Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mezinárodní zločinec Beaupre se dohodne na „obchodu“ s ukradeným raketovým čipem. Se svými komplici – Alicí, Jerniganem a Ungerem – ho na tejné schůzce získá a ukryje ho do hračky, dálkově ovládaného autíčka. Při celním odbavení na letišti dojde k záměně tašky, kterou si do Chicaga odveze paní Hessová. Zločinci znají jen přibližně její adresu, a tak musí prozkoumat několik vilek na tichém předměstí. Osmiletý Alex, který dostal od paní Hessové autíčko, je nemocný a dalekohledem podezřelé osoby pozoruje. Vždy zavolá policii, ale zločincům se podaří včas zmizet a nikdo mu nevěří. Alex pochopí, že proti zločincům mezinárodního formátu, kteří mají k dispozici nejmodernější techniku, musí bojovat jenom svým důvtipem – vybaven tím, co mu poskytne dům a jeho skříň s hračkami… (TV Prima)

(více)

Recenze (504)

Earl10 

všechny recenze uživatele

Tvůrci byli natolik soudní, že když už pokračování tak s jinou rodinou, respektive hlavním hrdinou. Úvod se tváří jako hi-tech thrilller, každopádně se jedná o nejhorší pasáž filmu. To co definuje tuto sérii, tak ve filmu zůstává a dostává překvapivě mnoho prostoru. Tím mám na mysli závěrečnou bolestivou srandu plnou vcelku originálních pastí. Nutno však podotknout, že hlavní představitel by musel být přinejmenším genius, aby dokázal toto všechno vymyslet. Každopádně je zdatný elektrikář. Snímek je vesměs hrozná hovadina dělající svým předchůdcům ostudu, ovšem díky závěrečné půlhodince se jedná i tak o snesitelnou záležitost. [40%] ()

cinemag 

všechny recenze uživatele

Po právem si tento film na sebe nevydělal. Je vůbec ostuda, že používá značku HOME ALONE, i když jedna hláška mi z něj utkvěla v paměti, ale z pocitu trapnosti ji radši nenapíšu, takže to mluví za vše. Na vlastní nebezpečí! Holt tvůrci chtěli z diváků vytřískat další dolárky. Dávám 2* víc si totiž nezaslouží. První a druhý je 1000 krat lepší. ()

Reklama

Melies odpad!

všechny recenze uživatele

0 / 10 Tak tomuto hovorím úbohý pokus o vyžmýkanie aj toho posledného centu z našich peňaženiek - tretí diel musí byť skutočne inovatívny a bezchybný aby obstál a tento film je všetko možné aj nemožné, len nie inovatívny a bezchybný. Fakt, že skutočný Kevin sa už vplyvom veku (a alkoholu) nemohol zúčastniť nakrúcania, tvorcom zjavne nevadil a tak vytvorili toto... ehm...akoby som to slušne povedal... túto vec. Ďalšie slová sú už zbytočné a navyše sa mi zdvíha žalúdok zo všetkej tej komercie. Blééé... ()

draggo 

všechny recenze uživatele

Tak nepředstavitelně debilní, až je to jistým zvráceným způsobem i vtipné. Hlavní hrdina je až obdivuhodně neschopný, nesympatický a protivný. 4 padouši jsou zase tak krásně vypatlaní jak furt někam padaj, jak je furt něco bouchá do hlavy... Ano, je to zneuctění povedených prvních dvou dílů, průhledná komerční sračka atd. Ale ty dvě hvězdy si to zaslouží, tak upřímně debilní film se jen tak nevidí. /viděno v TV: 30% a 2*/ ()

Motinski 

všechny recenze uživatele

Je to veľmi slabé, no ajtak nie až tak aby bolo hodnotenie 22 %. Sám doma 3 dopláca hlavne na to že dva predošlé diely sú úplne niekde inde. Scenár je o mnoho tupší a ničím výnimočný aby si film niekto opakovane púštal. Záporný tým nemá poriadne čím rozosmiať a ani tu nemáme hlbšie posolstvo. Herci mi boli miestami až nesympatický a trochu asi funguje spomienkový optimizmus. Zívať od nudy pritom nebudem, a určite nedám odpadové hodnotenie. Takých 40-45 % je podľa mňa adekvátnejšie. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (9)

  • Macaulay Culkin odmítl hrát v tomto filmu, protože ho role Kevina (z prvních dvou dílů) omrzela a měl pocit, že by do filmu neměl čím přispět. (Cheeker)
  • O tomto filmu se uvažovalo jako o posledním dílu série, který bude promítaný v kinech. (Cheeker)
  • Náklady na výrobu byly přibližně 32 milionů amerických dolarů. (NIRO)

Reklama

Reklama