Reklama

Reklama

Teenager Zach Cooper (Dylan Minnette) je znechucen tím, že se z velkého města musel přestěhovat do malého městečka. Zjišťuje ale, že vše má i své světlé stránky - setkává se totiž s krásnou dívkou Hannou (Odeya Rush), která žije v sousedním domě. Ale i v těch nejprosluněnějších končinách občas slunce zajde za mraky, a ty Zachovy se objevují ve chvíli, kdy zjišťuje, že Hannah má tajemného otce, ze kterého se vyklube R. L. Stine (Jack Black), autor série bestsellerů s názvem Goosebumps. Ukazuje se, že existují reálné důvody, proč je Stine takový podivín... Je totiž vězněm své vlastní představivosti. Příšery, kterými se jeho knihy proslavily, jsou skutečné, a Stine své čtenáře chrání tím, že tato monstra drží uvězněná ve svých knihách. Když Zach neúmyslně příšery z rukopisů vypustí a ty začnou terorizovat celé městečko, je na Stineovi, Zachovi a Hannah, aby je znovu vrátili do knih, kam patří. (Falcon)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (320)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Uznávám, že na druhé shlédnutí se tento film tváří daleko přívětivěji než když jsem ho viděl poprvé. Poprvé mě rozčilovali hlavně ti haranti, u kterých se to moc nezměnilo. Na druhou stranu musím uznat, že během sledování jsem si přišel jak kdybych v dětství koukal na Jumanji. A tím si mě nakonec získal. Husí kůže možná není nejlepší fantasy hororová komedie, ale pořád je to něco, co se dnes moc netočí. A hlavně to má i občasný vtip (hlavně fízlové), pěkné efekty, nápaditý příběh a Jacka Blacka. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemná komediální podívaná, lehoučká jako pírko, poměrně nápaditá, s pěknými efekty, snesitelným Jackem Blackem (on i režisér Letterman se od Gulliverových cest rozhodně polepšili) a výbornou hudbou Dannyho Elfmana. Ano, srovnání s Jumanji mě samozřejmě napadlo také, nicméně na rozdíl od ostatních si nemyslím, že by v tom "souboji" Husí kůže nějak výrazně prohrávala. U řady scén jsem si říkal, že alespoň takovou atmosféru měli mít noví Krotitelé duchů. ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

R.L. Stine by si zasloužil určitě víc filmů, respektive jeho příběhy na úkor neskutečně a občas nepochopitelně protěžovaného Kinga.Husí kůže je příjemný oddych na jeden večer, ve kterém se bohužel víc hraje na stránku dobrodružného rodinného fantasy, než na tu hororovou, která vlastně nezafunguje ve filmu možná ani jednou, jelikož děsivou loutku dabuje samotný Black a zjištění, že Black už ani není vlastně moc vtipný.Pokud půjdete do Husí kůže s očekáváním hororu narazíte těžce a pokud budete čekat komedii, narazíte ještě tvrději, jelikož jsou ve filmu všeho všudy pouhé tři dobré vtipy a zbytek je alee díky bohu poměrně svižná akční fantasy nálož, takže se aspoň nestihnete moc nudit.Vypíchnout musim jednu neskutečnou scénáristickou debilitu, protože to už mi hlava nebere, jak je vůbec možné, že se taková věc dá prostě evidentně natočit a všem je to jedno včetně producentů, herců, nebo samotného režiséra a to když hlavní hrdinové přijdou do Stinova domu a klíč ke všem těm šííleným a oživlým monstrům leží na stole...před knihovnou vystavený jako kozy Pamely Anderson v Pobřežní hlídce.....to vám prostě hlava nebere.59%. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Na první pohled se film tváří koukatelně a 3D je solidním lákadlem. Nesnáším snímky, které slibují tři rozměry a přitom disponují pouze standardními dvěma. Ve třech rozměrech byly ovšem snad pouze úvodní obrazovky s výrobci filmu. Samotný nápad s monstry z knih byl pěkný a skrýval značný potenciál. Ten ovšem zůstal zcela nevyužit. Kdo si ujíždí na stupidních puberťáckých záležitostech, ten si snímek zřejmě dovede užít. Zbytek má jednoduše smůlu. Na pana Blacka jsem se docela těšil, protože bývá zárukou komedie obstojné kvality. Zde mě bohužel na plné čáře zklamal. Pravděpodobně jsem s ním doposud neviděl horší film. Puberťáčtí herci mě maximálně odpuzovali a ve snímku člověk nenarazí ani na zrnko vtipu. Mezi horory se tento film dostal evidentně omylem. Jedná se o rodinný dobrodružný film nevalné kvality. Pozitivem nechť je alespoň to, že snímek disponuje tempem, které není uspávací. Viděno v rámci Filmové výzvy 2017. Film mi vybrala uživatelka gegina31. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Pohodová zábavička hlavne pre väčšie deti (ale potešia sa aj tie menšie). A dospelí sa aspoň nenudia, treba si len odtrpieť pomerne nudný úvod. Potom už len strieda jedna akcia druhú, ktoré majú na svedomí príšerky a monštrá od výmyslu sveta. Tie sú stále v pohybe, neustále niečo demolujú alebo naháňajú. Dokonca sa tu nezabudlo ani na humor, ktorý do niektorých scénok celkom fajn zapasoval. Po vizuálnej a trikovej stránke to bolo tiež veľmi dobre spracované. Preto pokiaľ ste unavený a potrebujete pustiť mozog na prechádzku, alebo si chcete niečo pozrieť s deckami, tak toto je dobrá voľba. 65/100 ()

Galerie (52)

Zajímavosti (10)

  • Když Zach (Dylan Minnette) poprvé vstupuje do Stineova sklepa, vyděsí jej hodiny s kukačkou. Filmařům se do této scény však vloudila chyba při audiovizuální synchronizaci, jelikož kukačka zakuká čtyřikrát, přestože hodiny ukazují pouze 2 hodiny. (hansel97)
  • Na konci filmu pozdraví R.L. Stinea (Jack Black) postarší učiteľ drámy, ktorý sa predstaví ako Black. Je to odkaz na Jackovu herecko-hudobnú kariéru v kapele Tenacious D (2006). (belinko)

Související novinky

Husí kůži čeká pokračování

Husí kůži čeká pokračování

19.01.2017

Předloňská fantasy Husí kůže stála 58 milionů dolarů a vydělala 150, což v hollywoodské matematice znamená dvojku. Studio Sony ji naznačilo už loni v dubnu, teprve nyní je ale všechno jisté a dokonce… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno