, Robert Buckley, Nora Dunn, Jenna Berman, Elysia Rotaru (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(71)

Studentka medicíny, ze které se stává zombie, se snaží uchovat si svou lidskost tím, že jí mozky v márnici. Zjišťuje také, že má zvláštní nové nadání k řešení zločinů. (Netflix)

Videa (59)

Trailer 1

Recenze (110)

Leeslie 

všechny recenze uživatele

Absurdní a bizarní. Tohle si musí říct každý člověk po shlédnutí pilotního dílu. "Studentka, co se změní v zombie a jí mozky mrtvol, díky kterým má vize a pomáhá tím šetřit policejní případy." No vážně, jak stupidně to zní? Když ovšem překonáte počáteční antipatie k tomuto podivnému ústřednímu tématu, tak je seriál celkem milá inteligentní kriminálka pro starší diváky CW, ne nepodobná Veronice Marsové (vždyť to má na starosti také Rob Thomas) a ve výsledku i ta hlavní dějová šablona, která vám ze začátku připadá tak připálená, je vlastně celkem originální. Můj názor? Jděte do toho, překonejte počáteční nevoli z ústředního nápadu a přestaňte smutnit po Veronice Mars, Liv je totiž fajn náhrada... DODATEK: Nutno podotknout, že seriál je díl od dílu lepší... Stává se z něj moje guilty pleasure, zvedám na 5*... ()

epicek 

všechny recenze uživatele

Hodně velké překvapení , které mě fakt překvapilo ! Myslím si , že tenhle seriál má dost velký potenciál do budoucna. Finále první řády bylo jeden velký boom. Druhá série nabídla opět minimálně tak skvělý standart jako ta předešlá a myslím že její konec nastavil celému seriálu úplně nový směr. O to víc jsem rád, že se v další řadě podařilo zúžitkovat zombie tématiku mnohem víc do všech dějových linek. Uvidíme tedy, jak to všechno bude pokračovat dál. A massive zombie outbreak means never having to say you're sorry. ()

Reklama

Mr.Ripley 

všechny recenze uživatele

1. série: Neuvěřitelně charismatická hlavní hrdinka a tuna popkulturních narážek na 70. a 80 léta s nutnou dávkou sebereflexe zombie žánru a buddy komedií. Neuvěřitelné se stalo skutečností a seriál si dokázal udržet svou tvář nastavenou pilotem. Rob Thomas sice klouže po úspěšném konceptu VM, ale nebojí se místy přitvrdit a celkově potemnit (předposlední epizoda série). iZombie je lahůdkové guilty-pleasure na jednoho posezení. Nemluvě o tom, kdo by nechtěl mít za kamarádku zombie "vědmu"? (Sladká vzpomínka na Veronicu Mars a další povedený odklon od provařeného vzorce CW) 70% ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál s jemnými úpravami kopíruje Pushing Daisies,přesto mi přijde,že má požadovanou úroveň.Začal jsem se na něj dívat proto,abych se pobavil a nemusel si u něj pokládat hlubokomyslné existenciální otázky a světe div se,povedlo se.Dostal jsem dobře fungující pohodovou záležitost,která mě dokáže rozesmát,takže jsem téměř naprosto spokojený.Když porovnám,co jsem očekával a co jsem dostal,měl bych dát plný počet*,ale jednu strhávám za nepůvodní námět a za postavu Majora Lilywhitea,která mi spolu se svým představitelem způsobuje lehký nervový tik.Postavou,která mě naopak v seriálu potěšila,je rozhodně Mr.Boss,ten je bezchybný. ()

