Reklama

Reklama

Nebezpečné pokušení

  • USA Knock Knock (více)
Trailer 2

Evan Weber (Keanu Reeves) je úspěsný architekt, šťastně ženatý muž a otec dvou dětí. Jeden víkend zůstane sám doma, aby mohl v klidu pracovat. Venku prší a náhle se ozve zaklepání na dveře. Jsou tam dvě krásné mladé dívky (Lorenza Izzo, Ana de Armas), celé promočené a ztracené, chtějí se jen osušit a použít telefon. Jejich poklidná návštěva se však mění v peklo... (Magic Box)

(více)

Videa (8)

Trailer 2

Recenze (410)

heyda 

všechny recenze uživatele

Sex s takovýma holkama je snem snad většiny chlapů včetně mě, ale po tomhle filmu asi budu věrný až za hrob :-D Není to bůhví jaká bomba, ale uteklo to rychle. Škoda jen, že to nemělo ten správný výchovný charakter, protože Keenu byl fakt dobrák. Myslím si, že kdyby to myslely ty holky s moralizováním vážně, tak by měly trestat jiný chlapy. Chlapy záletníky... 60% ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Elimu Rothovi se to docela povedlo. Knock, Knock byl očekávaným home invasionem, takže je dost možné, že spoustu uživatelů zklame svým light pojetím, které znalému divákovi nedá příliš se znepokojit, no na druhou stranu je film moc pěkně natočený, což podporují i kvalitní herci. Zde mám výhradu k Aně de Armas, která příliš hot na to, aby ji člověk nenáviděl, což rozhodně nejde říct o rozkuřovačtím xichtu Lorenzy Izzo, do kterýho bych ji nakopl i bez dělání zle spořádanýmu taťkovi. Je znát, že Eli Roth má (skrytý a nepřiznaný) smysl pro černý humor, navíc řezničiny se dočkáme v jeho pralesním pekle, takže komu se libily třeba Hlasy ze začátku letošního roku, bude s podobně naladěným typem filmu spokojený. Mě Knock, Knock bavil víc, na 70%. ()

Reklama

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Silný film. Rozhodně jsem nečekal, že to bude mít až takovéhle grády. Keanu Reeves je naprosto parádní. Šťastný muž od rodiny zůstane na víkend doma sám. Prší. A u domu zaklepou dvě mladé holky. Co dál? Eli Roth filmy umí a atmosféru taky. Tady doslova trýzní hlavního herce všemi dostupnými prostředky. Od určité fáze filmu je to spíš hra s nervy. Vzpomínám na Funny Games (2007), kde byli herci vystaveni taky šikanování a týrání. Ovšem zatímco ve Funny Games to fungovalo na sto procent, tady mi mnohdy přijde terorizování za hranou a nepříliš opodstatněné. Oblíbený Keanu tady dostává psychickou i fyzickou bolest každou scénou a každou chvílí. A jelikož znám režiséra, tak mi i bylo jasné, jak to celé dopadne. Knock Knock rozhodně není špatný film. Naopak je velmi dobrý. Atmosféru má skvělou a docela se kloním té kolonce - horor. Ale ruku na srdce, na mě už to bylo asi moc. Pro mě už to bylo příliš kruté a zopakovat si to nemusím. PS: Opět je ve finále v titulcích nejlepší možná doprovodná hudba. (70 %) ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Na tohle jsem se od Rotha celkem těšil. Když už jsem to měl při ruce, odkládal jsem pěkných pár měsíců. Dnes jsem se konečně odhodlal a jsem teda dost zklamaný. Parádní kozy u mě zakončily celej film, protože dál už sem to nemohl pomalu ani sledovat. Čekal jsem nějakou atmosféru ale hlavně Gore, když je to "HOROR"  od Rotha. (edit - na IMDb už jen žánr Krimi / Thriller) Bohužel, veliký zklamání. Možná časem, při druhém zhlédnutí, to ocením více. Druhá * za ty prciny. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Thriller/Horror? Tohle?? Někomu koukám docela dobře jebe. Nepříliš vtipná komedie? To spíš. Proč nepříliš vtipná? Protože Reeves hraje tak pitomýho osla, a ještě k tomu tak pitomě, že to ani není vtipný. Docela jsem fandil těm dvěma flundrám, když už jsem definitivně pochopil, že scénář je monstrózně retardovaný/psaný s obří porcí nadsázky, vyberte si. Z přehršle debilit mi v palici zůstala asi jen ta, jak ony dvě děvčata se smíchem kopou ca dvoukubíkový hrob a jedna u toho má ještě v hubě žváro, tuhle scénu musel psát někdo fakt hodně odtržený od reality. ()

Galerie (105)

Zajímavosti (8)

  • Prvá úloha pre kubánsku herečku Anu de Armas vo filme natočenom v angličtine. (beso74)
  • V závěrečných titulcích, kde je i seznam použité hudby, je píseň od Kiss uvedena jako "Detroit City Rock". Ve skutečnosti se jmenuje "Detroit Rock City". (Davidamper)

Související novinky

Ana de Armas opět mezi špióny

Ana de Armas opět mezi špióny

14.12.2020

Sympatická herečka Ana de Armas, jejíž kariéra započala v erotickém thrilleru Nebezpečné pokušení s Keanu Reevesem, a později pokračovala snímky jako Týpci a zbraně, Blade Runner 2049 nebo Na nože,… (více)

Blade Runner 2 dorazí už příští rok

Blade Runner 2 dorazí už příští rok

23.04.2016

Když se u očekávaného filmu hýbe s premiérou, odvykle se od nás vzdaluje. Dvojka Blade Runnera je ale výjimkou z pravidla, právě se totiž přesunula z 11. ledna 2018 na 5. října 2017. Že to jsou… (více)

Reklama

Reklama