Reklama

Reklama

Nebezpečné pokušení

  • USA Knock Knock (více)
Trailer 1

Evan Weber (Keanu Reeves) je úspěsný architekt, šťastně ženatý muž a otec dvou dětí. Jeden víkend zůstane sám doma, aby mohl v klidu pracovat. Venku prší a náhle se ozve zaklepání na dveře. Jsou tam dvě krásné mladé dívky (Lorenza Izzo, Ana de Armas), celé promočené a ztracené, chtějí se jen osušit a použít telefon. Jejich poklidná návštěva se však mění v peklo... (Magic Box)

(více)

Videa (8)

Trailer 1

Recenze (410)

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Moderní variace na Smolíčka pacholíčka, kdy jezinky mají kalhotky proklatě nízko... Víc film pro holky než pro kluky. Reeves je vysloveně špatně obsazený a trochu mimo svou komfortní zónu, ale ani trochu se mu nedivím, že na to kývnul. Zato dvě slečny v nouzi válí. Rothův zatím nejkoukatelnější film. P.S: Nahota ve filmu je neškodná, je to spíš o destrukci než o sexu. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

První půlka naprosto výtečná, nic nenasvědšuje půlce druhé, která je prostě psycho. Lhal bych, kdybych řekl, že Keanu Reeves je můj oblíbenec, ale v poslední době ho mám stále raději a dá se říct, že i díky němu jsem si vyhledal tento film. A nelitoval jsem. Knock Knock je poctivý thriller s hororovým nádechem (ovšem opravdu jen malým nádechem) a ačkoliv jsou dívčiny zběsilejší než by třeba člověk čekal, jsem se přes prvotní zmatení po onom zvratu rozkoukal a přistoupil na jejich špinavé hry, takže jsem se už jen bavil. Ano, konec tak nějak nekoresponduje se zbytkem filmu, naopak s úplným závěrem jsem naprosto spokojený, a to i proto, že nutně nepotřebuji všechna polopatická vysvětlení. Pro mě pohoda a rád si zážitek zas někdy zopakuji. Ponaučení : Když se vám namočí ajfoun, strčte ho do rejže. PS : Velice cením hudební složku a výběr skladeb!...85% ()

Reklama

Jordan 

všechny recenze uživatele

hard candy + funny games pod vplyvom kvázi-tarantinovskej konverzačnej ekvilibristiky rothovi ako odchovanému "béčkarovi" nevyšiel, pretože pti všetkej snahe to z každej strany, z ktorej sa to snažíte uchopiť, ostáva na polceste a ostáva len divná pachuť po keanu, ktorý podáva finálny a konečný výkon svojej "hereckej" kariéry a dve pôvabné sexy-mrchy, na ktoré sa aspoň dá pozerať, aj keď sú to charaktery nie veľmi silné a zapmätateľné, rovnako ako celý tento nevýrazný film ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Thriller/Horror? Tohle?? Někomu koukám docela dobře jebe. Nepříliš vtipná komedie? To spíš. Proč nepříliš vtipná? Protože Reeves hraje tak pitomýho osla, a ještě k tomu tak pitomě, že to ani není vtipný. Docela jsem fandil těm dvěma flundrám, když už jsem definitivně pochopil, že scénář je monstrózně retardovaný/psaný s obří porcí nadsázky, vyberte si. Z přehršle debilit mi v palici zůstala asi jen ta, jak ony dvě děvčata se smíchem kopou ca dvoukubíkový hrob a jedna u toho má ještě v hubě žváro, tuhle scénu musel psát někdo fakt hodně odtržený od reality. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Eli Roth je idiot. V živote nedokázal byť pôsobivý dlhšie jak na ploche párminútového kraťasu, v živote nenatočil dobrý film. Tu už síce nie je úbohý tak moc, ako v zmätenom Cabin Fever bordeli, už je iba nezaujímavý, nezábavný, neoriginálny a trápny. Jedna hviezda ďalšiemu z jeho zbytočných filmov + pár bodíkov za záverečnú hlášku a kozy Any de Armas. Eli Roth je idiot. A vždy sa nájde nejaký iný idiot, čo je mu to ochotný financovať. A Pixies? Pff ()

Galerie (105)

Zajímavosti (8)

  • V závěrečných titulcích, kde je i seznam použité hudby, je píseň od Kiss uvedena jako "Detroit City Rock". Ve skutečnosti se jmenuje "Detroit Rock City". (Davidamper)
  • Prvá úloha pre kubánsku herečku Anu de Armas vo filme natočenom v angličtine. (beso74)
  • Evanovo šteniatko Monkey je francúzsky buldoček. (Laslo)

Související novinky

Ana de Armas opět mezi špióny

Ana de Armas opět mezi špióny

14.12.2020

Sympatická herečka Ana de Armas, jejíž kariéra započala v erotickém thrilleru Nebezpečné pokušení s Keanu Reevesem, a později pokračovala snímky jako Týpci a zbraně, Blade Runner 2049 nebo Na nože,… (více)

Blade Runner 2 dorazí už příští rok

Blade Runner 2 dorazí už příští rok

23.04.2016

Když se u očekávaného filmu hýbe s premiérou, odvykle se od nás vzdaluje. Dvojka Blade Runnera je ale výjimkou z pravidla, právě se totiž přesunula z 11. ledna 2018 na 5. října 2017. Že to jsou… (více)

Reklama

Reklama