Reklama

Reklama

Daredevil - Season 2

(série)
Trailer 2
Akční / Krimi / Mysteriózní / Fantasy / Sci-Fi / Thriller
USA, 2016, 11 h 54 min (Minutáž: 49–61 min)

VOD (1)

Epizody(13)

Obsahy(1)

V Hell's Kitchen zase řádí temné síly, ale tentokrát si Daredevil musí zvolit mezi ochranou města a svých přátel. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (128)

DragonnCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

9/10. - Tady se už perfektně ukázalo jak Daredevil opravdu umí být zábavný a fungovat jako skvělý seriál. Zakomponování Punishera se výborně hodilo do krámu a tohoto drsnýho božana hraný Jonem Bernthalem opravdu miluju. Klan "The Hand" taky opravdu skvělá zápletka, která se mísila i s Elektrou, kterou opravdu miluju jako postavu, a jak se tvůrci rozhodli ji pojmout. Mám rád tu dynamiku mezi ní a Mattem. Oba to jsou staří známí a mají společnou minulost skrze Sticka. Akce je zde opravdu špičková a netřeba rozvádět. Série je dramatičtější a napínavější a dovolím si tvrdit, že mě bavila ze všech nejvíc. ()

klukluka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejen že je to nejlepší seriál, jaký jsem kdy viděl, ale lepší už nikdy neuvidím. Jsem o tom více méně přesvědčen. Platí to zejména tak od pátého, šestého dílu a s každou další epizodou to bylo lepší a lepší. Ke konci už jsem jenom nevěřícně žasnul, čeho jsou lidé schopni- jak neskutečnou věc dokázali napsat, zrežírovat, zahrát, celkově vytvořit. Když se Matt vrhnul pro sestřičku z okna, tak jsem sám doma u televize i tleskal- tohle se mi snad fakt ještě nikdy nestalo. Je to v každém ohledu extrémní, z hlediska kvality pak extrémně dobrý. Jsem v tom až po uši. ()

Reklama

gogos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série Daredevila je o chloupek lepší, nežli úvodní. Představují se nové postavy, začíná se více budovat Defenders universum, které mě doslova pohltilo na několik měsíců. Ale stejně jako u první série je i zde několik slabších momentů o které jsou některé jednotlivé epizody více protahovány. Nějak se nemůžu ubránit dojmu, že by Daredevilovi pomohl trošičku razantnější střih k úplné dokonalosti. ()

M.Macho 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je potěšující sledovat jak se MCU plní skvělými postavami také mimo hlavní filmovou linii. Není to ale ani tak o DareDevilově ex/nemesis Elektře jako Franku Castlovi aka Punisherovi. Frank Castle je v druhé sérii splněným snem - hravě pokořil všechny předešlé pokusy, dokonale sedí do ponuré atmosféry seriálového vkladu od Netflixu do MCU a v plné podobě se objevuje až na závěr - podobně jako DareDevil v první sérii vytáhl kostým v posledním díle. Spiritistická zápletka s prastarou společností je v tomto kontextu přitažená za vlasy (možná je to most pro Doctora Strange a podle nedávných ukázek je celkem jasné, že všechno co v MCU pochází z daleké Asie je duchařské až až). Každopádně se stále jedná o televizní produkt s vysokým standardem. ()

fmash 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oproti první sérii se ta druhá začíná hrabat ve věcech, které mají zůstat ležet za taktního opomíjení. Tajný hrdina asi musí být osamělý, cynický a přirozeně prolhaný, ale považuji za nekorektní nimrat se v detailech. Matthew všechny uvedené znaky nese, ale navíc se zbytečně a příliš podrobně dozvídáme, že trpí značnou sebelítostí, není jen tajnůstkářský, ale také neupřímný a nespravedlivý, a vůbec bych řekl, že pokud je to záměr a netradiční sonda, tak bych uvítal více vkusu namísto naturalismu. Zkrátka moje sympatie k hrdinovi klesly k bodu mrazu. Punisher je kňoural (zato s neuvěřitelnými sprejerskými dovednostmi), Fisk je nechutnější než kdy dříve (zato dá bez krůpěje potu na držku úplně komukoli) a nadpřirozená zápletka mě kapku sejří. Zdá se mi, že druhá série ztratila šťávu, i když tím nelze myslet tělesné tekutiny z rozmlácených hlav. Uvidíme, co bude dál. 2½. ()

Galerie (187)

Zajímavosti (24)

  • Když jsou Matt (Charlie Cox) a Elektra (Elodie Yung ) na nádraží, Empire State Building svítí modře a oranžově. To je znamení, že NY Mets nedávno vyhráli sérii proti Yankees. (Epistemolog)
  • Scény na lodi byly natočeny na palubě USCGC Lilac (WAGL-227), která se nachází na molu 25 na Manhattanu. Je to jediná parní stále funkční loď, která existuje. (Epistemolog)

Související novinky

Punisher dostal vlastní seriál

Punisher dostal vlastní seriál

30.04.2016

Marvelácký uberdrsňák má za sebou tři celovečerní filmy, nejvíc ale zabodoval letos ve druhé sérii Daredevila. Jak jste možná postřehli, fanoušci ihned začali volat po tom, aby se Punisher s tváří… (více)

Reklama

Reklama