Reklama

Reklama

Jako malá holka byla Eliza ošklivá a neoblíbená, dnes je ale slavná na sociálních médiích, hlavně na Instagramu, a má 263 tisíc followerů. Žije virtuálním životem, ale to se radikálně změní, když se nechutná scéna, kterou zažila v letadle, stane virálem. Najednou zjistí, že žádné opravdové přátele nemá a všichni se jí smějí. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (67)

Spooner 

všechny recenze uživatele

Po 2. dílech: Jo, neskutečně cute Karen Gillian a spolehlivý sympaťák John Cho táhnou tuhle až příliš roztěkanou ujetost z průměrných vod. Pokud si ale tvůrci brzy utřídí svůj styl a ubyde trapnějších hlášek, tak by nás stále mohla čekat dosti pohodová zábava. Tedy pokud to ABC dříve nezruší. Update: A taky že, zrušila. Je to ale vlastně docela škoda. Hlavní sympatická dvojka si vzhledem ke stoupající kvalitě minimálně sezónu zasloužila.60% ()

nirvana91 

všechny recenze uživatele

Zo začiatku seriál pôsobil ako stratený - bol fajn, ale nikam sa nehýbal. Ale potom si človek začal všímať, tie jemné zmeny v správaní postáv a bolo to fajn. A potom to bolo ešte lepšie :) Keby si neprečítam, že si to vzalo inšpiráciu z My Fair Lady, tak mi to fakt netrkne ani za 100 rokov. Ale uznávam toto moderné seriálové spracovanie vyšlo suprovo. ()

Reklama

ChArLeNe 

všechny recenze uživatele

Náhodou, je to zábavný seriál o tom, ako odnaučiť dnešnú narcistickú mládež posadnutú mobilmi a sociálnymi sieťami, pričom nakoniec žiačka pomáha učiteľovi s jeho workoholizmom. Ale ako epizódy pribúdajú, tak show začína ponúkať toho viac - ako byť lepším človekom v rôznych životných situáciách. Na konci epizód sú morálne ponaučenia (niečo ako Step by Step, ale oveľa menej nútené). John Cho a Karen Gillan sú super dvojka, neskutočná chémia je medzi nimi. Pygmalion/My Fair Lady zmodernizované. Len namiesto tej údesnej úvodnej znelky mohli použiť Selfies od Niny Nesbitt. ()

McClane 

všechny recenze uživatele

Hodnocení pilotu: Zaplatpánbůh stárnu a pro tuhle nesympatickou krávu nemám pochopení. To, že podobní lidi existujou, bohužel vím a snažím se to vytěsnit. Rozhodně by se ale nikdy nemohlo stát, že by přestala být nesympatickou krávou a stala se člověkem, o čemž se nás asi tvůrci budou snažit přesvědčit. 30%. ()

Kaluž 

všechny recenze uživatele

Tak nám to po první sezóně zařízli… nevadí, ve frontě čekají mraky dalších. Na druhou stranu je Selfie jeden z mála komediálních seriálů, které mě chytly hned po pilotu. Nebudu ani zastírat, že hlavním důvodem byla nejspíš superkost Karen Gillan a její zrzavá kštice, ale co se tématu a dávkování tu a tam střízlivého humoru týče, nebyli autoři zase tak daleko od zábavné trvalky. Tak snad příště. Chickenka: Komu říkáš teenager, babi? ;) ()

Galerie (59)

Zajímavosti (4)

Reklama

Reklama