Reklama

Reklama

V původním a velmi poutavém snímku, plném živých hudebních vystoupení, Streep ztvárňuje postavu Ricki Rendazzové, slavné kytaristky, která se ve snaze splnit si své sny o rockandrollové slávě dopustila nepřeberného množství životních chyb. Během návratu domů dostává tváří v tvář své rodině šanci tyto chyby napravit a změnit se. (Falcon)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (133)

KNTRFKT 

všechny recenze uživatele

Nikdy není pozdě se zabít, to by si měla říct každá zásaditá, kravou sežvejklá a retenčně vrácená elfí královna-dcera Meryl Streep, který pravděpodobně táhlo z podpaží jako lodnímu topenáři po třech měsících na moři a tudíž ji opustila její týdenní láska. Amíci zas jednou natočili to, co jim jde nejlíp-bezduchou rodinnou povrchně existenční taškařici-slovy fundovaného kritika-která v rámci rodinné zábavy a převýchovy dětí funguje velice dobře. Slovy mými:"ušlo to, ale že bych se z toho posral, to opravdu ne." Nicméně, jako vždy, klobouk dolů před Meryl. ()

Michelle75 

všechny recenze uživatele

Komedie má mnoho podob,ale je to žánr,který hodnotím vždy trochu kladněji, protože jde o odlehčený žánr a není ho třeba brát tak vážně. Je moc příjemné, když viidíte Meryl Streep křepčit, i když na to víceméně ani nemá,ale jde si za svá´svým snem, věřím jí ho a je hezké vidět, jak si za ním stojí. Meryl je dobrá,chci být jednou vitální jako ona. Ten film má prostě hodně pěknýh okamžiků a taky zobratuje to, jak jsme všichni úplně jiní. ()

Reklama

Tosca 

všechny recenze uživatele

Meryl Streep jako obvykle skvělá herecky a zde i pěvecky a jako kytaristka - díky hudbě má ten film energii a šťávu, které jinak zoufale chybějí scénáři a celému příběhu. Co možností zůstalo nevyužito, až je mi to opravdu líto. Tak trochu mi to připomíná Železnou lady v tom smyslu, že skvělá Streep, ale celkově nijak zvlášť dobrý film a scénář. Pozitivní ovšem je, že navdory mnoha klišé se film vyhnul sladkobolnému happyendu. Když "zelenou" (ekologickou) svatbu Rickiina syna svým hudebním vystoupením naruší Ricki and the Flash, je to paráda! A bože, ten hrozný český název... ale že se zase divím... 70 % - hlavně díky Meryl a její dceři a té hudbě. /// Ke komentáři Fretakata: Není pravda, že se Streep a její dcera nesnášejí, naopak mají pěkný vztah, to režisér po nich chtěl, aby v čase natáčení spolu nemluvily a vzniklo tak odcizení, které se přenese i na plátno. Obě herečky pak říkaly, jak to pro ně bylo těžké, ale že to jejich rolím pomohlo... (Nevím, odkud se pak berou takové drby nebo zkreslení...) ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Mně se tohle nekonvenční setkání Meryl Streep s její rodinou opravdu dost líbilo. Líbilo se mi, protože tenhle film přesně ukázal, co se stane, když člověk dá v životě přednost svým snům před rodinou. Ale jak má člověk kolikrát přijít na to, jak se má zachovat, aby se zachoval správně? Meryl Streep si svojí postavu vysloveně užila a stejně tak jsem si užil i já tento film. ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Průměrná feel good podívaná, která neurazí a za ty necelé dvě hodiny nezačne nějak výrazně nudit. Meryl na své poměry nepodává nějak moc zajímavý výkon, k čemuž podle mě ani neměla moc prostoru kvůli absence nějakých více emotivních scén ve scénáři. Docela mě mrzí, že to nakonec nebyla ani sranda a snad každý vtip ve filmu, už byl i v traileru. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (14)

  • Kytara, kterou vlastní Greg, skutečně patří jeho představiteli Ricku Springfieldovi. Zpěvák na této kytaře napsal svůj nejznámější hit „Jessie's Girl“. (jezurka42)
  • Původně se ve filmu měly objevit pouze tři písně, ale Meryl Streep (Ricki) si vedla tak dobře, že se režisér snímku rozhodl dalších sedm písní přidat. (Streeper)

Reklama

Reklama