Reklama

Reklama

Richard (Pierce Brosnan) je úspěšný univerzitní profesor, který se vzdá svého zaběhléno životního stylu – krásných vysokoškolaček na jednu noc - kvůli o mnoho let mladší Kate (Jessica Alba), se kterou čeká dítě. O tři roky později se Kate zamiluje do někoho jiného a odstěhuje se. Zároveň posílá svou sestru Olivii (Salma Hayek), aby zkontrolovala, jestli se Richard dobře stará o jejich syna. Je totiž přesvědčena, že se Richard vrátil ke svému nezodpovědnému bonvivánskému životu. Jenže Olivia se do něj ke svému velkému překvapení sama zamiluje... (Magic Box)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (73)

kolemjdouc odpad!

všechny recenze uživatele

jediný kdo v tom filmu měl šťávu byl Malcom McDowel.Jinak jestli jsou romantické tanečky kolem získání zelené karty v "zemi snů"....ponechám bez dalšího komentu. Salma Hayek má na víc ale očividně měla svázané ruce scénářem.Alba na mě působila jako krásná ale prázdná nádoba.Za ty peníze jsem myslela že dostanu víc ()

Lucjen 

všechny recenze uživatele

Nešťastnou zhodou náhod som bola 14. februára odkázaná na program v televízii a tak som sa dostala k tomuto špeciálnemu vysielaniu na Valentína. Je to plné gýčových momentov, ktoré len veľmi sťažka striedajú tie úsmevné a ten slovenský dabing tomu naozaj nepridal, bohužiaľ. Kto s kým šťastne skončí, na to prídete ešte pred prvou reklamou (a to je čo povedať, pretože TV JOJ nimi naozaj nešetrí) a nejakého originálneho momentu sa nedočkáte. Tak ani zbytočne nehľadajte a radšej si užite nádhernú časť Kalifornie, krásne ženy a sexy Brosnana. Ako ten chlap môže v šesťdesiatke vyzerať takto, to mi hlava naozaj neberie, ale vôbec sa teda nesťažujem! ()

Reklama

ZnalecH 

všechny recenze uživatele

Stačí se podívat na herecké obsazení a víte, do čeho jdete. Bohužel je tu ještě obsazení, které filmu bohužel také odpovídá, ale není to zas tak strašné, jak to vypadá. Já jsem byl smířený s tím, že budu celý film koukat na Salmu Hayek nebo Jessicu Albu a nemusel jsem (přestože jsem to dělal). Nějaký děj tam byl, nějaká zápletka a nějaký nápad jsem tam taky zahlédl. Mně se hlavně líbila bojovnost postav, za kterou dávám body navíc. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Romantická komedie, která není moc romantická a už vůbec ne zábavná. Jen je, navzdory obsazení, plná protivných a nesympatických postav, které se v situacích šustících papírem chovají jako skuteční lidé - tedy hloupě. A stejně jako skuteční lidé se bezradně plácající v bezcílné marnosti odnikud nikam, aby byli nakonec tou nečekaně nudnou podívanou doslova dostrkáni k povinnému happyendu. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Salma Hayek vypadá dvacet let stejně, což není kritika, ale podezření, že skutečně našla elixír mládí, u Jessicy Alby platí to samé. Ač jí doma pobíhají dva caparti, vypadá furt hrozně teenagerovsky, jen škoda, že už dávno nevyhodila agenta. Jiný agent, bývalá nula nula sedmička Pierce Brosnan zraje jako víno, radost pohledět, jak se mu v posledních letech docela daří (respektive myslím, že ho mnozí po předání bondovské štafety Craigovi odepsali). Tihle tři měli být hlavním tahákem téhle úsměvné romance. Jsou, i když s několika výtkami. Režisér Tom Vaughan chtěl obsáhnout skoro všechno, co dnešní zralé jedince trápí (partnerská nevěra, komplikovaný vztah k otci, problémy s alkoholem, dítě na stará kolena, profesní krize a jiné) a bohužel vše jen načal, ale hlouběji s tím nepracoval. Námět slibný, ale být v rukou schopnějšího režiséra, možná bychom mohli být ještě víc příjemně překvapení. Místy až moc sázel na poloodhalené tělo krásné Salmy i mužný výraz stále pohledného Brosnana, ale víc nepohlídal, co mu před kamerou utíká mezi prsty. Za mě i tak spokojenost. A vlastně i milé překvapení. ()

Galerie (189)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama