Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mezinárodní zločinec Beaupre se dohodne na „obchodu“ s ukradeným raketovým čipem. Se svými komplici – Alicí, Jerniganem a Ungerem – ho na tejné schůzce získá a ukryje ho do hračky, dálkově ovládaného autíčka. Při celním odbavení na letišti dojde k záměně tašky, kterou si do Chicaga odveze paní Hessová. Zločinci znají jen přibližně její adresu, a tak musí prozkoumat několik vilek na tichém předměstí. Osmiletý Alex, který dostal od paní Hessové autíčko, je nemocný a dalekohledem podezřelé osoby pozoruje. Vždy zavolá policii, ale zločincům se podaří včas zmizet a nikdo mu nevěří. Alex pochopí, že proti zločincům mezinárodního formátu, kteří mají k dispozici nejmodernější techniku, musí bojovat jenom svým důvtipem – vybaven tím, co mu poskytne dům a jeho skříň s hračkami… (TV Prima)

(více)

Recenze (504)

Lacike odpad!

všechny recenze uživatele

Zase taka absolutna katastrofa to nie je. Nepôsobi to nijak amatersky a dost som uvazoval aspon nad jednou hviezdickou, pretoze vsetky tie utrapy, ktore zloduchovia zazivaju su vynaliezave a po kaskaderskej stranke znova pôsobive. Ale nakoniec davam odpad, lebo na prvom mieste to ma byt komedia, ale pritom to vôbec nie je zabavne. Co z toho, ze kaskader fakt drsne niekam spadne, ked pritom nepredvedie nejaku komicku grimasu? Hlavnu pricinu vidim v mizernom kastingu. Na strane zloduchov nie je jediny komik a clenovia rodiny na cele s ustrednym malym hrdinom su absolutne nevyrazni. Dokonca aj mladucka Scarlett Johansson za nic nestoji. Filmu chyba ta nadherna rodinna atmosfera predoslych dielov a vlastne tu necitit ani Vianocnu atmosferu, co je dost divne. Cely cas to je strasne nezazivne. Pritom to napisal rovnaky scenarista ako predosle pecky. Holt v tej dobe uz bol za zenitom a pisal same sracky. Vysledkom je nudny a zbytocny film, ktory parazituje na mene slavnych predchodcov ale ani kvalitou a ani stylom s nimi nema nic spolocne. 1/10. ()

MrCreosote 

všechny recenze uživatele

Od začátku do konce je jasné, jak se bude příběh vyvíjet a navíc je tu strašně nesympatický hlavní "hrdina". Ani ty padouši nestojí zanic, a to jsou na to 4! Navíc jsou taky 4x dementnější než původní záporácii Stern a Pesci. Nicméně když jsem onemocněl a nebylo na co se dívat, zkousnul jsem to bez jakékoli újmy na zdraví. ()

Reklama

MM11 odpad!

všechny recenze uživatele

Opravdu hnus. Jelikož mě už distributor jednou tahal za nos v případě Sám doma a bohatý, jsem čekal, že i tentokrát ucítil vůni peněz. Omyl je pravdou - Američani natočili z konečného tématu, který se už neobmění, naprostý brak, bohužel navíc s neschopnými herci. Nenajdete jediné pozitivum, místo dvou záporáků rovnou čtyři, ale ani všichni dohromady nemají charisma jednoho z předchozích dílů. Jestli máte výhrady vůči nelogickému ději v úvodních dílech, tak nechtějte vidět tohle. Už text distributora je na pozvracení, ale film je ještě mnohem dál. Upřímně to bych radši viděl Sám doma 3 pod patronací Chrise Columbuse v hlavní roli s Robem Schneiderem, než tuhle stupiditu režírovanou neschopným Rajou Gosnellem. ()

anli odpad!

všechny recenze uživatele

Třetí pokračování slavné rodinné komedie,které bych nazval trestným činem.Za prvé je bez Culkina a Linz je opravdu velmi nevýrazný a velmi nezábavný.Za druhé je scénář absolutně stupidní a bez nápadu.A za třetí je Raja Gosnell opravdu režisér,který si asi spletl povolání,protože tady opět ukazuje,jaký je zoufalec.Nápady a jakákoliv invence mu nic neříká,o vedení herců ani nemluvě.Kdyby se film jmenoval třeba"Malý nezbeda",no prosím,je to jenom hovadinka,ale nazvat ho"Sám doma 3" a pak ho tak prezentovat zaslouží gumovou hadicí přes záda tomu,kdo to vymyslel.U mě jasných a čistých 0% a to bez debaty. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Nick Glennie-Smith: 1. My Town - Cartoon Boyfriend [3:18] ,2. All I Wanted Was a Skateboard - Super Deluxe [2:34] ,3. I Want It All - Dance Hall Crashers [3:19] ,4. Almost Grown - Chuck Berry [2:20] ,5. School Day (Ring! Ring! Goes the Bell) - Chuck Berry [2:42] ,6. Bad Bad Leroy Brown - Jim Croce [3:00] ,7. Green Eyed Lady - Sugarloaf [3:40] ,8. Let It Snow, Let It Snow, Let It Snow - Dean Martin [1:56] ,9. Home Again - Oingo Boingo [5:26] ,10. Nite Prowler - The Deuce Coupes [1:45] ,11. Tall Cool One - The Wailers [2:34] ,12. Home Alone 3 Suite - Nick Glennie Smith [8:00], ()

Galerie (57)

Zajímavosti (9)

  • O tomto filmu se uvažovalo jako o posledním dílu série, který bude promítaný v kinech. (Cheeker)
  • Natáčelo se v Chicagu, Evanstonu a Skokii ve státu Illinois. (Cheeker)

Reklama

Reklama