Reklama

Reklama

Grimsby

  • Velká Británie The Brothers Grimsby (více)
Trailer 1
Velká Británie / Austrálie / USA, 2016, 83 min

Obsahy(1)

Nobby (Sacha Baron Cohen) má všechno, co si muž z Grimsby může přát – 9 dětí a přítelkyni (Rebel Wilson), kterou nade vše miluje. Chybí mu jen jediné: jeho mladší bratr Sebastian (Mark Strong), kterého už 28 let marně hledá. Když Nobby svého bratra konečně najde, netuší, že má před sebou nejnebezpečnějšího agenta MI6, který právě odhalil tajné plány teroristického útoku. Sebastian je však křivě obviněn a dává se na útěk. S hrůzou si uvědomí, že pokud má zachránit svět, neobejde se bez pomoci největšího blbce na zemi - svého bratra. (Falcon)

(více)

Videa (8)

Trailer 1

Recenze (612)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Šéf světový zdravotnický organizace je mrtvej a Harry Potter má AIDS. Ty jsi dokázal to, co Voldemort nezvládl osm filmů." Není divu, že se tajný agent Graves rozčiluje, když se v mládí počůrával. Ale jeho starší bratr Nobby ho alespoň naučí to, co za léta odloučení nestihl - jak se jezdí na zebře, jak poznat zakukleného fanouška Manchesteru United, jak rychle vyhonit slona či jak užít k boji létající vozík pro invalidy (i s pilotem). Ano, je to nekorektní, stupidní a nechutný humor, ale já se nestydím za to, že se přiblble směju. Debilita Sachy, Barona i Cohena je mi totiž vlastní, nicméně ve výběru partnerek pro řádění v posteli se lišíme přibližně o metrák špeku. ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Nečekejte nové, komplexní alterego mistra Sascha Baron Cohena, tentokrát natočil "téměř" normální film, který má dokonce i něco jako samostatný (byť béčkový) příběh. Dočkáme se příjemně přepálené akce, která není vůbec špatně natočena, trefné parodie tematiky Jamese Bonda a hlavně brutálně nekorektního humoru. Je zajímavé, že intermezza Cohenovského humoru jsou do děje vložena jakoby nenáslně, ale přitom opět posunují hranice nechutnosti a nekorektnosti dál, než by normální příčetný smrtelník čekal, což vás v daný moment totálně vykolejí... Musím říct, že takhle by to šlo. :) 7/10 ()

Reklama

Flego 

všechny recenze uživatele

V podstate to ide s Cohenom dolu vodou, začína vykrádať sám seba, jeho humor je vulgárny a opĺzly a aj v tomto filme si neodpustil svojský análno-vaginálno-penisový humor. Nedá sa však povedať, že by sa divák nepobavil. Keďže ide o kombináciu humoru a akčného filmu, o rýchlu časť filmu sa postaral skúsený režisér a bola to dobrá voľba. Snímok má malú stopáž, čo mu prospieva. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

To byla ale blbost. Sacha Baron Cohen se zase předvedl. Opět nám představuje svou sérii nechutností, které jsou někdy vtipné a někdy ne. Scéna se sloním semenem už mi přišla trochu přeš čáru. Společně se svým bratrem tajným agentem, kterého hraje Mark Strong se vydává na cestu plnou dobrodružství po celém světě. Kromě Londýna se podíváme i do Ugandy, JARu, Čile nebo Jakarty. Asi nemá moc cenu se zaobírat dějem, který je stejně uhozený jak celý film. Taky film podporuje spoustu fotbalových stereotypů. Pohledná Isla Fisher hraje šikovnou agentku a nestárnoucí Penélope Cruz zase prohnanou záporačku. Taky mě dostaly scény s Danielem Radclifem a Donaldem Trumpem. Rebel Wilson mohli raději vynechat. Takže nakonec to byla celkem sranda. Uvidíme, co Sacha vymyslí příště. "Vysaj ten jed!" :D ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Přestávám Letteriera považovat za režiséra. Podfukáři byli vcelku ještě snesitelní, ale Grimsby zklamal. Nebýt vynikající sloní scény, u které jsem se musel opravdu rozchechat na celé kolo, prakticky by se jednalo o nekoukatelnou záležitost. Sloní scéna se ovšem vymyká prakticky čemukoliv čeho jsme byli kdy svědky v jakémkoliv filmu. Uvažte sami. Dva chlápci se schovají před odtřelovači ve sloním stádu a to tak že vlezou do dělohy slona. Jenže co určitě nepředpokládali bylo, že ostatní samci dostanou zrovna na tu jejich slonici chuť a tak jsme svědky sloního páření se vším všudy. Úroveň vtipů, včetně tohoto je místy otřesná a Cohen to tenkokráte opravdu přehnal. Tohle alterego je jeho nejslabším. 50% PS: O půl roku později přichází šok. Cohenovka opět funguje přesně tak jak má a vše je naprosto v pořádku. 75% ()

Galerie (47)

Zajímavosti (22)

  • Ačkoliv komentátor zápasu při počáteční scéně na stadionu ke konci filmu řekne, že skóre zápasu Německo - Anglie je 1:1, lze si několikrát všimnout, že v některých záběrech odehrávajících se na stadionu, tabule ukazují skóre 0:0. (Athree)
  • Nobby (Sacha Baron Cohen) si ve filmu nechá na hrudník vytetovat nápis „England! World Champions! 200016“. To je narážka na anglickou gramatiku týkající se číslovek, jelikož číslo 2016 se v angličtině slovy píše „two thousand and sixteen“, neboli v doslovném překladu do češtiny „dva tisíce a šestnáct“. (Matej.Mirejo)

Reklama

Reklama