Reklama

Reklama

Skautův průvodce zombie apokalypsou

  • USA Scouts Guide to the Zombie Apocalypse (více)
Trailer 1

Tři skauti a dlouholetí přátelé spojují své síly s drsnou servírkou, aby se stali tím nejnepravděpodobnějším týmem hrdinů. Když jejich město zpustoší invaze oživlých mrtvol, je na čase složit toho nejdůležitějšího bobříka ze všech a pomocí skautských dovedností zachránit lidstvo před zombie zkázou. (Magic Box)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (388)

misterz 

všechny recenze uživatele

Konečne po dlhšom čase teen hororová komédia, ktorá má ambície zabaviť aj staršieho diváka. Šialené a uletené. Niektoré scénky sú tak bizarne hlúpe, až je to vynikajúce, mal som čo robiť aby som výbuchy smiechu držal ako-tak na uzde. Ale nie vždy sa to podarilo, napr. scéna s penisom mi ostane v pamäti hodne dlhý čas. Ešte šťastie, že máme skautov, poslednú líniu obrany planéty Zem. Lord Powell by mal zo snímku veľkú radosť. 80/100 ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

,,Ty vole, tys sejmul Bambiho!" Poněkud nevyvážená komedie s výborným rozjezdem, ubíjejícím skautingem a večírkovým masakrem. ,,Já musi, musi, musim...sah sem si! ale asi silikonky..." Zombie jelen, zombie kočky, zombie město, natahovací (a následně utržený) pinďour, trampolina a skákající zombie. Nejvíce se mi líbily právě ty drobné vtípky mimo obraz - nakukující zombie při první puse, zombie na tříkolce a podobně. Jinak stále nemohu přijít zcela na chuť zombíkům, co běhají rychleji než živí...uznejte, jak může člověk po smrti své tělo zrychlit? V tomhle jsem měl, vlastně mám raději osmdesátky. Jako vždy mě nenadchlo digitální gore, songy (kromě téměř kultovní skladby od Scorpions) nebyly zrovna moje káva, ba co dím, byly strašné, ale chvílemi jsem se bavil. 3,5* ()

Reklama

666teen 

všechny recenze uživatele

Těsně po tom, co jsem dostal nášivku za Vyjebání Dvou Světšlušek, bez ohledu na to, že jsem nesplnil Vykouření Vedoucího, jsem si dal lehký oddech. Vypral jsem si zacákanou košilku, Šáteček jsem schoval do rohu. Stojí mezi golfovými holemi strýce Helmuta...Ti nemrtví, kousaví, ejakuláti mě nedokážou zastavit . Já jsem skaut, kdo je víc? ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Měl jsem k tomuto filmu v hlavě připravený skvělý "roast", že SGttZA je dílo, které neví jestli má jít cestou sentimentální nebo absurdně humornou, vážnou nebo komickou. Že SGttZA je ten typ kamaráda, který se vás na pohřbu vaší babičky zoufale bude snažit rozesmát vyjmenováváním intimních tělesných partií. Že SGttZA je odpad. Možná je. Ale větší pravděpodobností je, že už nejsem cílovka, která by hltala tento typ perverzní coming-of-age pussy-hunt tvorby. To ale není důvod zatracovat to, zvlášť, když i v mé historii zde na ČSFD by se pár takových našlo s ne zrovna nízkým hodnocením. Zkusíme na to jít objektivně - najdou se tu některé konvenční nedostatky v uvěřitelnosti typu "která z těch opic v té laboratoři se zombie virem zaměstnala toho uklizeče?", "Takhle podle mě auto po srážce s jelenem nevypadá." nebo "Pokolikáté je těsně hrobníkovi z lopaty budou zase zachraňovat?" Pokud se přes to dokážete přenést, čekají vás jatka, plnočelná nahota (dámská i pánská), nějaký ten vtípek, i tolik skautských dovedností, že si film své jméno zaslouží. P.S. Pozorně sledujte, když si někdo z postav na obrazovce vyfotí "selfie", má to sympatickou skrytou dohru. ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Docela pohodová hororová komedie spíše pro mladší publikum, s dobře vybalancovaným poměrem dobrých/trapných vtípků... Postavy jsou napsány v pohodě, všichni hrdinové jsou v zásadě sympatičtí, povedeného gore a ke konci opravdu výživného se divák taky dočká, takže v mých očích docela kvalitně strávený čas... Bod navíc za zombie ujíždějící na Brittney Spears... ()

Galerie (40)

Zajímavosti (13)

  • Po záverečných titulkoch nasleduje ešte jedná scéna. (Johnny.ARN)
  • Při finální likvidaci zombí na diskotéce je vidět, že má Augie (Joey Morgan) jen pár kulečníkových koulí v zásobníku. V průběhu filmu jich ale vystřílí veliké množství, aniž by munici doplňoval. (Danny F.)

Související novinky

Zemřela oscarová herečka Cloris Leachman

Zemřela oscarová herečka Cloris Leachman

28.01.2021

Z Kalifornie přišla smutná zpráva, ve věku 94 let totiž včera filmový svět opustila americká herečka Cloris Leachman. Zprávu o úmrtí médiím předala její manažerka Juliet Green. Ve filmu se Cloris… (více)

Reklama

Reklama