Sammya 

všechny recenze uživatele

Kupodivu mnohem lepší seriál, než jsem čekala, po prvních asi dvou epizodách mě to bavilo tak normálně, ale ke konci už jsem to žrala. Nápad s tím, že Liv přebírá tendence, vzpomínky a povahové rysy lidí, jejichž mozek sní, je super, protože nám to dává možnost objevovat různé světy a různé lidské typy a slabosti v každém díle. Pokaždé je Liv vlastně někdo jiný. Její boss Ravi je boží :D Parťák detektiv mi ze začátku k srdci nepřirostl, ale nevadí mi. Lowella jim neodpustím, konečně můžu zas někde vidět Bradleyho Jamese a oni mi to takhle zkazí. A naprosto nesnáším Majora, to je tak nudná a nezajímavá postava Celkově ale velmi povedený seriál. Doufám, že druhá řada se povede. Edit: Třetí řada je zatím výborná. ()

Galerie (683)

Zajímavosti (17)

  • Dej seriálu sa odohráva v americkom meste Seattle. V skutočnosti sa však seriál natáčal v kanadskom Vancouveri. (Marceloo)
  • Herec Bradley James (postava hudebníka a zombie Lowella Traceyho) prozradil, že původně byla jeho role pouze epizodní, jeho postava se měla objevit jen v jednom dílu. Jenomže svým hereckým výkonem tak zaujal, že se tvůrci rozhodli jeho roli rozšířit o další dějové linky, a tak si zahrál celkem v šesti dílech první série. Jeho postava se tak stala hlavní mužskou postavou a dostala se do popředí mimo původní plán a získal si u diváků velkou popularitu. Ze seriálu však nečekaně po natáčení první série i přes protesty fanoušků odešel, kvůli další nasmlouvané práci. Poté hodně diváků přestalo úspěšný seriál sledovat, jelikož prý bez herce Bradleyho Jamese a jeho postavy to už nebylo zdaleka takové jako předtím. (Lynette)
  • O herci Bradleym Jamesovi (Lowell Tracey) je všeobecně známo, že v reálném životě neumí moc zpívat ani tančit, což mu dělalo velký problém už za jeho hereckých studií, kdy v těchto povinných předmětech na herecké škole dle svých slov prý příliš neexceloval. Proto bylo celkem překvapivé, že v tomto seriálu získal roli hudebníka. Ještě překvapivěji se ovšem zachoval jednoho natáčecího dne, když se točila epizoda Maternity Liv (2015). O pauze, kdy se čekalo na další pokyny režiséra, dostal spontánní nápad, že by mohl začít tančit po místnosti s jeho hereckou kolegyní Rose McIver (Olive "Liv" Morre), se kterou ho pojil v reálu výborný přátelský vztah. Jakmile začali tančit, režisér Patrick R. Norris dal pokyn kameramanovi, ať to točí a tak vlastně vznikla u diváků oblíbená taneční scéna, která v seriálu vůbec být ani neměla. Zajímavé na této scéně je také fakt, že Bradley James odvážně zaimprovizoval a vcelku úspěšně zatančil slavný „moon walk“ jeho oblíbeného hudebního interpreta Michaela Jacksona a herečka Rose McIver ho v tom nenechala samotného, zatančila ho také, a to dokonce v botách na podpatcích. (Lynette)

Související novinky

Kdo se vydá na Krypton?

Kdo se vydá na Krypton?

04.09.2016

Celovečeráky od DC teď možná trochu zaostávají za těmi od Marvelu, na malé obrazovce je ale situace opačná. Marvelu se daří jen u Netflixu a s Agent Carter a Agents of S.H.I.E.L.D zásadní úspěchy… (více)

Constantine definitivně končí

Constantine definitivně končí

08.06.2015

Americké televize zruší každý rok řadu seriálů, které si nenajdou fanouškovskou základnu. Obvykle jde o zcela originální projekty, o to podivnější je tedy osud seriálového Constantinea. Momentálně na… (více)

Televizi zatopí Lucifer

Televizi zatopí Lucifer

03.03.2015

Arrow, The Flash, Gotham, iZombie, Supergirl, Krypton, Titans... a teď Lucifer. Vydavatelství DC Comics možná prohrává bitvu o velké plátno, rozhodně vládne ale v televizi, kde se vysílá nebo chystá… (více)

Reklama

Reklama