Reklama

Reklama

Skautův průvodce zombie apokalypsou

  • USA Scouts Guide to the Zombie Apocalypse (více)
Trailer 1

Tři skauti a dlouholetí přátelé spojují své síly s drsnou servírkou, aby se stali tím nejnepravděpodobnějším týmem hrdinů. Když jejich město zpustoší invaze oživlých mrtvol, je na čase složit toho nejdůležitějšího bobříka ze všech a pomocí skautských dovedností zachránit lidstvo před zombie zkázou. (Magic Box)

Zajímavosti (13)

Ready Player One: Hra začíná (2018)

  • Tye Sheridan (Parzival) poslal svoji castingovou nahrávku tvůrcům filmu, ale roli nedostal, jelikož prý hledali někoho jiného. O pár týdnů později mu telefonoval agent s tím, že Steven Spielberg viděl trailer na film Skautův průvodce zombie apokalypsou (2015), ve kterém hraje hlavní roli, a dal mu druhou šanci. Poté herec absolvoval čtenou zkoušku s Olivií Cooke (Samantha Evelyn Cook), kterou natáčel sám Spielberg. Za měsíc se Sheridan dozvěděl, že role hlavního hrdiny Wadea Owena Wattse (Parzivala) je jeho. (Michi88)

Související novinky

Zemřela oscarová herečka Cloris Leachman

Zemřela oscarová herečka Cloris Leachman

28.01.2021

Z Kalifornie přišla smutná zpráva, ve věku 94 let totiž včera filmový svět opustila americká herečka Cloris Leachman. Zprávu o úmrtí médiím předala její manažerka Juliet Green. Ve filmu se Cloris… (více)

Reklama

Reklama