Reklama

Reklama

Teenager Zach Cooper (Dylan Minnette) je znechucen tím, že se z velkého města musel přestěhovat do malého městečka. Zjišťuje ale, že vše má i své světlé stránky - setkává se totiž s krásnou dívkou Hannou (Odeya Rush), která žije v sousedním domě. Ale i v těch nejprosluněnějších končinách občas slunce zajde za mraky, a ty Zachovy se objevují ve chvíli, kdy zjišťuje, že Hannah má tajemného otce, ze kterého se vyklube R. L. Stine (Jack Black), autor série bestsellerů s názvem Goosebumps. Ukazuje se, že existují reálné důvody, proč je Stine takový podivín... Je totiž vězněm své vlastní představivosti. Příšery, kterými se jeho knihy proslavily, jsou skutečné, a Stine své čtenáře chrání tím, že tato monstra drží uvězněná ve svých knihách. Když Zach neúmyslně příšery z rukopisů vypustí a ty začnou terorizovat celé městečko, je na Stineovi, Zachovi a Hannah, aby je znovu vrátili do knih, kam patří. (Falcon)

(více)

Videa (4)

Trailer 7

Recenze (320)

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Husí kůže je nenáročná rodinná podívaná, která je svižná, pěkně odsýpá, obsahuje několik účelně humorných scén a má líbivý vizuál, ze kterého člověka nebolí oči. Herecké obsazení je vesměs sympatické, i když je fakt, že Blacka zrovna dvakrát nemusím, ale role spisovatelského pošuka mu kupodivu celkem sedla. Vedle toho snímek obsahuje i jeden inteligentně podaný příběhový twist, který mě osobně mile překvapil. Zkrátka přiměřeně hororová fantasy jednohubka s (v jistém slova smyslu) charismatickým hlavním antagonistou, která se perfektně hodí na volný večer k odreagování. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Dával som tomu veľké nádeje. Že sa raz opäť dostanem do atmosféry rodinných hororov rokov 80. a 90. lenže ono to tak trochu tým strojom času zamrzlo v roku...2015. Tvorcovia mali nápad urobiť presne to, čo som čakal, ale nejaká cudzia entita vypustená z nejakej knižky im v tom zabránila. Žeby nejaký démonický investori? Málokto sa dnes ( v dobe naddimenzovanej hrabivosti ) pokúša riskovať. A práve vo filmovom svete mi je to dvakrát ľúto. ()

Reklama

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Husí kůže je hororová komedie, která nenudí ani minutu. A i díky dobrému hereckému obsazení. Vše co si přejete vidět vám tento snímek nabídne. Uvidíme bláznivého panáka, trpaslíky, vlkodlaka, obrovskou kudlanku, sněžného muže a mnoho dalších. Nápad zajímavý, ale přesto něco k úplné dokonalosti chybí ... 7/10 = 76% ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemná komediální podívaná, lehoučká jako pírko, poměrně nápaditá, s pěknými efekty, snesitelným Jackem Blackem (on i režisér Letterman se od Gulliverových cest rozhodně polepšili) a výbornou hudbou Dannyho Elfmana. Ano, srovnání s Jumanji mě samozřejmě napadlo také, nicméně na rozdíl od ostatních si nemyslím, že by v tom "souboji" Husí kůže nějak výrazně prohrávala. U řady scén jsem si říkal, že alespoň takovou atmosféru měli mít noví Krotitelé duchů. ()

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Skôr horor pre tých menších. Nikto neumrie nikomu sa nič nestane a vlastne sa predstavia temer všetky potvory R.L. Stinea, ktorý strašil hlavne malé deti. Komicky nedotiahnuté, strašidelnosť pre nás väčšie deti nulová. jediné čo poteší je schopné CGI a hlavne sa to moc neťahá. Inak škoda, už by som aj uvítal nejaký film s Jack Blackom, pri ktorom sa aj pobavím ako za starých časov. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (10)

  • Když Zach (Dylan Minnette) poprvé vstupuje do Stineova sklepa, vyděsí jej hodiny s kukačkou. Filmařům se do této scény však vloudila chyba při audiovizuální synchronizaci, jelikož kukačka zakuká čtyřikrát, přestože hodiny ukazují pouze 2 hodiny. (hansel97)
  • Na konci filmu píše Neviditeľný muž na písacom stroji zvnútra vitríny, v ktorej je písací stroj umiestnený, pričom pre jej veľkosť by sa do tejto uzamknutej vitríny muž nezmestil. (Laslo)
  • Původně měl adaptaci na plátna přinést režisér George A. Romero, ale nakonec se tak nestalo. V roce 1989 měl film připravit Tim Burton, i z toho však sešlo. (hansel97)

Související novinky

Husí kůži čeká pokračování

Husí kůži čeká pokračování

19.01.2017

Předloňská fantasy Husí kůže stála 58 milionů dolarů a vydělala 150, což v hollywoodské matematice znamená dvojku. Studio Sony ji naznačilo už loni v dubnu, teprve nyní je ale všechno jisté a dokonce… (více)

Reklama

Reklama