Reklama

Reklama

Noc v New Yorku

  • Česko Osudná noc (více)
Trailer

Brooke spěchá domů do Bostonu, ale pronásleduje jí smůla. Okradou ji a navíc jí ujede poslední vlak. Nádraží zavírá, nemá ani dolar a venku ji čeká jen noční New York... V tu chvíli se osud smiluje a pošle jí do cesty zachránce v podobě pouličního hudebníka Nicka (Chris Evans). A tak začíná jedna noc v New Yorku, která může mnohé změnit... (Bohemia MP)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (228)

peiton 

všechny recenze uživatele

Sklamanie 2 hviezdy dávam za veľkého sympaťáka a nočný New York v hlav.úlohe.Žiadnu romantiku tu však nečakajte ani poctivú scénku, len 90 minút k ničomu nevedúcich dlhých žvástov medzi dvoma postavami bla-bla-bla...Viem si toto predstaviť zhrnuté v 10 minutách a neobťažovať ma takto celovečerným filmom.Strata času.A ten záver?Ten ma doslova naštval! ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Méně vypiplané a ucelené než třeba snímek 5 to 7, zato více přirozené, rozevláté a emocionálně nesourodé. Což sice odpovídá skutečnosti, jen je to občas až příliš velké přeskakování se slabším tahem na branku a některými hluchými momenty. Alice Eve není na první pohled tak zajímavá osobnost, ale její rozjezd je interesantní. Evans je talent a mimochodem to se ví už dlouho. Závěr bravurní ! Jestli tohle byla Chrise prvotina jakožto režiséra, máme se na co těšit, protože zvládá s přehledem těžit to nejlepší z Linklatera a ještě přidává navrch vlastní invenci a zajímavý živelný dojem. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Není to sice nezávislá hračička Richard Linklater, ale místy se mu to lehce přibližuje. I když k pořádnému prožitku mi toho nakonec chybělo docela dost (víc emocí, víc kompaktnosti, méně hluchých míst, prosím). Těšilo mě, že se tolik netlačilo na pilu, jak bych čekal. Dialogy jsou vedené tak, aby se průběžně přihazovaly informace, které potřebujeme vědět, abychom se dozvídaly názory těch dvou na lásku, na vztahy, na ženy, na muže... Občas něco nabobtná a vyletí ven, vesměs je to ale sympatická konverzační záležitost, u které nás bude lehce dráždit otázka, co se asi mohlo stát po závěrečných titulcích. Chris Evans jako režisér mile překvapil aneb výsledek je tu nakonec pro všechny, kteří prožili nejednu probdělou noc – nikoli v alkoholovém oparu. Ale pěkně postaru. Silné tři, slabší čtyři, vyberte si!! ()

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele

Tak si kapitán America zkusil zarežírovat a zvládl to slušně. Ono na tomhle solidně napsaném dramatu není moc co zkazit. Sympatický muzikant potkává vystresovanou paničku, stráví spolu noc procházením po New Yorku, odhalí se malá i větší tajemství. Dvojice je sblíží, ale řada věcí jim stojí v cestě. Evans a Alice Eve v hlavních rolích mají dobrou společnou chemii a je zábavné je sledovat. Slušný film ano, ale nic přelomového. Na cestu vlakem nebo do letadla ale doporučuju. ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Na režijní debut Chrise Evanse to není špatné. Především Chris Evans, který ve filmu i hraje, je fajn a celkově příběh není špatný. Ono i ta Alice Eve do toho příběhu sedí. Ale je tam několik hluchých míst, já jsem už pak měl pocit, že se ten film táhne snad 2 hodiny. Chce to příště do toho zakomponovat více napětí či akce. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (7)

  • Premiéra proběhla v pátek 12. září 2014 jako součást Mezinárodního filmového festivalu v Torontu 2014. Oficiálním sponzorem akce se stala značka prestižních šperků Pandora. (Zdroj: Evanschris.blog.cz)
  • Brooke (Alice Eve) sa Nickovi (Chris Evans) predstaví menom Carrie. Odôvodní mu to tým, že meno si vymyslela podľa postavy Carrie Bradshaw zo seriálu Sex v meste (od r. 1998). Alice Eve si zahrala vo filmovom pokračovaní seriálu Sex v meste 2 (2010). (toi-toi)

Reklama

Reklama