Reklama

Reklama

Skautův průvodce zombie apokalypsou

  • USA Scouts Guide to the Zombie Apocalypse (více)
Trailer 1

Tři skauti a dlouholetí přátelé spojují své síly s drsnou servírkou, aby se stali tím nejnepravděpodobnějším týmem hrdinů. Když jejich město zpustoší invaze oživlých mrtvol, je na čase složit toho nejdůležitějšího bobříka ze všech a pomocí skautských dovedností zachránit lidstvo před zombie zkázou. (Magic Box)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (388)

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Nemusím Hororovék komedie se zombie, ovšem tohle ? Tohle je opravdu mega nářez. Super obsazení, několikrát jsem se zasmál tak, až mě bolela huba, perfektně to odsejpá, Gore ? To bylo asi zatím to nejlepší, co jsem za poslední měsíce viděl ! Parádní ultra mega nářez, u kterého jsem se královsky bavil. A Sarah Dumont už víc sexy, ani být nemohla, ááách. Pět * bez debat. ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to vypadá na takový poklidný rodinný filmeček, ale záhy se to velice rychle změní. Nastupují nám zombíci a zvrtne se to ve fakt dobrou komedii. Já jsem se opravdu dobře pobavil, dost jsem se nasmál a to i u těch akčnějších a hororovějších scén. Také se mi líbilo, že se příběh věnoval teenagerům, Tye Sheridana už z pár filmů znám a je to sympatický herec. Potěšila také postava Logana Millera, především scéna s tou policistkou, co jí vykoukly kozy v tom plotě :-D A třešničkou celého filmu je nádherná Sarah Dumont. ()

Reklama

Spooner 

všechny recenze uživatele

Celkem příjemná teen jednohuka, která se sice bohužel neobejde bez pár trapnějších chvilek, jakmile ovšem začne hlavní trojice využívat své skautské dovednosti, je o zábavu postaráno. Herci jsou sympatičtí, gore je výživné a najde se zde i pár skvělých nápadů. Navíc to na mě dýchlo takovou tou atmosférou oddychových "prcičkových" komedií, které už se dneska tolik netočí. Prostě žádný zázrak, ale jednohubka jako dělaná pro nějakou kalbu, fungují tito skautíci na jedničku. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Zombie jezdící na bruslích, na vozíčku, dělajíci striptýz, zpívající Britney Spears. Kluk, co se drží za zombíkovo péro jako lana, tuna hlášek a dělání si srandy ze skautů. Tohle se povedlo a je to vyloženě můj typ filmu. Když se přidá nečekaně kvalitní gore, zábavné teenage postavy, hezké holky a překvapivě kvalitní děj, je vyhráno. Nepřestal jsem se smát až do konce filmu. ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Sice se řadím k těm co se domnívají, že pro dospívající chlapce existuje řada jinších zábav, než v neználkovské hučce dělat objekt touhy skautským vedoucím, kupříkladu lízání olovnatých barev na čas, ale ukazuje se, že i toto má své plusy. V případě úniku zombizačního syfla z přísně nestřežené laboratoře tak otravné degeny odmítne pozřít i beznohý popelář v pokročilém stádiu rozkladu. Film sám sebe přehnaně ,,nežere" a nárazově působí i pousmání. Což věc je dobrá. Nyní mi omluvte, jdu si našít odznáček mladého komentátora a pak zkusím ulovit nějakého bobříka. Dámy, namydlit! ()

Galerie (40)

Zajímavosti (13)

  • Podle ukazatelů u silnice je jedním z blízkých měst od dějiště filmu Haddonfield, ve kterém se odehrává hororový snímek Halloween (1978). (hansel97)
  • Píseň, co začne hrát v Bentley, aby odlákala zombie, je „Crank That“ od Soulja Boy. (Yoshimitsu)
  • Při finální likvidaci zombí na diskotéce je vidět, že má Augie (Joey Morgan) jen pár kulečníkových koulí v zásobníku. V průběhu filmu jich ale vystřílí veliké množství, aniž by munici doplňoval. (Danny F.)

Související novinky

Zemřela oscarová herečka Cloris Leachman

Zemřela oscarová herečka Cloris Leachman

28.01.2021

Z Kalifornie přišla smutná zpráva, ve věku 94 let totiž včera filmový svět opustila americká herečka Cloris Leachman. Zprávu o úmrtí médiím předala její manažerka Juliet Green. Ve filmu se Cloris… (více)

Reklama

Reklama