Reklama

Reklama

Kousavou, sarkastickou CLAIRE SIMMONS fascinuje sebevražda jedné ženy z podpůrné skupiny pro pacienty trpící chronickou bolestí, mezi něž patří i ona. Jak zjišťuje podrobnosti o Ninině sebevraždě a jak se rozvíjí její vztah s Nininým manželem, začne se prát i se svou vlastní, velmi krutou osobní tragédií. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (119)

Mr.Ripley 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně křehký, bolestivý příběh o ztrátě toho nejdražšího co v životě máte s naprosto (herecky) odzbrojující, cynickou, sarkastickou, jízlivou, zlomenou, nenalíčenou a úžasnou Jennifer Aniston. Nebudu se více zabývat bolestí a smutnou atmosférou - to se povedlo popsat v komentářích jiným a dle mého to dokázali mnohem lépe, než kdybych se o to pokoušel já sám. Od uhrančivé Jennifer po famózně obsazené vedlejší, malé, až miniaturní role. Daniel Barnz se u mě tímto zapisuje na list nadějných adeptů, kteří v budoucnu mohou ještě hodně překvapit. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Krásny príklad toho, ako obsadenie dokáže potiahnuť film a potešiť diváka. Koľko tej žene? 300? A stále vyzerá tak, žeby strčila do vrecka všetky zmaľované čubky, ktoré sú o polovicu mladšie ako ona. A to bez makeupu. Príbeh ako horská dráha, raz v pohode, raz nie, ale Jennifer to svojím hraním drží a len kvôli nej som to dopozeral. Keby tam bol niekto iný, išlo by to do zatratenia, takto dám 2 z 5 ()

Reklama

evanka 

všechny recenze uživatele

Zjizvená Jennifer Aniston ve velkých fyzických a psychických bolestech protrpí film bez větších výkyvů až na konec. Aniston po nehodě, při které zemřel její syn, a po rozvodu začne navštěvovat podpůrnou skupinu pro podobně postižené lidi. Anna Kendrick skupinu navštěvovala taky, ale ta ji asi dostatečně nepodpořila, takže radši skočila na nejbližší projíždějící auto z mostu. Aniston víc než truchlení po Anně zajímají pohnutky a okolnosti sebevraždy, což se neslučuje s chováním skupiny a tak je taktně vyloučena. Kromě lahví alkoholu, prášků, příležitostného sexu se zahradníkem a mexické pomocnice v domácnosti se Jennifer nudí a utápí ve svém smutku a tak začne stalkovat manžela zasebevražděné Anny. Jemu to nevadí a tak to bez velkých námluv skončí v posteli. Duchovi Anny se to samozřejmě nelíbí a tak se občas Jennifer zjeví, aby jí vynadala a nenápadně nasměrovala taky k sebevraždě. Jennifer ale odolá a nějak se postupně vyrovnává sama se sebou a se všemi životníma ránami. Cake je to bez náplně, ne moc sladký. Jennifer se ale fakt snaží, hází výrazy plné bolesti a vše dokresluje bolestným skučením a docela jí to jde, ale na Oscara to nevidím. Zbytek herců nemá moc prostoru se projevit, ale nejzajímavějším charakterem je asi mexická pomocnice. Caku chybělo víc šťávy a možná víc hlubších dialogů a myšlenek. Nejvíc se mnou hnula asi scéna, kdy se na prahu jejího domu objeví viník její tragické nehody se svým pocitem viny a Jennifer ujedou nervy. ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

Bylo zajímavé vidět Aniston v dosti nezvyklé roli.A kdo viděl nedávno dokument USA o obrovské spotřebě léků na bolesti a na závislosti američanů na ně tak její roli pochopí.Byla pro ni asi dosti obtížná protože se naprosto vymyká všem které doposud ztvárnila.Byla v ní naprosto jedinečná až tak , že Worthington vyšel se svojí postavou jako stážista.Dobrá kamera a režie.Dosti slabý scénář ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Cake nabídnul Jennifer Anniston vynikající hereckou příležitost a ona ji využila na sto procent. Nejlepší výkon její kariéry, který prokázal, že vedle komediálních rolí umí střihnout i vážnější notu. Komorní, psychologické drama, které neomračuje akcí, zvraty nebo napětím, nýbrž sondou do života lidí, již si prošli osobní tragédií, s níž se nemusí do konce života vyrovnat. Já bych přece jen uvítal trochu více thrilleru, napětí a nějaký ten zvrat, ale respektuji, že to tvůrci uchovali v civilní a poklidné rovině. Po dlouhé době jsem zase viděl Sama Worthingtona, připadá mi, jako by zmizel z povrchu filmového. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (5)

  • V desiatej sérii časti 4 seriálu Priatelia s názvom O torte, objedná Rachel (Jennifer Aniston) pre dcéru tortu s čokoládovou polevou. Rovnakú dá urobiť vo filme Becky v jeho závere. (megajalec)
  • Jennifer Aniston bola inšpirovaná jej kamarátkou a kolegyňou Stacy Courtney, ktorá bola kaskadérkou. Vážna nehoda, pri ktorej takmer zomrela, jej pomliaždila nohy a ukončila jej kaskadérsku kariéru. Absolvovala 23 operácií, bola závislou na oxycontine. Nevzdala sa a svoj boj vyhrala a stala sa koordinátorkou kaskadérov vo filmoch. (megajalec)

Reklama

Reklama