Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Bývalý polda si některé věci ze své minulosti rozhodně nechce připomínat. Ale připomenou mu je jiní... Pracuje jako soukromý detektiv, spí se svojí sekretářkou, sleduje lidi za peníze. Až do chvíle, než se mu do života připlete svůdná Raluca a otočí mu ho o 180 stupňů. Je to náhoda, osud, nebo na něj někdo nastražil past? Začnou se totiž dít věci, které by ho ani ve snu nenapadly. Jde v nich o sex, o vraždu, o velké odhalení, drsné připomenutí té proklaté minulosti... (A-Company CZ)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (128)

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

No do háje... Zas a znovu další řemeslně dobře odvedenej domácí film, který dojíždí na bídném scénáři, který je v tomhle případě jen nepříliš originálním kompilátem všech možnejch noirovejch motivů, které dějově překvapí leda tak postarší morče, co ujíždí na čínskym zelí. Ovšem spasit se to pokouší například pánové Dolanský (který by si zasloužil MNOHEM víc rolí) a Novotný, bohužel, přítomná Femme fatale se do své role zoufale nehodí, herecky nesedí a i když se prsí a provádí sodomie vícero druhů, tak to z ní neudělá ultra-charismatickou postavu, která by jedním mrknutím donutila chlapa odříznout si vlastní ucho pomocí nože na chleba a ogrilovat ho s majoránkou. Přitom kdyby byl scénář lepší... Ale to už bych se zase opakoval, prostě dobrej, ale průměrnej film. S přimhouřením bulev, ovšem. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Já si prostě nemůžu pomoct, ale mně Jan Dolanský jako policajt nesedí. On je prototyp na chlápky z druhé strany barikády. Hajzlíci mu jdou mnohem lépe. Ne, že by tenhle detektiv byl nějaký svatoušek. To ani v nejmenším. Kristýna Frejová se čím dál tím víc podobá své mamince. Ta jí nemůže zapřít, ani kdyby chtěla. Obsadit začínající herečku Malvínu Pachlovou do role osudové ženy nebyl moc dobrý nápad. Neumí ještě pracovat s gesty, mimikou a samozřejmě hlasovou intonací. Erotické scény jsou bohužel jenom samoúčelné a hodně jim chybí. Fungují jen jako nutná výplň, když autor nevěděl kudy a kam. Škoda, že tenhle film neví, čím chce vlastně být. Máme tu krimi, nior, erotický thriller. Tak se proto vydáme všemi směry najednou a složíme to na jednu hromadu a nějak to dopadne. Mně z té hromady vyšla epizoda krimiseriálu, který by skvěle zapadl do večerního vysílání TV Nova. No, i ČT by jistě nerada zůstala stát někde v zadu. ()

Reklama

LadyPupu 

všechny recenze uživatele

Šmankote, to teda byla ptákovina. Se to střídalo v pravidelných intervalech - 10 minut canců, sex, 10 minut canců, sex, rádoby akce, cancy, sex.... A do toho pár flashbacků. Hele, na ČT 1 někdy ve všední den po 10 večer klidně. Jít na to do kina nesmysl. Je to plný klišé (ani ten konec nebyl nijak překvapivej), jinak výtvarné zpracování pěkné, Dolanský hrát umí, herecké umění Píchalové, hodnotit nebudu. Vypadalo by to, že ze mě mluví zášť :-) Jednou a dost. Znovu vidět netřeba. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Rozsahem televizní film, ale na české poměry solidní. Kriminálka průměrná ale koukatelná, erotika v několika málo sekundách opravdu odvážná, ale aby to mělo přízvisko erotický film se mi zdá i nadnesené. Dolanský je herní jistota. Škoda , že tvůrci neměli desetkrát větší rozpočet - byl bych zvědavý co by vymysleli. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Jen fatální femme umí proměnit přirození soukromého očka na psí vodítko, aneb když žižkovský Marlow propadne Raluce, v noci už u něj nehrozí poluce.. Sebevědomá forma, nepříliš přesvědčivý obsah. Navíc ve filmech halících se pod žánrové zaklínadlo „noir“ musí byt pravidlem, že dialogy a monology jsou vybroušené diamanty a já našel jen pár vltavínů. Dolanský není Humphrey Bogart, ale mohl být Stanislav Majer.. ()

Galerie (17)

Související novinky

Noir Film Festival 2015 startuje již 20. 8.!

Noir Film Festival 2015 startuje již 20. 8.!

11.08.2015

4 dny, 5 míst, 47 projekcí... Unikátní přehlídka filmů noir na hradě Křivoklát se blíží mílovými kroky! Třetí ročník festivalu, věnující se širšímu pojetí noirového fenoménu, startuje ve čtvrtek 20.… (více)

Reklama

Reklama