Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Existuje správný a špatný způsob, jak být nezadaný, ale... je tu také Alice. A Robin. Lucy. Meg. Tom. David. New York je plný osamělých srdcí hledajících vhodný protějšek za účelem flirtu, manželství či něčeho mezi tím. A někde mezi provokativním laškováním a známostmi na jednu noc mají všichni tito nezadaní lidé společné to, že se potřebují naučit, jak být svobodní ve světě, ve kterém se definice lásky neustále vyvíjejí. Spát s kdekým ve městě, které nikdy nespí, ještě nikdy nebyla tak velká legrace. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (9)

Trailer 2

Recenze (259)

DeathTheKid 

všechny recenze uživatele

První a vlastně původní důvod proč se na film podívat byly perfektní kozy Alison Brie, ale nakonec se z toho vyklubala docela vtipná a decentně citlivá podívaná. Dobře to klapalo, tak nějak mi to i dávalo smysl, bylo možná i trochu pravdivé a dlouho to sahalo po 4*, ale dost spadlo tempo v části, kdy se film věnoval více naší holce v "stává se ze mě vyspělá žena a pomalu vím, co chci" období. Což bylo otravné a zbytečně to přidalo pár minut. Jak říkám vtipné, citlivé, jen to chtělo lepší scénář a pěknější chlapy. Asi jako jsem já. ()

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Jak tu někdo psal, že první půlka filmu je daleko lepší než ta druhá ... Já se musím přiznat, že jsem to měla úplně naopak. Popravdě jsem od tohoto filmu zase tak moc nečekala a o to víc mě mile překvapil. Herecký výkony byly skvělý. Všechno mělo neuvěřitelně rychlý spád, takže jste neměli vůbec čas se nudit. Vtipné momenty se taky našly. Ten konec jsem čekala malinko jinej, ale takhle to tvůrci asi udělali líp. Trochu mě to ke konci dojalo jako dlouho žádnej film. Stejně to ale na plný počet určitě není. Tenhle film patří mezi ty, které určitě uvidím ráda znovu. Na večer po práci je to fakt ideální podívaná. Doporučuju. Supr film ze života. 80%. ()

Reklama

silentname 

všechny recenze uživatele

Trailer k tomuto filmu absolútne nenavnadil a dokonca musím povedať, že pre mnohých možno aj zabil tento film ešte predtým, než ho reálne videli. A môj názor? Je to dosť škoda. Pretože musím povedať, že "How To Be Single" je nakoniec jeden z najväčších prekvapení v tomto roku. Aspoň minimálne zatiaľ. Film sa síce tvári ako typická americká výplachová komédia, no nakoniec musím povedať, že to má zaujímavé postavy, má to hlavnú myšlienku, humor podľa mňa nikdy nejako neprestrelí a celkovo je to príjemný film na pozeranie. A to je prekvapivé, že to hovorím, lebo to je skutočne niečo, čo som od tohto filmu neočakával. Dakota Johnson mi opätovne potvrdzuje, že je dobrou herečkou a netreba ju súdiť pre jej rolu vo filme Fifty Shades Of Grey. Je talentovaná, sympatická a veľmi dobre vie svoju postavu predať. A nielen v tomto filme. Ale dobrí sú aj ostatní. Allison Brie je vtipná a vie ma pobaviť. Rebel Wilson to robí bez debaty a rovnako aj Leslie Mann má pár dobrých monológov. Neočakával som nič výnimočné, a nakoniec som sa dočkal zaujímavého, príjemného a oveľa hlbšieho filmu, než sa môže na prvý pohľad zdať. Ja si dokonca myslím, že stojí za pozornosť. Hovorím mu áno. Hodnotenie: B+ ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Tohle asi slušnočechům a naštvaným matkám zkazí večer. No jen považte, bělošky tu souloží s černochy a Indy, ženy se tu nechávají umělě oplodnit, protože chlapa nepotřebují, a ještě k tomu to vyznění, že být sám je fajn (chudáci chlapi, kdo jim teď dá jídlo jako prvním, ještě před dětmi?). K filmu jsem se dostal hlavně kvůli Leslie Mann, nic víc jsem o něm prakticky nevěděl. A snad i proto jsem byl mile překvapen. Ani ne tak moc komedie (pár pousmání dneska zažijete dokonce už i v horrorech) jako spíše zajímavá (byť čistě filmově fantaskní) skoro až sociální sonda. Hrozně se mi líbilo, že to nemělo nějaký extra zvlášť společensky (pře)výchovný závěr, ale mnohoznačný. Někdo si prostě nakonec někoho uloví, vdá se (třeba za Inda s divným smyslem pro humor), někdo se nechá oplodnit uměle aby hned potom narazil na takřka životního partnera (kterému je úplně u prdele, že to dítě není jeho - naivní? Ne, mě by to taky bylo u prdele) a někdo, kdo byl takřka závislý na zamilovanosti a potřebě milovat nakonec zjistí, že být sám není zase tak špatné (a že na tom není vůbec nic špatné). No a pak je tu ta čtrvtá, tak prostě bude pařit a volně souložit pořád. Nejvíce se mi líbila linie právě s Leslie (zajímavé je, že z úvodní čtveřice nejstarší, ale vypadá nejlépe), a když jí dali pohlídat dítě, dojala mě až k slzám. Obsazení bylo fajn, Dakota byla v roli tak fajn, že se snad kvůli ní i podívám na 50 odstínů šedi. Jen postava Rebel Wilson, která sama o sobě působí fajn, mi přišla až trapná. Jako celek ale působivé a zajímavé. 3.5* ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

Film je jiný, než jak ho propagovali trailery. Trailery film propagovali jako R jízdu, kde si holky budou léčit srdéčka, tím, že budou spát s co nejvíce muži a do toho pařit jako o život. Takových scén jsme tam pár měly, přesto film nabízí i něco více, což jsem nečekal a docela dost mě to překvapilo. Je to docela zajímavý krok, který se tak úplně nepovedl. Protože, nemohl nebo nechtěl jít více do hloubky a taky by hlavní hrdinka nemusela být totální pipka a vybírat si samé osli. Režisér Christian Ditter se snaží něco říci, ale bohužel klouže po povrchu klišé, a pokaždé naráží na mantinely, které si sám filmem vystavil. Dakota Johnson není ošklivá a hrát taky umí, jen z ní scénář dělá hloupou holku. Je vzdělaná, přesto nepoužívá svůj mozek a snadno se nechá odstrčit ze vztahu, hned po prvním problému. Leslie Mann má z filmu nejvíce čitelné cíle a i řešení svých problémů, které se netýkají jen toho, aby s někým byla. Rebel Wilson je vtipná a filmu dodává vtipy a dynamiku, ale na konci jsem zjistil, že bez ní by film fungoval lépe. Mám rád Alison Brie a fakt mě mrzí, když někdo nedokáže využít její potenciál. Většina mužských postav jsou docela sympaťáci, ale z většiny z nich scénář dělá sobce, co myslí jen penisem nebo slabochy, který nezvládnout první problém, který se ukáže. Jak přežít single není špatný film, jen není tolik vtipný, jak mohl být a furt balancuje na hraně jestli chce něco říci, nebo jen bavit. ()

Galerie (115)

Zajímavosti (6)

Související novinky

Amy Schumer se bude cítit krásně

Amy Schumer se bude cítit krásně

04.06.2017

Americká komička Amy Schumer se úspěšně přesunula k filmu ve Vykolejené, s letošní Dámskou jízdou už ale tolik nezabodovala. Co chystá dál? Dlouho to vypadalo, že bude podrývat stereotypy v… (více)

Reklama

Reklama