Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čtrnáctiletá fashion bloggerka Viktorie si musí po smrti matky vybrat, zda žít v dětském domově nebo na malé vesnici s otcem, kterého nikdy neviděla. Venkovské prostředí na ni zpočátku působí jako zoo plné exotů, kteří jsou sice zajímavou náplní pro její blog, ale žít se s nimi nedá. Její otec navíc úspěšně vzdoruje všem pokusům o převýchovu a raději se věnuje své praxi zvěrolékaře a poklidnému popíjení s kamarády. Do rodinného souboje je postupně zatažena celá vesnice i sociální pracovnice, která hrozí násilným rozdělením nově vzniklé rodiny. A to právě ve chvíli, kdy Viktorie kromě vztahu k otci nachází i první lásku... (Indigo Film)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (272)

haluska11 odpad!

všechny recenze uživatele

jeden z výplodů české kinematografie, u kterých člověk po zhlédnutí netuší, jestli snad nešlo o děsivý sen z horečky. obraz třídního boje hospodských sedláků a mladé influencerky, která ovládá sociální sítě alá powerpoint. film obsahuje mnoho skrytých klenotů - pseudosoudkyni barbaru, chlastání nezletilých na hřbitově a tragické pokusy o humor zesměšňující slováky a ženy. běda těm, kdo se pokusí napadnout velikonoční tradice a nejsou o Vánocích doma! ()

Autogram 

všechny recenze uživatele

Česká Paris Hilton v strete dvoch svetov, dedinského buranského a štýlového, buranského trochu inak. Film nie je celkom blbý, z ľuboboľného úryvku by sa to aj zdalo... Ale možno to je neskorou nočnou hodinou, že tú jednu hviezdu naviac obetujem. –––– Vlakem? Vlakem snad už dneska nejezdí nikdo! ()

Reklama

BMW12 

všechny recenze uživatele

Na tenhle film jsem nedobrovolně koukal, když jsem byl na návštěve. No to byla blbost. A ta mladá blondýna to byla kráva (ta její postava). A ono i ta herečka (jestli to je vůbec herečka, nikdy jsem o ní neslyšel) hrála příšerně. Stejně jako ten blb Mišík, o tom jsem se teprve nedávno dozvěděl, že prý je to nějaký zpěvák. No mě už je od pohledu nesympatický. Jediní celkem dobří tam byli Pavel Řezníček a Lukáš Latinák, o tom jsem ani nevěděl, že stejně jako já umí krom slovenčiny i češtinu :-) ()

Marze odpad!

všechny recenze uživatele

Andílek na nervy navazuje na troškovské trendy a vykresluje všechny lidské vlastnosti jako nedůstojné terče posměchu. Představuje prototyp "špatného českého filmu". Recenze - Jsou chvíle, kdy člověk sedí v kině s němým úžasem. Je zatlačen do sedačky a není schopen se ani pohnout, jak nevěří, že promítané obrazy bylo možné dostat na plátno. V ideálním případě proto, že se mu poštěstilo zakoupit lístek na výjimečně povedený film. V horším, když nějakým nedopatřením zašel na jednu z nejhorších tuzemských produkcí za poslední roky, na film Andílek na nervy. ()

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

Jak může mít tohle více procent než Vánoční Kameňák absolutně nechápu. Tak, že rozmazlená pinda (omlouvám se za sprosté slovo kdybych napsal ženská urazím jich) se přestěhuje do obce k fotíkovi zvěrolékaři. Všechny tam stále uráží (i veřejně) natáčí na mobil a dává na internet a absolutně nikomu to nevadí diví se, že v jakémsi zapadákově o zhruba 20 obyvatelích není obchod s oblečením ani supermarket už chyběla scéna, že se diví, že tam není pobočka Avonu a to nejhorší teprve ještě přijde. 15 letý spratek tam sekýruje dospělého fotíka a ten kolem ní skáče jak píská až zhruba v 40+- minutě ji za její chování natáhne (respekt, že to vydržel tak dlouho já bych jí natáhl hned na začátku už) a bezdůvodně uráží všechny chlapy co tam jsou. Scéna s rybou je největší úlet co kdy můžete v komediích vidět (zvláštní, že jíst kapra jí nevadilo asi teda umřel humánním způsobem) následována scénou s ořechem . Postavy jsou příšerné a pravděpodobně konkurz na ně vybíral někdo mentálně postižený tak, že tu máme nagelovaného blbečka (Mišík), který vypadá , že ani neví v čem hraje Hrachovcovou,která asi už bere vše a podle toho to tak vypadá , stalkující starostku, která to veřejně přiznává v rozhlase a nikomu to nevadí, pseudorapera , který je tak zoufalý, že kdyby tam bylo malé mimino a žužlalo si prst předvedlo by něco lepšího než on a celá jeho hudební kariéra a o ostatních je škoda se vůbec zmiňovat. Ačkoliv má film přes 100 minut tak mě to přišlo jako nekonečné a navíc se tam nic neděje prostě jen pipka běhá z místa na místo někoho potká urazí a přijde domů (tyhle scény se opakují dokola) i to, že taková osoba uběhne 540 kilometrů je výsměch. O tom, že vypadá pořád dokonale pomlčím kde na to brala nebo měla nekonečnou zásobu rtěnek, řasenek a laků na nehty ?. Jinak o rok později vznikla Bezva ženská na krku s podobným námětem tam byla učitelka co se stěhovala z Prahy do obce a proti tomuhle je to na oskara. 0 procent doporučuji pouze lidem jako je hlavní postava co věčně řeší, aby vypadaly dokonale a dávají na internet každou sračku například, že tlačí exkrement, močí na záchodě a podobně. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (10)

  • Film se natáčel v Ředhošti. (rakovnik)
  • Dominika Myslivcová (Sabrina) musí ve filmu působit starším dojmem. Aby tvůrci tohoto efektu lépe docílili, nadabovala ji při postsynchronech René Slováčková. (funhouse)
  • Pavel Řezníček (Jakub) při přípravě na závod traktorů málem narazil do stromu. [Zdroj: cervenykoberec.cz] (SONY_)

Reklama

Reklama