Reklama

Reklama

Skautův průvodce zombie apokalypsou

  • USA Scouts Guide to the Zombie Apocalypse (více)
Trailer 1

Tři skauti a dlouholetí přátelé spojují své síly s drsnou servírkou, aby se stali tím nejnepravděpodobnějším týmem hrdinů. Když jejich město zpustoší invaze oživlých mrtvol, je na čase složit toho nejdůležitějšího bobříka ze všech a pomocí skautských dovedností zachránit lidstvo před zombie zkázou. (Magic Box)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (386)

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla ukrutná hovadina. Přesto místy skvěle zábavná. Už trailer mi říkal, že u tohodle se zasměju, ale nečekal jsem nic velkého. Začátek dává jasně najevo, že tohle bude absurdní blbost, tak to prosím lidi neberte vážně. Jasně, výtečnému Zombielandu (2009) to nesahá ani po kotníky. A některý humor je už trošku na hraně. (Prsa strážnice, trampolína nebo ožužlávání zadku) Asi u třech míst jsem se smál jako, že to bylo vážné dobré a několikrát jsem se pousmál. Herci jsou sympatičtí, i když neznámý. Logan Miller háže každou chvíli nějakou vtipnou hlášku. Takže jo, já se docela bavil, ale znova bych to vidět nepotřeboval. Je to přesně takové jako očekáváte, třeskně ujetá filmová hororová jízda plná zombie, krve a přiblblého humoru. Nic víc, nic míň. (60 %) ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Je to barevný, je to svižný, nevyžaduje to mozek v poloze ON a na každý aspoň trochu dobrý fór připadne jeden až dva fóry pubertálně trapné, takže děcka budou spokojená. Přežít se to dá, což je to nejlepší, co o filmu asi můžu říct. Co mě ovšem opravdu dostalo - po hodině boje proti zombies svedou dva členové týmu v přízemí domu další halasný souboj se zombies, přičemž když další dva členové týmu sejdou dolů z prvního patra, překvapeně se zeptají, co se to dole sakra dělo. Tančili valčík, tvle. Tenhle moment film vystihuje asi nejvíc. A ne, nebyla to záměrně natajmovaná hláška. Za mě slabší trojka nebo silnější dvojka, překliknutelné dle libovůle. ()

Reklama

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Dve krásne baby, parta sympatických chalanov a niekoľko lahodných scén, ktoré nešetria krvou, nápadmi a vtipmi. Som milo prekvapený, že niečo takéto vzniklo a ubehlo to mojej pozornosti. V zásade tradičná žánrovka, ktorá má obrovskú výhodu, že sa na nič nehrá. Preto aj zombie mačky som dokázal hravo prekúsnuť, pretože to do takejto vtákoviny patrí. Mám rád filmy, čo majú nadhľad ale zároveň nie sú prehnane citovo vydierajúce alebo scenáristicky hlúpe. Po Zombielande sa jedná o rovnako slušnú chuťovku. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Túto zombie komendiu proste milujem. Je presne táka ako má byt, v normálnom svete lúzri sú killeri zombies a tí čo sú akože pani, padnú ako prvý a jedno, že či si pán skaut alebo más dva metre, pôjdeš je na to zákon. Bavil som sa, sympatický herci, parádne masky a brilantne stavnate gore, viac si ani priať nemozem. Nemusím byt až tak mladý, aby sa mi tento film páčil i keď napríklad na diskotéke by film mohol ponuknut viac, tam sme toho veľa nevideli, kedže film sa sústredil na pár postav a ostatne mu bolo u riti a mne to bolo celkom jedno, bavil som sa.Takéto zombie srandicky ja rád, k smrti rád.. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Tak od Ch. Landona jsem zatím viděl filmy: Feťáci, Disturbia - což jsou 3 hvězdičkový filmy a ještě Abnormal pasivity 2,3 což jsou filmy nad hranicí odpadu ( aspoň za mě ). No a tímhle filmem svůj stín rozhodně nepřekoná. Rozhodně to není špatný, ale film má jak spoustu vydařenejch a vtipnejch scén tak i spoustu nudnejch,a slabších pasáží. Navíc si myslím, že hlavní trio skautů mohlo být vybráno rozhodně líp a to se týče i hudby. Samotný finále je sice hodně krvavý, ale místy taky hodně zmatený a nepřehledný. Výsledkem je tak průměrnej snímek, kterej nadchne spíš mladší obecenstvo. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (13)

  • Podle ukazatelů u silnice je jedním z blízkých měst od dějiště filmu Haddonfield, ve kterém se odehrává hororový snímek Halloween (1978). (hansel97)
  • Natáčelo se ve městě Cypress a Santa Clarita v Kalifornii a v blízkosti školy Lexington Jr. High School. Scény na policejní stanici byly natočeny na opravdové policejní stanici ve městě Seal Beach v Kalifornii. (willy1)
  • Po srážce s jelenem zvíře krvácí z břicha na silnici, když však Kendall (Halston Sage) podotkne, že jelen zmizel, není na silnici ani kapka krve. Když pak Ben (Tye Sheridan) řekne o zmizení mrtvého jelena Carterovi (Logan Miller), je na vozovce velká kaluž krve. (hansel97)

Související novinky

Zemřela oscarová herečka Cloris Leachman

Zemřela oscarová herečka Cloris Leachman

28.01.2021

Z Kalifornie přišla smutná zpráva, ve věku 94 let totiž včera filmový svět opustila americká herečka Cloris Leachman. Zprávu o úmrtí médiím předala její manažerka Juliet Green. Ve filmu se Cloris… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno