Reklama

Reklama

Daredevil

(seriál)
  • USA Marvel's Daredevil (více)
Trailer 1
Akční / Krimi / Mysteriózní / Fantasy / Sci-Fi / Thriller
USA, (2015–2018), 34 h 56 min (Minutáž: 46–61 min)

Tvůrci:

Drew Goddard

Předloha:

Stan Lee (komiks)

Hudba:

John Paesano

Hrají:

Charlie Cox, Deborah Ann Woll, Elden Henson, Vincent D'Onofrio, Jon Bernthal, Elodie Yung, Geoffrey Cantor, Toby Leonard Moore, Vondie Curtis-Hall (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(39)

Matt Murdock přišel jako malý kluk o zrak. Teď bojuje s nespravedlností ve dne coby právník a v noci jako superhrdina Daredevil v newyorkské čtvrti Hell’s Kitchen. (Netflix)

Diskuze

Uživatel LizianShaw smazal svůj příspěvek.

Memoryk

Memoryk (hodnocení, recenze)

Jen samotné finále je pro mě o míle  lepší než 2 a půl hodiny dlouhý BvS. Už dlouho jsem se takhle nebavil, jako u celé 2.řady a perfektního finále!

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

jo a musím na Ouwena žalovat, chtěl po mně abych vypsal jaká je akce v BvS (je famozní !!!!!) no a když sem to uděl, tak se mu asi nelíbilo, jak to vidím a jak to hodnotím 

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

no mohlo toho tam být víc, ale po tomhle Bernthal musí dostat vlastní seriál, vždyť ta druhá série je něco jako Raid 2, on možná bude něco namítat Ouwen že to je umělý, ale já tu druhou sérii miluji 

senin

senin (hodnocení, recenze)

ywo666

Tak to fakt nějak přežiju... neboj, snažíš se působit děsně cool a dospěle, ale jsi jen další namyšlená naplavenina, jakých je tady na české databázi spousta... ale doufám, že jsi se dostatečně ukojil...

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

senin

Ja už tvoje názory poznám a viem, že sú hlúpe. Takže kľudne ma môžeš ignorovať. Kľudne sa vráť k ostatným  nerdíkom a mudrujte o čo sa vám len chce. Mňa nudíš rovnako ako Mattove fňukanie nad zabíjaním. 

na příspěvěk reagoval senin

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

senin

Verím, že pre jednoduchšieho diváka je to stále atraktívne. Mne už to ale nemá čo dať a otravuje ma to.

na příspěvěk reagoval senin

senin

senin (hodnocení, recenze)

ywo666

zrovna ale s moralizováním prostě musíš počítat, když proti sobě jsou dva klaďasi s odlišným názorem...

na příspěvěk reagoval ywo666

viviak

viviak (hodnocení, recenze)

ywo666

no hry nehram ani ja ale tomb raider co vysiel v 2013 som si z nostalgie zahral a elektra mi laru brutalne pripomina. a inak suhlasim DDho prvy oblecek bol hroza ale tak bolo treba urcitu postupnost. v 1S vyzeral stymi slipami ako hovoris brutalne komicky-teraz vyzeral podla mna lepsie ako batman :-)

na příspěvěk reagoval ywo666

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

viviak

Tak ja už hry asi dekádu nehrávam. Posledný Tomb Raider som hral štvorku a moc si z toho nepamätám. A oni smerujú k nejakému finálnemu kostýmu. Takže ten vývoj bol nevyhnutný. A som rád, že DD neostal pri prvom kostýme kde mal iba rolák a slipy na hlave.

na příspěvěk reagoval viviak

Související novinky

Daredevil a Kingpin se vrátí

Daredevil a Kingpin se vrátí

08.07.2022

Dobré zprávy pro fanoušky Daredevila s tváří Charlieho Coxe (Hvězdný prach, Teorie všeho), první větší návrat populárního superhrdiny, ale i jeho úhlavní nemesis Kingpina v podání Vincenta D’Onofria … (více)

Nová řada Daredevila potvrzena

Nová řada Daredevila potvrzena

20.05.2022

Na Disney+ oficiálně dorazí nová řada seriálu Daredevil. Informoval o tom server Variety, který tvrdí, že scenáristé Matt Corman a Chris Ord (Covert Affairs) byli zaúkolování napsat scénář a budou… (více)

Netflix přichází o předplatitele

Netflix přichází o předplatitele

20.04.2022

Poprvé za poslední dekádu přichází streamovací gigant Netflix o své předplatitele. Důvodem je i nástup Disney+. Netflix ztrátu platících zákazníků přiznal ve své čtvrtletní zprávě, místo aby přidal 2… (více)

Rodičovská rada si stěžuje na studio Disney

Rodičovská rada si stěžuje na studio Disney

12.03.2022

Těšili jste se coby fanoušci Daredevila nebo Punishera ze zprávy, že studio Disney ve spolupráci s Marvelem přidalo tyto netflixovské seriály na streamovací službu Disney+? Pak zjevně nejste součástí… (více)

Reklama

Reklama