Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Reese Witherspoon hraje v této akční komedii vzornou a snaživou policistku, jejíž svěří do ochrany klíčového svědka v soudním procesu s vlivným mafiánským bossem. Svědek je vlastně ona - sexy manželka místního drogového dealera (Sofía Vergara). Když se o tuto dvojici začnou intenzivně zajímat najatí zabijáci a zkorumpovaní policisté, nezbývá jim nic jiného, jen se vydat na útěk napříč celým Texasem. (Forum Film CZ)

(více)

Videa (12)

Trailer 1

Recenze (217)

Torgal 

všechny recenze uživatele

Toto bolo tak strašné po všetkých stránkach, že tomu nemôžem dať odpad. Niečo takéto sa totiž nedá dosiahnuť náhodou, musel to byť zámer tvorcov. Obe protagonistky sú neuveriteľne vypatlané a stvárajú neskutočné veci (Heimlichov chvat na psovi je len vrchol ľadovca). Pôvodne som chcel ísť s hodnotením ešte nižšie, ale s vypnutým mozgom je to celkom zábavné. 4-/10 ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Když se spojí jedna přehnaně horlivá policistka malá vzrůstem ale velká duchem s temperamentní a navíc sexy latinoameričankou, může to být vtipné. Když jsou navíc ještě na útěku a ta sexy holka to té policistce neusnadňuje, mohl by to být kopec srandy. Bohužel ve výsledku tahle komedie promarnila svůj potenciál, respektive čekal jsem od ní možná trochu více, než jsem nakonec dostal. Což může být i moje chyba, přece jen mít velká očekávání se občas nevyplácí. Nechápejte mě špatně, ono to bylo lehce stravitelné, milé, oddechové a dokonce místy i vtipné. Kromě toho se na Sofíi Vergaru fakt dobře dívá. Navíc zde byly i nějaké ty zvraty, malá lovestory, a celkově vlastně dobře namíchaná zábava. Ale bohužel na to, aby mě to nějak více nadchlo, scházel nějaký wow efekt, něco, co by mě přimělo říct si, že tohle je geniální a že to chci vidět znovu. Jako příklad dám autobus plný důchodců, který si přímo říkal o nějaké velkolepější a vtipnější využití. Leč nestalo se. Jako fajn zábava na jedno skouknutí je to vyhovující, ale nemohu říct, že by to bylo nezapomenutelné. I proto nakonec uděluji možná nespravedlivé, ale z mého pohledu oprávněné dvě hvězdy. ()

Reklama

Lovely.Bones 

všechny recenze uživatele

Stereotypní, ale přesto dost vtipné. Reese si po svém velice vydatném roce 2014 musela udělat alespoň malou pauzu, ne? Já jí to nezazlívám a jsem jenom rád, že nabírá energii na další pecky. A pokud tohle považujeme jako oddechovku, tak i tohle není úplně špatné. Ano, je to stereotypní, ale ten humor. Velice americký, nejvíc mi připomínal humor Ellen Degeneres. Pokud vám sedne její humor, tak si budete tady libovat ;-) ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Velká snaha o bláznivou krimi-komedii vychází tak napůl, neboť dobré vtipy jsou, bohužel vyvažovány těmi trapnými. Reese se mi líbíla více např. v "Divočině", jako komediální herečka není moc přesvědčivá. Takže komedie o horlivé policistce a její společnici mi vychází tak na dvě a půl hvězdy, protože je to tak 60%-40% pro ty solidní fóry přihazuji půl hvězdy navíc. ()

ZnalecH 

všechny recenze uživatele

No, nevím co na to říct. Bylo to takové zvláštní. Byly tam dobré myšlenky, ale špatně zpracované a byly tam špatné myšlenky, které měli k dobrým hodně daleko. Ale když to vezmu kolem a kolem, tak to ušlo. Nemůžu říct, že bych si to plánoval pustit znova, ale na to jedno zkouknutí to byla docela legrace. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (8)

  • Po útěku z obchodu v přívěsu říká Sofía Vergara (Daniella Riva), že boty v kufru jsou dárečky od bratra z Kolumbie. Vergara pochází z Kolumbie, narodila se ve městě Barranquilla, nacházející se na karibském pobřeží Kolumbie. (noelcoward73)
  • Přestože se příběh filmu odehrává v Texasu, natáčelo se v New Orleans v Louisianě. Natáčelo se i na Floridě. (Cheeker)
  • Počas záverečných titulkov nasledujú nevydarené scény. (figis20)

Reklama

Reklama