Reklama

Reklama

Skautův průvodce zombie apokalypsou

  • USA Scouts Guide to the Zombie Apocalypse (více)
Trailer 1

Tři skauti a dlouholetí přátelé spojují své síly s drsnou servírkou, aby se stali tím nejnepravděpodobnějším týmem hrdinů. Když jejich město zpustoší invaze oživlých mrtvol, je na čase složit toho nejdůležitějšího bobříka ze všech a pomocí skautských dovedností zachránit lidstvo před zombie zkázou. (Magic Box)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (386)

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

7/10 Christopher Landon sa tu síce len rozbieha, ale Scouts Guide to the Zombie Apocalypse je nadupaná béčková chlapčenská fantázia so sprostými dialógmi, krvavými mordami a prepáleným príbehom o dospievaní. Až je škoda, že Landon a spol s týmito motívmi nepracovali viac a o niečo vážnejšie (napr. ako s nimi v podobne šialenom príbehu narábal McG v The Babysitter). ()

Geralt z Rivie 

všechny recenze uživatele

Zombie zpívající song Britney Spears by měl vidět každý :-D. Ujetou zombie apokalypsu se skauty a dokonalou Sarah by měl vidět každý. Kde je víc takových zábavných jednohubek? --- Rozpočet / výdělek / rozdíl / počet dní odehraných v kinech: $15 / ??? / ??? milionů / 21 dní < ?,?? > násobek rozpočtu. ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Konečne po dlhšom čase teen hororová komédia, ktorá má ambície zabaviť aj staršieho diváka. Šialené a uletené. Niektoré scénky sú tak bizarne hlúpe, až je to vynikajúce, mal som čo robiť aby som výbuchy smiechu držal ako-tak na uzde. Ale nie vždy sa to podarilo, napr. scéna s penisom mi ostane v pamäti hodne dlhý čas. Ešte šťastie, že máme skautov, poslednú líniu obrany planéty Zem. Lord Powell by mal zo snímku veľkú radosť. 80/100 ()

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Jsou tři, chodí do skauta, kamarádí se od útlého dětství. A zatímco jeden plní bobříky s nadšením sobě vlastním, druhý by raději nějakého bobříka pohladil a ten třetí by rád obojí. Puberta holt dělá čáru přes rozpočet každému. Kamarádský rozvrat je však záhy zažehnán, město je v ohrožení, zombíků přibývá a je třeba začít vyjednávat. Rychle a drsně. ()

anderson 

všechny recenze uživatele

Réžia českého znenia (MAGIC BOX 2015) = VERONIKA VESELÁ - Nikdy by ma nenapadlo, že nejaké "majors" štúdio vypustí do mainstreamového mediálneho sveta tak brutálne bezuzdnú, tromáckou poetikou šmrncnutú, tínedžerskú zombie komédiu. Počnúc zombie jeleňom, cez zombie silikóny až po zombie penis. To všetko v štýle prcičiek, ale pritom absolútne dynamické a vtipné. Fakt som sa bavil a nemusím dodávať, že prsnatá striptýzová "servírka" už bola len čerešničkou na krvavej torte. (28.1.2016) ()

Galerie (40)

Zajímavosti (13)

  • Zhruba v čase 10:20, kdy se auto srazí s jelenem, se rozbije přední sklo na straně řidiče. V dalších záběrech je ale rozbité sklo u spolujezdce. (masekjc)
  • Podle ukazatelů u silnice je jedním z blízkých měst od dějiště filmu Haddonfield, ve kterém se odehrává hororový snímek Halloween (1978). (hansel97)
  • Původní název filmu byl Skauti vs. Zombies. (willy1)

Související novinky

Zemřela oscarová herečka Cloris Leachman

Zemřela oscarová herečka Cloris Leachman

28.01.2021

Z Kalifornie přišla smutná zpráva, ve věku 94 let totiž včera filmový svět opustila americká herečka Cloris Leachman. Zprávu o úmrtí médiím předala její manažerka Juliet Green. Ve filmu se Cloris… (více)

Reklama

Reklama