Reklama

Reklama

Ilsa: vlčice SS

(festivalový název)
  • Kanada Ilsa, She Wolf of the SS (více)

Obsahy(1)

Ilsa je nacistická šéfka malého SS tábora pre cca 20 väzňov. Má veľké prsia, uhladenú blond frizúru a veľmi peknú tváričku. Cez deň je jej úlohou robiť na väzňoch pokusy typu "Pri akej teplote vody asi tak človek, ponorený do nej, omdlie od bolesti?" a po nociach si relaxuje sexovaním s vybranými väzňami. V druhej línii filmu sa probližujeme k zopár väzňom a pripravujeme sa s nimi na veľký útek. Béčková snímka je prepchatá sexom, násilím a krvou. (POMO)

(více)

Recenze (118)

POMO 

všechny recenze uživatele

Ilsa, She Wolf of the SS je slávna šokáreň, ktorá ale nie je ani zďaleka tak šokujúca, ako sa proklamuje. Sexu je v nej požehnane a dosť otvoreného, ale násilie a krv, akože sú taktiež zastúpené v hojnom počte, moc nepošteklia. Príčina - film ako taký je strašne naivný, amatérsky a nudný. Špatné herecké výkony a neschopná réžia neumožňujú vliezť pod kožu hlavnej ani vedľajším postavám na opačnej strane barikády a čo do atmosféry je na dvore lágru prázdno. Scenáristicky film ujde - striedma stopáž a hustota násilia a sexu by vystačila na slušnú porciu zvrhlej zábavy. Ale to by ho musel sfilmovať niekto zručnejší. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Ilsa: vlčice SS“ je jeden z těch filmů, kde dostanete přesně to, co očekává. Je to béčkový, v podstatě brakový film, který ale není tak krutý, jako některé čínské nebo japonské kousky. Je to vlastně docela umírněné, což vede k tomu, že se divák může zaměřovat na nahotu, kterou se zde nešetří, ač tedy zůstává u cudnosti. Šokující film není, ale pro fanoušky pokleslosti je to pořád zábava. ()

Reklama

jefff 

všechny recenze uživatele

Tak to bylo jako těžce perverzní! Sex-násilý-sex-násilý-sex-násilý...a takhle bych moh pokračovat z definicí děje celou svoji recenzi. O nic jiného tu nejde. Pravda, určitá dějová linie se tu nachází, ale v obležení výše zmíněných scén je takřka nulová a zbytečná. Musím uznat, že tu byly záběry, které mě totálně znechutily a DOKONCE jsem nejednou i odvrátil pohled a to se mi u filmů fakt nestává. Hlavní protagonistka má opravdu silný charisma a strhává na sebe celou pozornost. Ostatní jsou spíše do počtu. Ještě za zmínku stojí poslední scéna, která mě opravdu mile překvapila a musím říct, že je úžasně natočená. Mé hodnocení je však, přiznám se dobrovolně, nesprávné a neobjektivní. Tenhle film není v žádném případě průměrný, jak mé hodnocení ukazuje. Ilsa je buď naprostým klenotem a zaslouží si nejvyšší hodnocení nebo by mohla být s klidem bez výčitek ohodnocena odpadem. Proto jsem se rozhodl pro průměr. ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Mix Naziploitation a Sexploitation. Na moje prekvapenie je to pekná prasárňa až také drsné som to nečakal. Scénky s mučením sú veľmi kruté. Mne nevadí žiadne násilie na ľuďoch no keď sa začne hrabať do rozkroku... ako kastrácia či dlhé hrubé palice s ktorých ide elektrina aj mne sa zakrivia ústa. Avšak film dokopy nemá žiadny dej. Je to vlastne iba pár bežných dní v nacistickom tábore kde sa experimentuje. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Určite všetci vieme o čo v tomto hororovom odvetví ide. Na scéne sa musia objavovať neustále odhalené dievčence, nekompromisné mučenia, znásilňovania a rôzne druhy sexu. Ja som mal však možnosť doteraz vidieť len samé "ľahké" kusy tohto typu a tentoraz prišiel rad na Ilsu, vlčicu SS a tá ma presvedčila o tom, že aj niektoré filmy naziexploitation nemusia byť až tak ťažko podpriemerné. Ilsa je brutálna, nepozná zľutovanie a rada robí experimenty na ľuďoch vo svojom tábore. Nutno dodať, že scény kde sa odohráva mučenie sú natáčané ďaleko lepšie ako v mnohých naziexploitation filmoch, krv je aj tu síce občas nereálne zafarbená (na oranžovo), ale s prižmúrením oboch očí to nie je až tak hrozné. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (3)

  • Dílo kvůli předpokládaným obtížím vznikalo v anonymitě a je věnováno obětem holocaustu. Zajímavé je, že producent filmu David F. Friedman je židovského původu. Přesto se po uvedení snímku spustil povyk a problémy vskutku nastaly. V Německu či v Norsku byl film zakázán. Snímek však sklidil ve své době nevídaný úspěch a našel si i řadu skalních fanoušků. V průběhu dalších let vznikla tři volná pokračování Ilsy s názvy Ilsa, Harem Keeper of the Oil Sheiks (1976), Ilsa, the Tigress of Siberia (1977) a Ilsa, the Wicked Warden (1977). (Siriuss)
  • Cyklus o Ilse je bezesporu nejznámějším, ač ne prvním (tím byl Love Camp 7), pornografickým filmem s nacistickou tematikou a byl velkou inspirací pro řadu dalších, zejména italských, filmů s obdobným obsahem. (Siriuss)

Reklama

Reklama