Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Filmový debut divadelního režiséra a scénáristy Tomáše Svobody vypráví příběh čtyř přátel, vášnivých hráčů vodního póla, kteří společně provozují bazén. Ten jim jednoho dne jako nevyhovující vypustí hygiena a čtveřice se tak rázem ocitá doslova na dně. Jeden z nich pak na dně bazénu začne dokonce i bydlet, když se pohádá s manželkou a uražen odejde z domova. Z nedostatku příležitostí začnou chlapi podnikat jako „hodinoví manželé" a zakrátko si najdou klientelu mezi místními dámami. Každý z nich má svou pravidelnou zákaznici, ale ty mají kromě oprav často i velmi specifická přání a potřeby. To se však pomalu přestává líbit partnerkám a manželkám našich hrdinů... Takto rozehraný příběh pak graduje nečekanou cestou do Tater, kde se vše pořádně zamotá, aby nakonec vše dospělo do zdárného konce, který slibuje nejedno překvapení. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (475)

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Pan "režisér" by se měl raději opět věnovat dřevomodelařině, protože tohle opravdu nezvládl a dal vzniknout dalšímu z řad zbytečných filmů, které u nás za poslední roky vznikly. Nejvíce mě zarmoutilo, že jsem se nezasmál, neboť zkrátka nebylo čemu. Snímek na mě absolutně nepůsobil nějakým celistvým dojmem. Po 20 minutové nudě nazvané "úvod", která je vhodná vyloženě k prospání, následuje několik nahodilých scének, které postrádají také úplně vše. Jsou absolutně nezajímavé a plné monstrózně debilních dialogů, které musel zákonitě vytvořit absolutní retard, když zrovna dojížděl třetí lajnu seškrabané omítky. Z celého kvarteta hrdinů se mi nelíbil vůbec nikdo, přičemž Matásek a Latinák mě vyloženě srali, a to takovým způsobem, jako se tu u nás již dlouho žádným hercům nepodařilo. Takhle slušná komedie rozhodně vypadat nemá. V komedii by se mělo být čemu zasmát. V tomhle případě by ovšem člověk nenašel třeba jen nepatrný náznak humoru ani pod mikroskopem. Odpádek! ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

Tenhle film tak zoufale potřebuje dramaturga, který by všechen ten nepořádek, náhody vydávané za děj a nedokonavé postavy dal do pořádku! Jinak ale docela dobrý, na to, že byl Tomáš Svoboda debutant si film na nic nehraje, je relativně vtipný a mužské postavy procházejí určitou sebereflexí, což v těchto "komediálních blbinkách" není tak úplně zvykem. 50%. ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Já chtěl za tebou skočit, jsem myslel, že se topíš............ Heslo příběhu: Problémy se vyřešej až nastanou. Má to pár dobrých hlášek, povedené herecké obsazení a i ten děj se celkem dá. Jenže konec příběhu to celé potopil. Tady nějak tvůrci nevěděli, jak příběh zakončit a tak to udělali jako Jára Cimrman z horníky v dole - prostě se to tak kupilo až tam někdo frknul titulky. Je to lehce nadlehčený životní příběh, kde pointa - a opět budu vybírat film - je velmi podobná Dědictví aneb Kurvahošigutntág. Prostě jeden z těch průměrných filmů, který by z lepším scénářem mohl býti velmi poučný a zábavný. CITÁT - Tady je prasklina, já to zalepím........ ()

Rakosnicek77 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem váhal, jestli se mám vůbec odvážit, zajít se na tenhle film podívat do kina. Už dlouhodobě mi kvalita českých filmů vadí, tak jako mi vadí to, že se ve všech současných českých filmech točí zhruba 8 stále stejných herců. Není to o tom, že bych je považoval za špatné, jen je prostě nemusím vidět všude. To že u Hodinového manžela jejich přítomnost chybí, mne nakonec přesvědčilo dát filmu šanci a vydal jsem se na něj, podotýkám že jako na druhý film v kině v jeden den :o) Už to že bylo vyprodáno mě dobře naladilo a plný očekávání, jsem se po hlavě zabořil do příběhu. A světe div se, já se bavil a bavil jsem se převelice :o) Že by se český film pomalu probouzel z agónie, ve které už nějakou dobu je, nebo je to prostě jen absencí těch českých superhvězd, které jakoby měli předplatné na roli v každém novém českém filmu... Rozhodně ale Hodinový manžel je skvělá česká komedie, nacpaná decentním vtipem, který je divákovi podáváný v tom správném množství a pořadí a tak se člověku nestane, že by se nudil nebo dokonce nebavil. Sám za sebe mohu návštěvu tohoto filmu doporučit a dávám 4, jelikož bych byl nerad, aby tahle světlá holubička usnula na vavřínech a byla zase na dlouhou dobu poslední kvalitnější český film! ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Celkově tři, ale v českém rybníčku lepší průměr. Něco se povedlo ("oni ale nevyhráli"), něco trapně ne (modrý pomocník), od road movie části scénář moc zběsilý. Příjemná hudba Kryštofa Michala. Vyhodit Lichýho a tu hloupu berličku na konci, šlo by to přeci i bez ní. Stryková jako kompars? :-) A Zahradnická nahoře bez. A co to tričko ČSFD? Zajímalo by mě, jestli si ho Babčačka nemusela od POMA koupit... Ale opice dobrá a úd taky pasoval. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (9)

  • Firemní auto „Hodinového manžela“ je Subaru Libero. (ČSFD)
  • V scéne, keď ide Eva Holubová vyšetriť hodinového manžela, Bolek Polívka si má vyzliecť spodné prádlo. Je však viditeľné, že si ho nevyzliekol, ani neskôr keď ho doktorka vyšetruje. (domco10)
  • Autobusová zastávka u restaurace UGregorů, kde se scházeli hlavní protagonisté filmu, byla pouze kulisa, ve skutečnosti zde autobusy nejezdí. (M.B)

Reklama

Reklama