Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čtrnáctiletá fashion bloggerka Viktorie si musí po smrti matky vybrat, zda žít v dětském domově nebo na malé vesnici s otcem, kterého nikdy neviděla. Venkovské prostředí na ni zpočátku působí jako zoo plné exotů, kteří jsou sice zajímavou náplní pro její blog, ale žít se s nimi nedá. Její otec navíc úspěšně vzdoruje všem pokusům o převýchovu a raději se věnuje své praxi zvěrolékaře a poklidnému popíjení s kamarády. Do rodinného souboje je postupně zatažena celá vesnice i sociální pracovnice, která hrozí násilným rozdělením nově vzniklé rodiny. A to právě ve chvíli, kdy Viktorie kromě vztahu k otci nachází i první lásku... (Indigo Film)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (270)

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Od tohoto filmu jsem dostala přesně to, co jsem čekala. Ze začátku nebyl úplně nejhorší a docela jsem se i zasmála, ale potom mě film začal nudit. Výběr herců se moc nepovedl. Anna kadeřávková na mě pořád působila jako hrozná amatérka a to mi kazilo celkový dojem z filmu. A výběr jejího kluka taky nebyl úplně to pravý. Oba mi k sobě vůbec neseděli. Jak už jsem tu několikrát psala, tak co čekat od českýho filmu, že jo? ... 35%. ()

Autogram 

všechny recenze uživatele

Česká Paris Hilton v strete dvoch svetov, dedinského buranského a štýlového, buranského trochu inak. Film nie je celkom blbý, z ľuboboľného úryvku by sa to aj zdalo... Ale možno to je neskorou nočnou hodinou, že tú jednu hviezdu naviac obetujem. –––– Vlakem? Vlakem snad už dneska nejezdí nikdo! ()

Reklama

haluska11 odpad!

všechny recenze uživatele

jeden z výplodů české kinematografie, u kterých člověk po zhlédnutí netuší, jestli snad nešlo o děsivý sen z horečky. obraz třídního boje hospodských sedláků a mladé influencerky, která ovládá sociální sítě alá powerpoint. film obsahuje mnoho skrytých klenotů - pseudosoudkyni barbaru, chlastání nezletilých na hřbitově a tragické pokusy o humor zesměšňující slováky a ženy. běda těm, kdo se pokusí napadnout velikonoční tradice a nejsou o Vánocích doma! ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby Celosvetovo $97,000▐ podľa nádychu ukážky k filmu som čakal peknú umelosť ale nakoniec ma to neotrávilo tak ako som pôvodne čakal a v pohode som to zniesol, film je taký obraz dnešnej doby mixnutý s dedinským životom, taká modernejšia odozva na Kurvahošigutntag, herecky to bola také ledabolo ale najviac do očí bila dialógovo recitačná Elena Vacvalová /videl v kine: 50%/ ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Dno to není, ale jen proto, že české filmové dno je zatraceně hluboko. Komentář kolegy xxmartinxx je asi to nejvýstižnější, co by se dalo napsat. Možná měli vybrat mladší holku, nebo postavu Viktorky udělat starší. Světlých momentů je velmi málo, vesměs jsem cítil jen sentiment a soucit, když tam někteří HERCI měli nějakou lepší repliku (Vladyka, Černocká, kupodivu sympatický Knor). Pokud tvůrci chtěli do role někoho staršího, tak si měli někoho staršího vybrat, protože ten dabing René Slováčkové je šílený. Od Juraje Šajmoviče a jeho předchozího jezevčíkového dobrodružství pořádný krok zpátky. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (9)

  • Film se natáčel v Ředhošti. (rakovnik)
  • Adam Mišík (Tomáš) se kvůli roli musel naučit řídit traktor. (ČSFD)
  • Pavel Řezníček (Jakub) při přípravě na závod traktorů málem narazil do stromu. [Zdroj: cervenykoberec.cz] (SONY_)

Reklama

Reklama