Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Reese Witherspoon hraje v této akční komedii vzornou a snaživou policistku, jejíž svěří do ochrany klíčového svědka v soudním procesu s vlivným mafiánským bossem. Svědek je vlastně ona - sexy manželka místního drogového dealera (Sofía Vergara). Když se o tuto dvojici začnou intenzivně zajímat najatí zabijáci a zkorumpovaní policisté, nezbývá jim nic jiného, jen se vydat na útěk napříč celým Texasem. (Forum Film CZ)

(více)

Videa (12)

Trailer 2

Recenze (217)

Krabak 

všechny recenze uživatele

Cílovou skupinu, tedy ženský, to nejspíš bavit bude. Pro mě, jako chlapa, to byl film plný nelogičností, klišé a opravdu jen po skromnu vtipných pasáží. O hvězdu míň dám za opravdu otřesný dabing S. Vergary. Sice jsem originál neslyšel, ale takle debilně nadabovat herečku snad normální mysl nemůže. --->20% ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Po filmově výborném roku 2014 si Reese odskočila opět ke komediálnímu žánru a vznikla průměrná taškařice pro blíže nespecifikované cílové publikum, kde jedinou kvalitu reprezentuje právě Reese. Sofia Vergara mě totiž celý film iritovala svým nehereckým projevem, což je u jedné ze dvou hlavních postav v buddy movie trochu problém. Nemluvě o tom, že tři úsměvné scény jsou na 90minutový film také poněkud málo. Hot Pursuit nepřekvapil a bohužel se opět ukazuje, že kvalitní a originální komedie začínají být v Hollywoodu tak trochu ohroženým druhem. ()

Reklama

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Divoká dvojka nabízí komedie o dvou odlišných typech žen.Jak to taky tak bývá v těchto filmech...a opravdu nečekejte nic převratného.Příběh o policajtce co byla už jako malá věrná představě být policistka ,protože pravidelně jezdila s tátou co by též strážníkem na skoro každý výjezd.Když se tato spořádaná a pravidel držící policajtka setká s manželkou svědka co má svědčit u soudu,ale je ještě předtím zavražděn a ona tak musí tuto úplně odlišnou osobu chránit,tak se naskytne řada vtipných i méně vtipných momentu.Pro mě to bohužel bylo spíš méně vtipné.Za mě tedy celkově 50% a tři hvězdy. ()

AndrejBB 

všechny recenze uživatele

Osvedčený typ komédie, kde sa dve úplne rozdielne postavy náhodou ocitnú na spoločnej ceste a vzniká kopa vtipných príhod. Viac sa mi vo svojej úlohe páčila Sofia Vegara. Reese Witherspoon mi prišla dosť otravná, ale to bol asi zámer tvorcov. Komédia, ktorá neurazí a rozosmeje vás. Čakal som to horšie, takže som bol príjemne prekvapený. ()

FaceMan odpad!

všechny recenze uživatele

Nesympatická dvojka čo už od začiatku filmu na Vás pôsobi tupo. Od toho sa ani veľa očakávať nedá preto som nič neočakával. Typická road komédia kde sa strieda primitívny humor s predvídateľným dejom. Pár krát som sa aj ja zasmial, dalo sa tam nájsť pasáž ktorá Vás pobaví ale inak nič. Je to niečo čo sme mali možnosť vidieť veľa krát len vždy s inými hercami..... ()

Galerie (41)

Zajímavosti (8)

  • Po útěku z obchodu v přívěsu říká Sofía Vergara (Daniella Riva), že boty v kufru jsou dárečky od bratra z Kolumbie. Vergara pochází z Kolumbie, narodila se ve městě Barranquilla, nacházející se na karibském pobřeží Kolumbie. (noelcoward73)
  • V scéne, keď autobus zastaví tesne pred bagrom, jeho šofér dáva páčku dolu aj napriek tomu, že ju dával už v predošlom zábere. (johnsnow)

Reklama

Reklama