Reklama

Reklama

Bez kalhot XXL

  • USA Magic Mike XXL (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Děj filmu Bez kalhot XXL navazuje na první film tři roky poté, kdy Mike ukončil svou vrcholnou kariéru striptéra a i zbývající členové striptérské skupiny Králové Tampy se chystají hodit ručník do ringu. Ale chtějí to udělat po svém: společně s legendární hlavní hvězdou Magickým Mikem chtějí vstoupit do světel reflektorů v posledním dechberoucím představení v Myrtle Beach a udělat tak tlustou čáru za minulostí. Mike a ostatní chlapi se vydávají na své závěrečné vystoupení, a když se cestou zastaví v Jacksonvillu a Savannah, aby obnovili staré známosti a navázali nová přátelství, sklízejí obdiv, naučí se pár nových pohybů a překvapujícím způsobem se zbaví své minulosti. (Warner Bros. CZ)

(více)

Videa (15)

Trailer 1

Recenze (239)

jujec odpad!

všechny recenze uživatele

Spoiler(!): Stáří známí jedou na vystoupení autem, to se vybourá (protože řidič zavře oči, což je logické, to přece každý řidič za volantem běžně dělá), takže si musí sehnat nové auto, dojedou do cíle a předvedou své vystoupení. Tolik děj celého filmu, zábava se nekoná, striptýz také ne, vlastně nerozumím tomu, proč to někdo kladně hodnotí. Ztráta času. Více děje uvidíte v každém večerníčku.... ()

peetriss odpad!

všechny recenze uživatele

Pokud tento film měl být komedií, tak takovouto zoufalost jsem už hodně dlouho neviděl. Děj žádný, vtip žádný, jen slaboduché nudné tlachání o ničem. Channing Tatum byl dřevem vždy, tady však překonává všechny hranice, tento neherec by se měl komediím vyhýbat velkým obloukem! Ostatní na tom nejsou o moc lépe, aspoň na Amber Heard je radost pohledět (nemyslím tím pro její herecký projev). Obrovské ubíjející nic! ()

Reklama

kajas 

všechny recenze uživatele

Tvůrci se soustředili primárně na komediální složku, což spolu s vynecháním Pettyfera příběhu jenom prospělo. Představení na benzínové pumpě mě málem dohnalo k slzám smíchu, tanečky Channinga a spol. zaujmou ještě více než v předchozím snímku, Bomer je možná gay, ale skvěle zpívá, bla bla bla... tahle parta polonahých krásných chlapů vás prostě dostane. P. S. Díky Bohu, že Manganiello dostal více prostoru než minule, je fantastický. P. P. S. Druhá projekce proměnila moje nadšení v pouhé čekání na pár zábavných scén... ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Díky tomu, že jsme film dali ve větší skupince, to byla poměrně pěkně strávená chvilka. Holky si jistě přišly na své a kluci žasli, jak se takoví namakaní tvrďáci baví o Backstreet boys nebo Oprah. Mně se na filmu líbila taková spontánnost a zřejmé nadšení všech zúčastněných. Taneční čísla nechci hodnotit, protože mi to nepřijde na filmu podstatné, ale myslím že v jedničce šlo víc o předvádění nějakého umění, než jako tady jen o celkem laciné oplzlé narážky na lízání, prcání atd. ()

venison odpad!

všechny recenze uživatele

Pomoc, moje oči! Neskutečná blbost, která nedosahuje ani béčkových kvalit.. Pochybná road movie naprosto bez děje a bez příběhu.. Všichni herci se na plátně jen patlají, celé se to protahuje a chystá na dramatické vyvrcholení, ale to nepřichází, protože takhle kýčovitá a laciná show by neuspěla ani ve vykřičeném baru.. Upřímně lituji Channinga Tatuma, kterému jako asi jedinému prvoplánovému hezounovi relativně fandím.. Film krapet pozvedla moje oblíbenkyně v hereckém důchodu - krásná Andie MacDowell.. Bylo vidět, že peníze byly a s nimi dali tvůrci dohromady velké pusto prázdno.. ()

Galerie (62)

Zajímavosti (5)

  • Do kín bola snímka distribuovaná pod krycím názvom Glitter Man. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama