Reklama

Reklama

Daredevil - Season 3

(série)
Trailer 2
Akční / Krimi / Mysteriózní / Fantasy / Sci-Fi / Thriller
USA, 2018, 11 h 9 min (Minutáž: 46–55 min)

Tvůrci:

Drew Goddard

Hudba:

John Paesano

Hrají:

Charlie Cox, Deborah Ann Woll, Elden Henson, Wilson Bethel, Vincent D'Onofrio, Joanne Whalley, Geoffrey Cantor, Jay Ali, Peter McRobbie, Danny Johnson (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Zatímco Wilson Fisk získává čím dál větší moc, zničený Matt Murdock se zvedá z životního dna a je připraven udělat pro ochranu Hell's Kitchen cokoli. (Netflix)

Zajímavosti (23)

  • Postava agenta Poindextera (Wilson Bethel) je seriálovou verzí komiksového Bullseye, nejnebezpečnějšího protivníka Daredevila (Charlie Cox). V celé sérii však jméno Bullseye nezazní ani jednou. (NiWi)

Daredevil - Zaskočení (2018) (epizoda) (S03E04)

  • 11 a půl minuty dlouhá scéna, ve které Matt (Charlie Cox) utíká z vězení, byla opravdu natočena na jeden zátah. Showrunner Erik Oleson prozradil, že tvůrci scénu vymysleli tak, aby v ní byl prostor pro několik skrytých střihů, kdyby to bylo potřeba, ale nakonec nebyl žádný z nich potřeba. Charlie Cox a jeho dublér Chris Brewster se během scény několikrát tajně prohodili, nicméně i tak Oleson velmi ocenil výkon Coxe, který zvládnul natočit svoje akční scény, poté přejít do dramatického rozhovoru a poté opět do akční scény. (NiWi)

Daredevil - Zaskočení (2018) (epizoda) (S03E04)

  • Jeden z dřívějších autorů komiksů s Daredevilem, Roy Thomas, v epizodě ztvárnil jednoho z vězňů. (NiWi)

Daredevil - Následky (2018) (epizoda) (S03E07)

  • Už podruhé v seriálu se spolu utkají Daredevil (Charlie Cox) a Melvin (Matt Gerald). Melvin během souboje několikrát použije i ostré kotouče z kotoučové pily podobně jako je používá jeho komiksová předloha. (NiWi)

Daredevil - Nahoře a dole (2018) (epizoda) (S03E08)

  • Jednou ze zločineckých organizacích zmíněných ve Foggyho (Elden Henson) poznámkách je také Maggia. Tato zločinecká rodina je v komiksech velmi dobře známa, především pak patří mezi úhlavní nepřátele Punishera (Jon Bernthal). (NiWi)

Daredevil - Odhalení (2018) (epizoda) (S03E09)

  • Na zdi v tělocvičně, kam se přesune Matt (Charlie Cox), je vidět plakát s nápisem „Carl Crusher Creel vs. Battlin' Jack Murdock“. Crusher Creel je v komiksech známý jako padouch "Absorbing Man" a v hrané podobě se už objevil v seriálu Agents of S.H.I.E.L.D. (od r. 2013), kde ho ztvárnil Brian Patrick Wade. (NiWi)

Daredevil - Nový ubrousek (2018) (epizoda) (S03E13)

  • Jedná se o úplně poslední epizodu uvedenou pod hlavičkou Netflixu. Seriál byl totiž po odvysílání své 3. řady zrušen poté, co Disney+ znovu získal práva na marvelovské seriály. Seriál pokračuje na Disney+ pod názvem Daredevil: Born Again (od r. 2024). (NiWi)

Daredevil - Nový ubrousek (2018) (epizoda) (S03E13)

  • Na pohřbu otce Lantoma (Peter McRobbie) řekne Matt (Charlie Cox), že ho otec v dětství učil, jak být „mužem beze strachu“. Muž beze strachu (The Man Without Fear) je komiksová přezdívka Daredevila. (NiWi)

Reklama

Reklama