Reklama

Reklama

V původním a velmi poutavém snímku, plném živých hudebních vystoupení, Streep ztvárňuje postavu Ricki Rendazzové, slavné kytaristky, která se ve snaze splnit si své sny o rockandrollové slávě dopustila nepřeberného množství životních chyb. Během návratu domů dostává tváří v tvář své rodině šanci tyto chyby napravit a změnit se. (Falcon)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (133)

ibeh 

všechny recenze uživatele

Film jsem dodívala jenom kvůli Meryl, na kterou jsem byla zvědavá, jak si s rolí poradila. Celkem to šlo, zpívala pěkně, ale jinak průměr. Ostatní mě herecky vůbec nepřesvědčili, nedokázala jsem jim jejich postavy věřit. Děj byl jednoduchý, slátaný a konec hrozný. Už od začátku na mě špatně působila věta v popisku, že rocková hvězda má kvůli rodině šanci se napravit a změnit - a to v americkém podání :) ()

Jaro_slav 

všechny recenze uživatele

Čtyři rudý, protože máma, dcera, hudba. Ale ta imbecilní móda dávat do trailerů scény, kerý pak nejsou ve filmu, mi nejde do hlavy. Ideální film pro militantní bio raw vegany a podobnou „hate freely go green evangelium“ šířící chamraď, protože scéna ze začátku svatby z nich dělá úplný kretény, čímž je úžasná - a trefná. Naštěstí na závěr dojde ke sluníčkově hudebnímu hepyendu, kde chyběj akorát jednorožci seroucí duhu, takže po shlédnutí týhle nasládlý jednohubky odchází člověk z kinosálu celkem spokojenej, i když se původně těšil na mnohem víc. 70-80% ()

Reklama

venison 

všechny recenze uživatele

Přes překvapivě nízké hodnocení jsem se u filmu příjemně bavila ;-) Příběh nebyl nijak převratný, ale díky vynikajícímu hereckému obsazení jsem tvůrcům zápletku zhltla i s navijákem ;-) Neumím si představit jinou herečku, která by dokázala tak lehce pozvednout úroveň filmu s takovou lehkostí o několik oktáv výš.. Příběh o ženě, která sice na velmi nízké úrovni, ale zato celým srdcem dělá to, co jí baví v životě nejvíc a upřednostňuje to před rodinnou, mě opravdu chytil za pačesy a nepustil.. Téma je mi velmi blízké, takže jsem možná až příliš zainteresovaný divák.. Za mě super zábava a rozechvělé emoce ;-) ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Trošku sa musím priznať, že som tento film podcenil, no nikdy asi nie je neskoro na to, aby človek povedal, že sa pomýlil a výsledne je s filmom veľmi spokojný. Nielen si myslím, že "Ricky And The Flash" je veľmi dobrým filmom, no rovnako si myslím, že to je jeden z najpríjemnejších filmov roku. Môže za to v prvom rade veľmi príjemné herecké obsadenie, no súčasne aj veľmi sympatické postavy, ktoré skutočne dodávajú filmu správnu chuť, ktorá je neodolateľná. A plus ešte musím pochváliť aj kapelu "The Flash", ktorí spolu s Meryl Streep predviedli príjemný hudobný zážitok. Mám pocit, že občas tu sú niektoré filmové klišé, ktoré sú skutočne staré a videli sme ich miliónkrát, no aspoň sú opodstatnené a nie sú vyslovene otravné. To však neznamená, že miestami neviete kam film bude smerovať a čo sa stane neskôr. No rovnako ešte je treba pochváliť celkom príjemným spôsobom podaná hlavná myšlienka filmu a asi najlepšia filmová svadba tohto roku. Som rád, že som film videl a viem si predstaviť, že by som sa k nemu aj niekedy vrátil. Hodnotenie: B+ ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Rockenrollová babička Streepová to fajne rozbalila. Mne ale osobne tie pesničky prišli zbytočné, bolo ich veľa a predlžilo to film. Bolo to dobré, dobre sa to počúvalo, ale chápete. Dejovo veľmi podarené, s dobrým obsadením. Síce predvídateľné, s postavami, pri ktorých dopredu ako dopadnú a ani vás veľmi nezaujímajú. Ale feeling a energia sa tomu ubrať nedá a to asi jediné robí tento film pozeratelným až dokonca. 3 z 5 ()

Galerie (34)

Zajímavosti (14)

  • Ve filmu se objevilo několik chyb spojených s americkým městem Indianapolis ve státě Indiana. Ricki (Meryl Streep) sem například letěla s leteckými aeroliniemi JetBlue, ty však na této trase nelétají. Chyba se také objevila, když Ricki vystupuje z taxíku v Indianapolis. Ten má na boku napsaný zkrácený název města "Indi", tato zkratka se však správně píše "Indy".
    (hansel97)
  • Julie (Mamie Gummer) oslovuje svoji babičku jako „oma“, což je původně holandský výraz. (jezurka42)
  • Pieseň „American Girl“, ktorá zaznie na začiatku filmu, sa objavila aj vo filme Mlčanie jahniat (1991) od toho istého režiséra. (Lucjen)

Reklama

Reklama