Reklama

Reklama

Bez kalhot XXL

  • USA Magic Mike XXL (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Děj filmu Bez kalhot XXL navazuje na první film tři roky poté, kdy Mike ukončil svou vrcholnou kariéru striptéra a i zbývající členové striptérské skupiny Králové Tampy se chystají hodit ručník do ringu. Ale chtějí to udělat po svém: společně s legendární hlavní hvězdou Magickým Mikem chtějí vstoupit do světel reflektorů v posledním dechberoucím představení v Myrtle Beach a udělat tak tlustou čáru za minulostí. Mike a ostatní chlapi se vydávají na své závěrečné vystoupení, a když se cestou zastaví v Jacksonvillu a Savannah, aby obnovili staré známosti a navázali nová přátelství, sklízejí obdiv, naučí se pár nových pohybů a překvapujícím způsobem se zbaví své minulosti. (Warner Bros. CZ)

(více)

Videa (15)

Trailer 3

Recenze (239)

Filmmaniak 

všechny recenze uživatele

Zatímco Soderbergh brnkal se snímkem Bez kalhot převážně na dramatičtější strunu, tak jeho pokračování s lascivním podtitulem XXL se již plně vydalo cestou nenáročné letní komedie. Chtělo by se říct, že přiznaně míří výhradně jen na ženy, nicméně záměrem tvůrců zřejmě bylo oslovit obě pohlaví - jde totiž v podstatě o chlapáckou road-movie o macho mužích, kteří vedou silácké řeči a dělají vtípky, jež odpovídají ironicky spíš zábavě pro pány, zatímco ženy se mohou kochat striptérskými výstupy, kterých je o hodně víc než v jedničce a mají i lepší choreografii. Děj je na druhou stranu vyloženě strašný a dialogy otřesné, přičemž snaha vtisknout hlavním hrdinům nějakou serióznější psychologii nebo osobní problémy se zcela míjí účinkem, protože jde o banality, kterými se autoři snaží zamaskovat, že cílem filmu je ukázat svaly a částečnou nahotu hlavních protagonistů. Delší recenze ZDE. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Díky tomu, že jsme film dali ve větší skupince, to byla poměrně pěkně strávená chvilka. Holky si jistě přišly na své a kluci žasli, jak se takoví namakaní tvrďáci baví o Backstreet boys nebo Oprah. Mně se na filmu líbila taková spontánnost a zřejmé nadšení všech zúčastněných. Taneční čísla nechci hodnotit, protože mi to nepřijde na filmu podstatné, ale myslím že v jedničce šlo víc o předvádění nějakého umění, než jako tady jen o celkem laciné oplzlé narážky na lízání, prcání atd. ()

Reklama

carly 

všechny recenze uživatele

Magic Mike XXL je veľmi príjemný, zábavný a feministický film. Najkrajšie na ňom je to, že je pre ženy. Nie pre to, že by bol romantický, či naivný a so šťastným koncom. A nie pre to, že sa v ňom vlnia krásne mužské telá, aj keď to pomáha. Ale pre to, že všetko, čo sa vo filme deje, má za cieľ vyčariť úsmev na tvárach žien. Aby sa cítili cenené a hodné obdivu. Pre Kings of Tampa je ich posledná jazda a ni nie tak rozlúčkou s pódiom, ako skôr možnosťou ukázať čo v nich je a vydať sa na svoju vlastnú cestu. Bolo fajn spoznať jednotlivé postavy trochu bližšie. A je vidieť, že chlapci od minula trénovali. V kine boli takmer samé ženy, chlapa som tam tuším ani nevidela. A atmosféra pri pozeraní bola veľmi zaujímavá, taká solidárna, potešená. Lebo nešlo o to ukojiť chúťky nadržaných chlapov na nejaké to prso. Išlo o to, aby sme sa cítili fajn. A to sa podarilo. Ženy by mali vidieť tento film. Pre potešenie. Muži by mali vidieť tento film. Pre poučenie. ()

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Tredžik Majk XXL aneb Druhá travestišou Čuníka Tatůma je, fundovaně vyjádřeno odbornou filmově teoretickou terminologií, „retardovaná ultrapičovina“, kterou lze směle označit za nejkolosálnější buzerantskou trapárnu dekády. Než mě zase nějaká nedbale oholená „krasavice“ označí za homofoba, rád bych podotknul, že jsem si naprosto vědom primárního předurčení tohoto veledíla jako kulisy pro sebeprstění pronikavě inteligentních, obézních a upocených čtenářek Padesátí odstínů neohrabaného ukájení zanedbávaných štěrbin, odhodlaných průzkumníků mužských rekt a předčasně potracených, dosud nemenstruujících hrdých dcer hajzlbáb a operátorů hovnocuců, jejichž jediným smyslem života je pištět na koncertech chlapeckých homokvartet. Na druhou stranu si však myslím, že i sebedebilnější gájprájd lze natočit alespoň kapku smysluplně a s trochou grácie, a ne tak, že partička vysolárkovaných, metrohomokládních princezen včele se špatně vyrýsovaným šimpanzem Čuníkem a certifikovaným řiťopichem žužu Bůmrem jede dvě hodiny autobuzem na výleteček a plácá přitom buzprecedentní pičoviny natolik sofistikované, že o jejich sepsání snad museli požádat nějakého sexuálně dezorientovaného chovance (-kyni) Střediska pro léčbu mozkových dysfunkcí se sídlem v kalifornském Sakradementu. Závěrem hošššy předvedou za doprovodu nemilomrdně krutohustých bítů negerských přednašečů sestavu neurotických kopulačních homopohybů, nechají si od pár nadržených intelektuálek očichat v kožených kalhotech brutálně zapařené rozkroky, pročež na ně zamrkají zpoza tangové šňůrky lascivně vykukujícím kakaovým okem. Upřímně nepochybuji, že při tom vzrušením zacukalo v nejednom konečníku a mnohá otylá ruka našla mezi zapařenými faldami daleko snáze díru v notně uleželém sýru, avšak to, co tomu předcházelo, je natolik buzelstnou ukázkou čiré scenáristické debility, až to musím prohlásit za nejhrůznější zážitek za posledních deset let. Samozřejmě hned po Birdmanovi. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tak tohle moc ne. Dvě hodiny je na tohle cosi až moc příliš, když se stejně čeká na to finální vystoupení, které je - nutno uznat - skutečně vrcholem, je zábavné a i jako chlapa mě to bavilo. Výborná choreografie a hlavně skvělí tanečníci. Nějak jsem ale neměl pocit, že tenhle film má tu hloubku, kterou chce prezentovat. Jako road movie skutečně nuda. ()

Galerie (62)

Zajímavosti (5)

  • Natáčanie filmu prebiehalo na viacerých miestach v amerických štátoch Georgia a Južná Karolína. (MikaelSVK)
  • Do kín bola snímka distribuovaná pod krycím názvom Glitter Man. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno