Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čtrnáctiletá fashion bloggerka Viktorie si musí po smrti matky vybrat, zda žít v dětském domově nebo na malé vesnici s otcem, kterého nikdy neviděla. Venkovské prostředí na ni zpočátku působí jako zoo plné exotů, kteří jsou sice zajímavou náplní pro její blog, ale žít se s nimi nedá. Její otec navíc úspěšně vzdoruje všem pokusům o převýchovu a raději se věnuje své praxi zvěrolékaře a poklidnému popíjení s kamarády. Do rodinného souboje je postupně zatažena celá vesnice i sociální pracovnice, která hrozí násilným rozdělením nově vzniklé rodiny. A to právě ve chvíli, kdy Viktorie kromě vztahu k otci nachází i první lásku... (Indigo Film)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (270)

castor 

všechny recenze uživatele

Nečekal bych to, ale možná by si to i dvě hvězdy zasloužilo. Tahle barbínka a hvězda internetové módní komunity se dostane po smrti matky do vidlákova k otci, kterého nezná. Je to blbé, je to takový mišmaš bez hlavy a paty, ale pořád to není tak urážející jako Troška a jeho národem zbožňované úlety. Generační výpověď nulová, vtipné asi jako návštěva finančního úřadu. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Oslava vesnice a jejích normálních obyvatel? Varování před virtuální realitou? Tepání maloměšťáctví a balíkovství? Mimořádně otravná, naprosto nepoužitelná, zcela umělá městská fiflenka - bloggerka "Ví", přijíždí přes svůj odpor nuceně na venkov, který se rozhodne alespoň předělat k obrazu BIO. Sice je totálně zblblá ze sociálních sítí a virtuálních přátel, nic neumí, nikdo se nepozastavuje nad tím, že ve čtrnácti letech se napájí alkoholem, ale hlavně, že má bezpracně balík peněz a internet. Naštěstí normální lidé, žijící na vesnici, ji přesvědčí o tom, že i tady žijí šampónci, kteří umí jezdit na traktůrku, mají u sebe neustále tři kadeřnice, aby držela jejich cool vlna ve vlasech a bílé tričko a košili mají vždy perfektně čisté a nažehlené, protože u pěstování jablek se neušpiníte. Těžko říci, co tímto filmem tvůrci zamýšleli sdělit, nicméně z hlediska obsahového se jedná o naprostou slátaninu, vše je totálně přehnané až pitomé, ale popravdě, bohužel se zakládá na pravdivých faktech o naší mládeži. Pointa příběhu je jasná ještě dříve, než film vůbec začne, když vypnete mozek, občas se i zasmějete. Troufám si tvrdit, že teenageři vidí obsah filmu absolutně jinak, než starší lidé, jako jsem já. Nicméně, oba tábory se mohou i slušně pobavit, když nebudou ve filmu hledat hlubší sdělení, ze kterých tvůrce opravdu nepodezírám. ()

Reklama

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Ale ako, ono to nebolo zlé. Pekná blondska príde na dedinu, kde si všetko fotí, natáča, dáva to na net a odmieta sa adaptovať. Samozrejme, časom sa poddá, ale do vtedy je tam pár vtipných momentov, niekoľko hádok a podobne. Mne to prišlo ako celkom podarený počin, či už obsadením ( prečo mala Myslivcová len také šteky?? ) výpravou ( New Holland ) a tou takou dedinskou atmosférou, z ktorej sa síce dalo vyťažiť aj viac. Dejovo to není žiadny zázrak a šablóna jak sviňa, ale zase sa to ani na nič nehrá a nesnaží sa to dostať do inej roviny ako by mal. A je to aj také zrkadlo spoločnosti, no čo si budeme nahovárať. Uvidíme, ako to zaboduje ( a či vôbec) na Levoch. Objektívne by to bolo menej, ale som zaťažený na blondsky a Petra "Saxána" Černocká si u mňa napravila reputáciu. 3 z 5 ()

haluska11 odpad!

všechny recenze uživatele

jeden z výplodů české kinematografie, u kterých člověk po zhlédnutí netuší, jestli snad nešlo o děsivý sen z horečky. obraz třídního boje hospodských sedláků a mladé influencerky, která ovládá sociální sítě alá powerpoint. film obsahuje mnoho skrytých klenotů - pseudosoudkyni barbaru, chlastání nezletilých na hřbitově a tragické pokusy o humor zesměšňující slováky a ženy. běda těm, kdo se pokusí napadnout velikonoční tradice a nejsou o Vánocích doma! ()

HonzaBez 

všechny recenze uživatele

Tak na tento film bych asi nebýt oslavy narozenin své dcery s kamarádkami nikdy nekoukal. Skoro do půlky filmu jsem nadával na to, jak černobílé je ta hlavní postava totálně rozmazlené pubertální holky (naprosté blbky) napsaná. V té druhé jsem pak nevěřícně kroutil hlavou nad tím, jak nevěrohodné je scenáristický pojat ten přerod dotyčné v poměrně normální stvoření. Takže jediné co oceňuji je samotné (vcelku věrohodné) zachycení fenoménu influencerů v prostředí sociálních sítí. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (9)

  • Film se natáčel v Ředhošti. (rakovnik)
  • Dominika Myslivcová (Sabrina) musí ve filmu působit starším dojmem. Aby tvůrci tohoto efektu lépe docílili, nadabovala ji při postsynchronech René Slováčková. (funhouse)
  • Anna Kadeřávková (Viktorie) na své instagramovém účtu prozradila, že během natáčení byla nemocná a některé scény natáčela v horečkách. [Zdroj: cervenykoberec.cz] (SONY_)

Reklama

Reklama