Reklama

Reklama

Daredevil

(seriál)
  • USA Marvel's Daredevil (více)
Trailer 6
Akční / Krimi / Mysteriózní / Fantasy / Sci-Fi / Thriller
USA, (2015–2018), 34 h 56 min (Minutáž: 46–61 min)

Tvůrci:

Drew Goddard

Předloha:

Stan Lee (komiks)

Hudba:

John Paesano

Hrají:

Charlie Cox, Deborah Ann Woll, Elden Henson, Vincent D'Onofrio, Jon Bernthal, Elodie Yung, Geoffrey Cantor, Toby Leonard Moore, Vondie Curtis-Hall (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(39)

Matt Murdock přišel jako malý kluk o zrak. Teď bojuje s nespravedlností ve dne coby právník a v noci jako superhrdina Daredevil v newyorkské čtvrti Hell’s Kitchen. (Netflix)

Recenze uživatele Fuksinka k tomuto seriálu (2)

Daredevil (2015) 

Z pilotu jsem nebyla nějak nadšená. Dvojka Charlie Cox a Angelo Kelly mi nepřišla moc sympatická. Ale naštěstí jsem vydržela a oba jsem si zamilovala. Seriál nabral takový grády, že jsem ho nadšeně dokoukala. Daredevil je komiksák dle mýho gusta. Výborná temnější atmosféra, skvělé bitky, při kterých teče skutečně krev, vztahy mezi postavami dobře představené - přesně do té míry, aby nás zaujaly a zároveň ani trochu nepřipomínají uslintanou telenovelu typu Arrow. Matt je sympaťák s jasným morálním kodexem se kterým několikrát narazí a zjišťuje, že někdy musí zajít dál. Otázkou je, co se z něj potom stane. Fisk je zase záporák, který může být divákovi sympatický, má totiž plán, jak páchat dobro. Jeho účel ovšem vždy světí prostředky. Hranice mezi dobrem a zlem tu pak nejsou vůbec zřetelné. Toto není typická popkornovka pro děti z Marvel světa. Toto je temná kriminálky plná mafiánů a hnusnejch smrtí, kde i hlavní "superhrdina" dostává řádně na budku. Za mě 80% a těším se na druhou řadu. ()

Season 2 (2016) (S02) 

Pokud první série byla na 80%, tahle je na 110%. ()

Související novinky

Daredevil a Kingpin se vrátí

Daredevil a Kingpin se vrátí

08.07.2022

Dobré zprávy pro fanoušky Daredevila s tváří Charlieho Coxe (Hvězdný prach, Teorie všeho), první větší návrat populárního superhrdiny, ale i jeho úhlavní nemesis Kingpina v podání Vincenta D’Onofria … (více)

Nová řada Daredevila potvrzena

Nová řada Daredevila potvrzena

20.05.2022

Na Disney+ oficiálně dorazí nová řada seriálu Daredevil. Informoval o tom server Variety, který tvrdí, že scenáristé Matt Corman a Chris Ord (Covert Affairs) byli zaúkolování napsat scénář a budou… (více)

Netflix přichází o předplatitele

Netflix přichází o předplatitele

20.04.2022

Poprvé za poslední dekádu přichází streamovací gigant Netflix o své předplatitele. Důvodem je i nástup Disney+. Netflix ztrátu platících zákazníků přiznal ve své čtvrtletní zprávě, místo aby přidal 2… (více)

Rodičovská rada si stěžuje na studio Disney

Rodičovská rada si stěžuje na studio Disney

12.03.2022

Těšili jste se coby fanoušci Daredevila nebo Punishera ze zprávy, že studio Disney ve spolupráci s Marvelem přidalo tyto netflixovské seriály na streamovací službu Disney+? Pak zjevně nejste součástí… (více)

Reklama

Reklama