Reklama

Reklama

Jedenáctiletý Cameron (David Mazouz) se znenadání začíná chovat podivně. Uzavírá se ve svém pokoji, mluví zvláštními pradávnými jazyky a vykazuje i další příznaky posedlosti. Jakmile to jeho matka (Carice van Houten) zpozoruje, spojí se s odborníky z Vatikánu, kteří za chlapcem vyšlou specialistku na podobné případy, která si na pomoc přizve Dr. Setha Embera (Aaron Eckhart) a jeho tým. Dr. Ember má totiž jedinečnou schopnost, kdy při léčbě posedlých osob vstupuje přímo do jejich mysli a v ní čelí zosobněnému zlu způsobujícímu pomatení mysli. Nepovažuje se za tradičního vymítače ďáblů, ale spíše za jistého „uklízeče". A jeho chvíle nastává tehdy, když selhává veškerá dosavadní snaha tradičních exorcistů. A tento okamžik nastal právě u malého Camerona. Dr. Ember vstoupí do jeho podvědomí, v němž démon drží chlapce v zajetí v imaginárním světě snů. Ukáže se, že tento ďábelský protivník je mnohem silnější, než Ember čekal. Navíc jej pronásleduje nejen lstivý a zákeřný démon, ale i jeho vlastní traumatická minulost. Ember musí nasadit veškeré své schopnosti a možná i život, aby přemohl démona a chlapce zachránil. (Cinemart)

(více)

Videa (5)

Trailer

Recenze (107)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Snímek „Inkarnace“ je na první pohled originální pohled na vymítačský žánr, ale při sledování se postupně ukáže, že to nové je skutečně jen málo, protože se jede podle klasické kostry. Nakonec v tom nic moc nového není a finále filmu to úplně zabíjí. Všechno, co na tom mohlo být dobré, je najednou pryč a není moc o co stát. Mně se snímek Inkarnace“ prostě nelíbil. ()

venison 

všechny recenze uživatele

Hororový snímek "Inkarnace" je céčkovou podívanou, kterou se tvůrci snaží povznést béčkovým obsazením Aarona Eckharta.. Bez úspěchu.. Je to tisíckrát přemletá nuda o posednutí a následném vymítání.. Způsob byl celkem zajímavý, ale děsně zpracovaný.. Efekty připomínaly spíše 90. léta než rok 2016. Ostatní herci působili jako ochotnický soubor.. Např. kostým, který měl na sobě Keir O'Donnell, vypadal spíš jako na maškarní než do filmu.. Žádná pořádná lekačka, ani jsem se nebála, dokonce to není ani s smíchu.. Ztráta času.. ()

Reklama

campix 

všechny recenze uživatele

Úplné hororově/thrillerové béčko. Není se tu bohužel čeho moc chytit. Řemeslně je to asi docela v pohodě zpracované. Herecky neurážející, ale to co se před Vámi děje nedává často moc smysl. Takových filmů je každý rok desítky. Před pandemií to byla ještě nudná konzumní výplň kin, teď už by to byla pouze nudná konzumní výplň nějakého z VOD kanálů. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Už to tu bylo napsáno a já musím souhlasit. Jsem rád, že jsem na to nešel do kina. Protože tohle by fakt byly vyhozený prachy. Takhle jsem " jenom " promarnil 86 minut svýho života. Nejlepší scéna nás čeká před začátečníma titulkama a pak už jenom těžká nuda. Dalo mi hodně sil a přemáhání abych udržel oči otevřený a neusnul u toho. Čekal jsem, že aspoň konec trochu vylepší dosavadní dění, ale opak je pravdou. Konec je ubohej a trapnej až to bolí. Nechápu jak takový chujoviny vůbec můžou dávat do kin. Spousta nudnejch keců bez akce, atmosféra či napětí. ()

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Inkarnace je odvarem ze všech možných i nemožných populárních hororů a thrillerů na podobné téma. Brad Peyton ovšem nezvládá ani vytvořit alespoň trochu děsivou atmosféru ani odvyprávět modernizovaný příběh vymítání démonů. Nenapadá mě jediný důvod, proč tuhle podprůměrnou a nezáživnou podívanou vůbec doporučit. [40%] ()

Galerie (108)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama