Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čtrnáctiletá fashion bloggerka Viktorie si musí po smrti matky vybrat, zda žít v dětském domově nebo na malé vesnici s otcem, kterého nikdy neviděla. Venkovské prostředí na ni zpočátku působí jako zoo plné exotů, kteří jsou sice zajímavou náplní pro její blog, ale žít se s nimi nedá. Její otec navíc úspěšně vzdoruje všem pokusům o převýchovu a raději se věnuje své praxi zvěrolékaře a poklidnému popíjení s kamarády. Do rodinného souboje je postupně zatažena celá vesnice i sociální pracovnice, která hrozí násilným rozdělením nově vzniklé rodiny. A to právě ve chvíli, kdy Viktorie kromě vztahu k otci nachází i první lásku... (Indigo Film)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (272)

Autogram 

všechny recenze uživatele

Česká Paris Hilton v strete dvoch svetov, dedinského buranského a štýlového, buranského trochu inak. Film nie je celkom blbý, z ľuboboľného úryvku by sa to aj zdalo... Ale možno to je neskorou nočnou hodinou, že tú jednu hviezdu naviac obetujem. –––– Vlakem? Vlakem snad už dneska nejezdí nikdo! ()

Necrotongue odpad!

všechny recenze uživatele

Mé putování stokami českého filmu zdárně pokračuje a díky dvojici hrdinných průzkumníku bubun a KM Phoenixe jdu často najisto. Tohle tedy byla příšernost. Už po deseti minutách jsem sváděl krutý vnitřní boj; zoufale jsem toužil tuhle hrůzu vypnout, zároveň jsem ale nechtěl hanebně selhat. Sebral jsem tedy všechny síly, vzchopil jsem se a vydržel jsem až do hořkého konce. Zápletka byla naprosto průlomová, město se nastěhovalo na vesnici, něco takového jsem fakt ještě neviděl. Čtyři (číslovkou 4) scénáristé dali dohromady takový paskvil, jaký se dá jinak vidět jen u Evy Toulové, a smutnými hrdiny jejich příběhu se stali rozmazlená instatuberka a veterinář bez kuskusu. Já nemám nic proti ženským hlavním hrdinkám, ženy mám rád, ale jen ty, které nefungují jen jako gangliovou nervovou soustavou řízený podpůrný vyživovací systém pro vagínu. Náhodná srážka s tímto druhem žen u mě vyvolává automatickou reakci, při níž se mi začíná mimické svalstvo organizovat do odmítavého úšklebku, což ale můžu kdykoliv uhrát na své postižení. Idiotský děj a dementní dialogy byly bravurně doplněny herci, které už opravdu nemusím: Mišíkem, Černockou, Hrachovcovou, Latinákem a hlavně Lindou Rybovou, kterou důvěrně mezi mnou a obrazovkou nazývám Leklou Lindou. Byl to skutečně silně nepříjemný zážitek, který bych si dobrovolně už nikdy nezopakoval, a vůbec netuším, odkud se ve mně vzala ta nutkavá touha přečíst si Joy. / Poučení nebude, protože mám otázku: Proč Dominika Myslivcová? ()

Reklama

panMartin odpad!

všechny recenze uživatele

Něco nepochopitelného... stačilo mi 15 minut dál to nešlo.... Trapné naprosto vše, žádná hláška, která by pobavila a nemůžu si vzpomenout na ani jeden kladný moment během těch 15 minut...... O hereckých výkonech se rozepisovat nebudu....Zdařilý příklad, jak jde česká kinematografie do prdele...Celý film lze popsat dvěma slovy: Totální sračka!!!!!! ()

Lovely.Bones 

všechny recenze uživatele

Všechno na tomhle filmu je špatně. Tvůrci nevědí: jak funguje internet, jak vypadají dnešní plochy počítačů, jak funguje elektřina, jak se oblékají dnešní teenageři, jak mluví a jak se chovají. Nic na tomhle filmu nefunguje. Herci jsou neskutečně špatní a do první linii zla české teen-kultury bych po dnešní zážitku zařadil i mladého Mišíka, protože nic tak odporného jsem už dlouho neviděl. Vy mi chcete říct, že tenhle klučina je populární? No way!!! Ok, asi 3 vtipy dohromady fungovaly a trochu se mi při nich pozvedl horní ret. I přesto je to zvěrstvo a srovnatelnou českou hrůzou bylo naposledy 10 pravidel jak sbalit holku nebo Dědictví 2. Pokud se vám tyto dva útoky na českou kinematografii líbily, hurá na Andílek na nervy ;-D ()

Master19 

všechny recenze uživatele

Trošku přepálené tři hvězdy, ale za ten začátek si to zaslouží. Od toho obávaného ale zjevně nevyhnutelného zlomu a počátku Viktoriiny adaptace už film začíná vyhnívat do závěrečného odpadu. Za zmínku stojí určitě výborní herci, kteří své figurky zvládají veskrze bravurně a taky smysl pro detail. Škoda zpackaného příběhu... ()

Galerie (57)

Zajímavosti (10)

  • Dominika Myslivcová (Sabrina) musí ve filmu působit starším dojmem. Aby tvůrci tohoto efektu lépe docílili, nadabovala ji při postsynchronech René Slováčková. (funhouse)
  • Film se natáčel v Ředhošti. (rakovnik)
  • Anna Kadeřávková (Viktorie) na své instagramovém účtu prozradila, že během natáčení byla nemocná a některé scény natáčela v horečkách. [Zdroj: cervenykoberec.cz] (SONY_)

Reklama

Reklama