Reklama

Reklama

Poslední chlap na Zemi

(seriál)
  • USA The Last Man on Earth
Trailer 2
USA, (2015–2018), 24 h 34 min (Minutáž: 22 min)

Tvůrci:

Will Forte
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(67)

Bývalý bankovní úředník Phil se po ničivé katastrofě stává posledním chlapem na planetě. Zcela opuštěn bloudí po Americe a užívá si života v luxusních domech. Jen kdyby ještě narazil na nějakou ženu... (TV Prima)

Videa (47)

Trailer 2

Recenze (138)

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

1. série (s výjimkou prvního dvojdílu) LMOE = 1. série Parks & Recreation = kdo vydrží, bude odměněn. Já vydržel zhruba polovinu 1. série. Jaké bylo pak mé překvapení, když jsem skočil do druhé a hned od první scény v mých očích seriál poskočil kvalitně o několik "místních hvězdiček" nahoru. Stalo se z toho vše, co jsem si přál, aby bylo The Walking Dead. A přestože se vždy občas "cringefest", jímž byla 1. série, vrátil (jmenovitě za mě zmiňuji - Tandyho "písničky"), bylo ho tam s každým novým dílem čím dál tím méně. Naopak s postupem času narůstal počet emotivních momentů spolu s těmi pro mě skutečně komickými (byť často absurdními a/nebo morbidními). Korunu tomu pak dodala realističnost některých situací, sympatický cast v čele s jedním z ukázkových příkladů dobře udělaného character developmentu Philipem Tandy Millerem a skutečně využitý potenciál konceptu. ()

Miany 

všechny recenze uživatele

Po shlédnutích vše dílů můžu říct, že se zde nejedná o žádnou klasiku ani velkolepou novinku, ale pro chvíle pohody, oddechu, relaxu je tento seriál dobrou volbou a nemohu jej hodnotit záporně. Plní funkci volného děje, který se ubírá často bláznivými, občas záhadnými ale vždy komediálě laděnými ději možná i trochu v duchu Chaplina. Hlavní parta se časem rozrůstá, mění a konfontuje s novými situacemi. Proto je zde nutná sympatie s postavami a znalost jejich příběhu, nelze sledovat nechronologicky jako Simpsonovi. Líbí se mi lehká proměna charakterů, trochu mě mrzí nerozšíření možností celého potenciálu námětu. Milá je ústřední dvojice (Tandy & Carol) neobvyklého typu chování a vnímání, která mi přirostla k srdci. Jaký má seriál potenciál vnitřně je v jeho podvědomém sdělení tak trochu o lidském chování, které nebývá bezchybné a často je zmatené. ()

Reklama

HAL 

všechny recenze uživatele

První díly vydatně lžou a tváří se jako sympatická zábava na vylidněné zemi - jen aby pak přišel o to větší šok s ponořením do toho nejprimitivnějšího, nejtrapnějšího a nejkonzervativnějšího stylu humoru, jaký si jde představit. Svět po apokalypse už rázem nikoho nezajímá, a místo toho se řeší vztahovka jak v těch nejprůměrnějších sitcomech ever. ()

BigDeal 

všechny recenze uživatele

Vtipná (dávno som sa pri niečom nesmial nahlas), veľmi originálna a hlavne nepredvídateľná srandička, ktorá častokrát povie o ľuďoch a ich chybách viac, než akákoľvek dráma. Jej najväčšia výhoda - nepredvídateľnosť - je však čiastočne aj jej nevýhodou, keďže sa seriál neskôr uberá smerom, ktorý sa zjavne mnohým divákom nepáčil. Ja osobne som s týmto vývojom problém nemal, beriem ho ako súčasť onej nepredvídateľnosti a práve som si nadšene prečítal, že Fox schválilo druhú sériu :) ()

Chen 

všechny recenze uživatele

Začalo to nadějně, velmi nadějně. Bylo ale jasné, že tvůrcům námět o "posledním muži na Zemi" nevystačí na třináct dílů. A tak začali přivádět na scénu jednu novou postavu za druhou. Některé z nich sice nejsou napsány špatně, ale většinou poslouží jen k tomu, aby se ústřední hrdina choval jako nesnesitelné pako. Stále se tak opakuje podobná zápletka a po čase už to jednoduše není vtipné. Mohl to být hodně zábavný seriál, ale vyklubala se z toho jen průměrná podívaná s možná až příliš nesympatickým hlavním hrdinou. ()

Galerie (422)

Zajímavosti (2)

  • V první epizodě si má divák možnost všimnout, že Phil Miller (Will Forte) si sebou vozí zajímavé artefakty. Například dvě oscarové sošky, dres Michaela Jordana, baseballovou pálku Babe Rutha, bundu Michaela Jacksona z videoklipu Thriller nebo helmu Stormtroopera ze Star Wars. (Punisher)

Související novinky

Brooklyn 99 se nakonec neruší

Brooklyn 99 se nakonec neruší

14.05.2018

V posledních dnech zažívali seriáloví fanoušci jednu ránu za druhou. Nedávný konec Ash vs Evil Dead totiž doprovodilo zrušení Exorcisty, The Expanse, Designated Survivora, Lucifera, Posledního chlapa… (více)

Reklama

Reklama